Jana Demeterová - kartářka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chci se zeptat jake mate skusenosti co se tyce partneru uz sem ji jednou volala stim ze nemuzem otechotnet no rekla nam ze do konce roku nam to vyjde a porad nic
dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karty
@jitka2111 mohu se zeptat, kde jste si nechala dělat výklad a za kolik? taky bych potřebovala. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevím, ale mě co předpověděla tak mi nevyšlo. Říkala do dvou let, too je její častý termín, ale dva roky jsou dávno fuč a nic se nesplnilo. Takže za mě to jsou vyhozený peníze, mohla jsem to dát do něčeho užitečnějšího.
![]()
- Citovat
- Upravit
zkušenost
Dobrý den, já se ke kartářce chystám v pondělí. Mohu se zeptat, jak jste dopadla? Jestli to nebude zbytečně zabitý čas? Za odpověď moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tu psala jedna pani/slecna o tom vykladu pres e-mail…muzu se zeptat o koho se jednalo a jestli nemuze poskytnout kontakt. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy píše:
Jee s tou ženskou bych šla ráda někam na vínotaková svá
Já taky - koukáš teď na ni, viď?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelangelo tedka ne, mám tu malého, uhnízdil se mi tu v obýváku ![]()
Ale přes zimu strašně špatně spím, chodivam spát i ve 4 ráno, tak na ní sem tam kouknu. Dřív jsem si myslela, že snad na něčem jede, ale je to prostě baba od rány, spravňácká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy píše:
@Michelangelo tedka ne, mám tu malého, uhnízdil se mi tu v obýváku
Ale přes zimu strašně špatně spím, chodivam spát i ve 4 ráno, tak na ní sem tam kouknu. Dřív jsem si myslela, že snad na něčem jede, ale je to prostě baba od rány, spravňácká
Je supér, mě dobijí baterky svojí energií
, uvažuji, že ji navštívím osobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelangelo my máme tady jednu taky dost dobrou, podle recenzí z okolí, údajně tchýni řekla, že přímo já čekám dítě a dokonce řekla i měsíc ![]()
Zlíňačky asi budou vědět - Simona Králová…přemýšlela jsem, že bych šla, ale co když mi řekne něco zlého, třeba že dětem se něco stane?? Pak bych byla jen ve stresu, no nevím nevím…
Tchýni řekla, že budou mít s manželem vážnou autonehodu, sice na to nějak nemyslíme, ale když si na to vzpomenu, mám husí kůži.
Nevím, jak bych se třeba s takovou zprávou vyrovnala
![]()
Asi na to ještě nejsem dost zralá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy Já jednou byla u Simony Králové a nic mi nevyšlo. A to nejsem jediná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem u Simony Kralove a nic mi nevyslo…Ještě byla jedna v Babicích tak ta mluvila same nesmysli bylo videt, ze nevi a hada, jeste jsem byla u paní Hany tak vařila z vody vůbec nic neřekla. Myslim si, ze tyto kartarky jenom vytahuji z lidi penize. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážená paní Demeterová… Lidi k Vám chodí na věštbu z nadějí že jim pomůžete najít tu správnou cestu mají ve Vás důvěru kterou jsem měl taky ale všichni taky očekávají, že platí nepsané pravidlo že žádný kartář nikdy neprozradí na klienta nic co se dozví a že to zustane jako ve spovědnici v kostele. a Vy jste v mém případe tohle porušila a prozradila soukromé věci cizím lidem. A to si říkate věřící člověk?? Píšu to veřejně aby se lidi dozvěděli a věděli ke komu vlastně jdou a že když jdou k Vám dávají své soukromí do ruk člověka který toho dokáže zneužít a využít!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím má někdo kontakt na p. Demeterovou? Zkoušela jsem volat na čísla z netu, ale nikdo mi to nikdy nebere…
Má někdo zkušenosti s objednáním?
Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit