Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych dala jen Ben. Benedikt se mi nelíbí, ale zase samotné Ben se mi líbí víc než Jan ![]()
@Imane píše:![]()
. To by se mohl jmenovat třeba i Inocenc
![]()
Jméno Jan je klasika, kterou se nedá nic zkazit. Benedikt je moc hezké jméno.
Nebo Pius, co?
![]()
Já mám cukání na Bartoloměje, ale představa, že mu budou říkat Barte, mě děsí.
Stejně tak mi na krásném Benediktovi vadí zkratka Ben.
Jsem pro jméno Jan. Benedikt se mi nelíbí vůbec. Když už teda netradiční jméno, tak je lepší jen Ben.
@Virginia píše:
Nebo Pius, co?![]()
Já mám cukání na Bartoloměje, ale představa, že mu budou říkat Barte, mě děsí.
Stejně tak mi na krásném Benediktovi vadí zkratka Ben.
Na Pia jsem úplně zapomněla ![]()
Bartoloměj nemá chybu, ale zkratka se mi taky nelíbí, to samé s Benediktem. Zkrácenina Ben mi už opravdu jako jméno pro psa připadá.
Za mě Jan, Benedikt a podobná jména se mě nelíbí a je mě děti upřímně líto!!! Ale je to vaše vec ![]()
Dej Benedikta, hloupyho Honzu ma doma kazdej druhej…mne se libi Albert a chtela bych mu rikat Bertiku:-) ale mame Julinku
![]()
@Korčulka86 píše:
Za mě Jan, Benedikt a podobná jména se mě nelíbí a je mě děti upřímně líto!!! Ale je to vaše vec
Je ti jich lito? Ty vo. e, uz i za jmeno? ![]()
Me se vic libi Benedikt.
@Korčulka86 mě je zas líto dětí, kteří budou mít stejné jméno jako pět dalších ve třidě, sama jsem si toho užila až až…a pokud se hodí k příjmení, tak mi tyhle řeči fakt přijdou trapné ![]()
@Korčulka86 píše:
Za mě Jan, Benedikt a podobná jména se mě nelíbí a je mě děti upřímně líto!!! Ale je to vaše vec
Jak se jmenuje tvé dítko?
.
Bychom ho případně politovaly s kolegyněmi, podle vkusu.
@Kelsey píše:
Benedikt se mi líbí.
Jednoho znám, je kněz.
Neznáme stejnýho?
![]()
Sice bych osobně nedala ani jedno ale když už, vybrala bych Benedikta, alespoň bude originál, Honzíků je víc než dost..
@Imane píše:
Neznáme stejnýho?![]()
to nevím, měl mě na základce v náboženství ![]()
Jméno pro psa je Alík
. Jinak ne, to jen lidi dávají psům kalendářní jména. Já slyšela na psa volat:„Petříku.“