Jana Demeterová - kartářka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jana Demeterová - kartářka
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo (osobní) zkušenost s touto kartářkou? Pokud ano, tak jakou?? Děkuji za příspěvky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Byla u ni moje tchyne, vyklad nahravala, takze jsem mela moznost slyset. Rekla ji uplne vsechno z jeji minulosti+pritomnost. Uplne jsem zirala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem objednaná na 17.3., tak jsem hrozně zvědavá…a samozřejmě jsem plná očekávání a obav.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cajkp Me rekla ze ikdyz je nekdy problem meho pritele pochopit je do me blazen. Volala jsem ji do studia. A je fakt ze pritel je slozita osoba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To že výklad nahrává je dobrý nápad-protože je to tolik informací, že potom zapomínáme co vše jsme se dozvěděli.
A můžu se zeptat na cenu? Za jak dlouhý výklad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superma ano jde. Podle informací od kamarádky je první návštěva za 1.000,– cca za půl hodiny. Další snad za 700,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je ta co v noci má ten pořad Volejte věštci? Jak teď nemůžu spát, tak jsem to asi dvakrát viděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cajkp Tak to si ponechám svojí kartářku-je dobrá, jen jsem měla chuť zkusit třeba i někoho jiného. Ale ta cena u této je dosti vysoká. Myslím v porovnání s tou ke které chodím já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitmik píše:
To je ta co v noci má ten pořad Volejte věštci? Jak teď nemůžu spát, tak jsem to asi dvakrát viděla
Tak tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja jsem ji volala, kdyz dcera byla do dopr nehode. Rekla me, ze pujde dal, jeji povahu to sedelo a nakonec ze ji vidi, jak bude pomahat lidem.Pak se krasne usmala a me to tu noc dalo nadeji a obrovskou silu. Normalne jsem racionalni clovek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superma já myslím, že musíš za ní. Některé moje kolegyně u ní byly a prý jim všechno co řekla sedělo a sedí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cajkp Budu doufat ze jeji vesteni je pravdive. Chlap me stve.Tak doufam ze je do me blazen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit