Jan nebo Benedikt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.13 20:38

Jan nebo Benedikt?

Ahoj, z názvu diskuze vyplívá, že se s manželem rozhodujeme mezi opravdu hodně tradičním jménem a jménem (zatím) moc nedávaným. Jaký na tato jména máte názor? Pro Honzíčka hraje hodně ten fakt, že čekáme první dítě a Jan je můj manžel i tchán, u Benedikta se nám líbí hlavně kratší podoba Ben (ale Benjamina ani jeden z nás nechce). Příjmení je dvouslabičné a obě jména k němu hezky pasují…
Předem děkuji za příspěvky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13714
17.12.13 20:40

Je to fuk, obě jména nesli papežové, dítko bude jistě svatoušek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.12.13 20:41

Určitě bych dala Honzíka, Benedikt se mi nelíbí ale je to jen vaše volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734

Obě jména jsou krásná :kytka:, když se hezky řeknou :-) Beník je tak trošku i na pejska, nezlob se, Honzík zas bude u vás v rodině malej a velkej (syn a taťka), potom mladej a starej… no asi jsem ti nepomohla :mrgreen:
Jinak my čekáme Janičku a kluk by byl kdyžtak Honzík, ale žádného v rodině nemáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
  • Citovat
  • Upravit
1437

Ben

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.12.13 20:42

Za mě Honzíček. Mám taky jednoho doma. Benedikt jen proto, že se vám líbí Ben… to je ujetý :lol:. Dělám si srandu, je to každýho věc, ovšem to jméno se mi prostě nelíbí no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
17.12.13 20:43

Benedikt se mi nelibi. Fakt to zni jako jmeno pro svateho ze 14. stoleti.. Ben byl navic sousedovic pes :) Jan je hezke nekontroverzni jmeno.

• Citovat
  • Upravit
2429
17.12.13 20:45

Mě se nelíbí ani Jan ani Benedikt, ale kdybych si musela vybrat tak určitě Benedikt, nesnáším jména co má každý druhý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833

Mně se líbí Benedikt, taky jsem to chtěl dát, ale manžel mi to neodsouhlasil :cert: Mám kamaráda Benedikta, je to pěknej grázlík, žádnej svatoušek a to jméno mu i tak moc sluší :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Benedikt se mi nelíbí, Ben byl hodně častý jméno pro psa. Takže bych dala Honzu.

• Citovat
  • Upravit
Imane
17.12.13 20:47
@Virginia píše:
Je to fuk, obě jména nesli papežové, dítko bude jistě svatoušek. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:. To by se mohl jmenovat třeba i Inocenc :think: :)

Jméno Jan je klasika, kterou se nedá nic zkazit. Benedikt je moc hezké jméno. :palec:

• Citovat
  • Upravit
30556
17.12.13 20:49

Tak dejte jenom BEN :P neeee, toho máme my :P a kecy, že je to jak pro psa??? sousedovic mají psa Rozárku, tchánovci Terezku, jedni Samuela…takže co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.12.13 20:49

Benedikt :D
Ale pocitej s nabozenskyma narazkama… muj bratranec si to zvolil jako sve reholni jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.12.13 20:50

Upřímně za mě 100 % Honza, Benedikt se mi nelíbí… chudák dítě a Ben je sousedův pes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze