Jana Demeterová - kartářka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
6.3.15 10:50

Kontakt

Dnes mi poslala tel. domů pokuď budete chtít věštbu
ano moje linka domu ***
Jana Demeterová
Výklad Karet *** Volala jsem jí do TV živě a všechno co řekla je svatá pravda. Hovor mě vyšel na 390Kč. Chci jí ještě zavolat domů, tak jsem jí napsala a ona mi poslala tento kontakt.
 Hanka

Příspěvek upraven administrátorem 6.3.2015 11:06 - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.15 11:34

Skušenost s kartářkou

ano moje linka domu ***
Jana Demeterová
Výklad Karet *** Volala jsem jí do TV živě a všechno co řekla je svatá pravda. Hovor mě vyšel na 390Kč. Chci jí ještě zavolat domů, tak jsem jí napsala a ona mi poslala tento kontakt.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.15 12:10

Pane boze to nemyslite vazne? Doporucuji podivat se na youtube na jeji videa a jestli todle nekdo bere vazne tak patri do blazince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.3.15 12:51

Blázinec

To máte asi špatné zkušenosti. Vživotě mě neviděla a řekla mi přesně do slova všechno o mě. Tak asi si to nemůže vymyslet. Používejte rozum a ne co se píše. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.15 16:11

Prave co jsem videla tak je to neco desnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.3.15 16:33

To nechápu co jste viděla, že je to děsný. Můžete mi to blíže vysvětlit?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.3.15 10:32

…děkuji, ale na *** asi nezavolám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.3.15 10:34

[ @hankacb děkuji za informace, prosím můžete mi to poslat do mailu?
kkikka@seznam.cz

moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.8.15 13:31

Kontakt

Dobry den, mohla bych taky poprosit kontakt na p. dementerovou..?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.16 03:19

Byla jsem u paní Demeterový před rokem a půl, a naprosto vůbec NIC mi od ní nevyšlo směrem do BUDOUCNOSTI, naopak vyšel jí pravý opak… :( v poměrně dost zásadních a důležitých věcech. Na to, že si ode mě vzala 1 000,– Kč - za 20 minut výkladu, myslím, že to pro mě byla naprostá ztráta času, a hlavně vyhozené peníze!

Řekla mi např., že se s přítelem (dnes už manželem) rozejdeme, děti spolu mít my dva nebudeme, protože on se zamiluje do někoho jiného a odejde ode mě, a já potkám v té době taky někoho nového. Její výklad byl pro mě tehdy akorát tak stresující, naštěstí NIC z toho jí nevyšlo a NIC z toho se nestalo! :andel: Dnes už jsme s přítelem - manželé a narodil se nám zdravý syn… :hug: po této zkušenosti, paní DEMETEROVOU… UŽ NIKDY VÍCE! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.1.16 16:16
@hankacb píše:
ano moje linka domu ***
Jana Demeterová
HankaPříspěvek upraven administrátorem 6.3.2015 11:06 - kontaktní údaje

prosím o kontakt na paní Demeterovou do meilu mnohokrát děkuji spoutanaa@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.2.16 08:50

Ahoj, tak k paní Demeterové asi tolik, za výklad si účtuje částku 2500,–Kč, říci o ní, že ví co se stane je nesmysl, jela jsem jí vyzkoušet a můj zážitek zde popíši, nejprve jsem jí požádala, at mi vyloží na kamarádku, shrnu to - kamarádka má vše špatně, nehodí se k sobě a 100% se rozejdou, těsně před odchodem, jsem si na ní opět vyložila - závěr - má vynikajícího muže, jsou si souzení a 100% se k sobě hodí… no nic řekla jsem si náhoda a tak jsem si vyložila karty na svého bratra (je již 20 let po smrti) její závěr - je to úžasný člověk, který má skvělou budoucnost a dožije se vysokého věku… totéž jsem udělala se svojí mamkou, která zemřela před dvěma roky… vše se opakovalo… nejen že řekla, že moje matka měla dvě děti ( měla 3) ale cokoliv řekla, nebylo nic z čeho bych si sedla na zadek… Takže děvčata, nevěřte jí, je to hloupost, bere peníze za něco co se nikdy nestane. Píši to proto, že je mi líto nešťastných lidí, kteří v zoufalství jdou za touto osobou a ona jim lže do očí a ještě si za to vezme tyto nehorázné peníze… Vyzkoušejte si jí než jí budete chtít věřit a pak si udělejte závěr, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.16 20:11

Moje zkušenost s kartářkou Janou Demeterovou

Po příjezdu ke kartarce Demeterove jsme se nestacily divit. Doslo ke zdrazeni, ktere nam pani Demeterova po telefonu vubec nesdelila. Za pul hodiny vykladu si uctuje 2.500,– a to nam vubec predem neoznamila. Jely jsme tri, prvni dve kamaradky vzala s tim at ji daji vsechno, co maji, protoze nebyly pripraveny na tuto castku. Me jiz vubec nevzala a rekla, pokud nemam celou castku at vubec nechodim. A to jsme jely pres 240 km. Myslim si a to jsem sjezdila spostu kartarek, ze je to jiz velka zlodejina. A to se neustale odvolavala na boha, ze by ji neodpustil, kdyby za to chtela nizsi castku. V dnesni dobe jsou jiz kartarky byznys, ale tohle uz je prilis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.5.16 07:24

Demeterová není poslední dobou v televizi.

Asi proto není p. Demeterová poslední dobou v televizi. Myslím si, že chtěla více
peněz za své služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.7.16 18:00

Vas zdravim, všechny, vůbec ji nevěřte. Mam sni hodně špatné zkušenosti, Rozvrací vztahy, negativně manipuluje. Příklad: vyděla jsem vašeho manžela(ku) jak ma doma jiného partnera. Okamžitě běžte domu. No běžte. Rozvrací a máme z toho deprese a zničí vam cely život. Je to zlá osoba. Davejte si na ni všichni pozor. Ja mel kvůli ni pad z okna ze 3 patra a malem jsem se zabil.Do dnes jsem kvůli ni nemocnej. Michal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat