Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Je to fuk, obě jména nesli papežové, dítko bude jistě svatoušek. ![]()
Určitě bych dala Honzíka, Benedikt se mi nelíbí ale je to jen vaše volba ![]()
Obě jména jsou krásná
, když se hezky řeknou
Beník je tak trošku i na pejska, nezlob se, Honzík zas bude u vás v rodině malej a velkej (syn a taťka), potom mladej a starej… no asi jsem ti nepomohla ![]()
Jinak my čekáme Janičku a kluk by byl kdyžtak Honzík, ale žádného v rodině nemáme ![]()
Za mě Honzíček. Mám taky jednoho doma. Benedikt jen proto, že se vám líbí Ben… to je ujetý
. Dělám si srandu, je to každýho věc, ovšem to jméno se mi prostě nelíbí no ![]()
Benedikt se mi nelibi. Fakt to zni jako jmeno pro svateho ze 14. stoleti.. Ben byl navic sousedovic pes
Jan je hezke nekontroverzni jmeno.
Mě se nelíbí ani Jan ani Benedikt, ale kdybych si musela vybrat tak určitě Benedikt, nesnáším jména co má každý druhý ![]()
Mně se líbí Benedikt, taky jsem to chtěl dát, ale manžel mi to neodsouhlasil
Mám kamaráda Benedikta, je to pěknej grázlík, žádnej svatoušek a to jméno mu i tak moc sluší
![]()
Benedikt se mi nelíbí, Ben byl hodně častý jméno pro psa. Takže bych dala Honzu.
@Virginia píše:
Je to fuk, obě jména nesli papežové, dítko bude jistě svatoušek.
Jméno Jan je klasika, kterou se nedá nic zkazit. Benedikt je moc hezké jméno. ![]()
Tak dejte jenom BEN
neeee, toho máme my
a kecy, že je to jak pro psa??? sousedovic mají psa Rozárku, tchánovci Terezku, jedni Samuela…takže co???
Benedikt ![]()
Ale pocitej s nabozenskyma narazkama… muj bratranec si to zvolil jako sve reholni jmeno.
Upřímně za mě 100 % Honza, Benedikt se mi nelíbí… chudák dítě a Ben je sousedův pes ![]()
Ahoj, z názvu diskuze vyplívá, že se s manželem rozhodujeme mezi opravdu hodně tradičním jménem a jménem (zatím) moc nedávaným. Jaký na tato jména máte názor? Pro Honzíčka hraje hodně ten fakt, že čekáme první dítě a Jan je můj manžel i tchán, u Benedikta se nám líbí hlavně kratší podoba Ben (ale Benjamina ani jeden z nás nechce). Příjmení je dvouslabičné a obě jména k němu hezky pasují…
Předem děkuji za příspěvky