Jané Nomad 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
2.9.12 21:20

jane nomad 2012

Ahoj maminky :kytka:
Mate nekdo zkusenosti s nomadem 2012? Je teda na vzled dokonali, ale je v necem nova? oproti starsim tipum? Z obrazku tusim, ze skz strisku na mimi neuvidim a taky bude asi dost kratka :? Dale nepisou, jestli se da operka zad sklopit do uplneho lehu. A co dostupnost do kosiku? U starsich verzi se hodne psalo, ze mimco moc nevidelo pres nanoznik, pry moc vysoky.Vahu to ma uzasnou a to 6.5 kg, ale bez sportaku, kolik to tedy ma celkem? Rada jezdim do prirody(trava, hlina kameny),tak snad to s tim pujde dobre, urcite si poridim nafukovaci kolecka. Predem dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Nomad?

Přidejte zkušenost s Jané Nomad
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
2.9.12 21:23

Jeee a jeste jsem zapomela na odpruzeni, je dost? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.9.12 18:35

Prosim poradte mamci, uz mam s toho hlavu veeelikanskou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.9.12 13:50

Ahoj, já s ním tedy nemám osobní zkušenost, ale byl to můj jasný favorit. Když jsem ho ale viděla naživo, tak mě docela zklamal. Do úplného lehu nejde, paní nám to v prodejně ukazovala. A sporťák není otočný. Určitě si na netu najdi kde v Tvém okolí ho mají a podívej se na něj pořádně „zblízka“ :) Četla jsem na něj spoustu chvály, tak neřikám že je špatný, ale mě nesedl… Tak držím palce s výběrem kočárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.9.12 18:27

No prave, ze tady nikde v blizkosti neni k videni, to je na prd :( musela bych ho obednat na blind :nevim:.nasla jsem ale jeste jeden super kocar jmenuje se Zebra a ten mi taky docela padnul do ocka, ale nevim, kdyz je tak levny, jestli taky neco vydrzi, nevis nahodou neco na nej?:-))jinak diky za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.9.12 09:27

@dashke Hm, tak to je škoda :( Ale na blind bych to asi neriskla. Ale třeba by vyhovoval, každý má jiné nároky, no :) O tom druhém nic nevim, my se dobrali ke Gessleinu a už jen řešíme, jestli tří a nebo čtyřkolku, a z toho mi jde už hlava taky kolem :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.9.12 18:31

Tak ja mam vyreseno:-) dnes jsem se bylůa podivat na kocar zebra a byla jsem nadsena, hned jsem si ho obednala, jsem rada, ze je vybirani u konce, to bylo desny :zed: :zed: no podle meho nazoru bude trikolka asi lehci, ale zase mic stabilnejsi, treba kdyz budes chtit vjet na obrubnik, tak to bude neco udrzet ho na to jednom otacejicim se kolecku, ja bych doporucila urco ctyrkolku i kamoska rikala at si v zadnym pripade nekupuju trojkolku, ze ji mela a prodala radsi :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.9.12 22:06

@dashke jé, nějak jsem si nevšimla reakce :oops: Tak to je fajn, že máte vyřešeno:) My od soboty taky. Akorát nevyšla barevná kombinace, co jsme měli vybranou, v reálu to bylo fakt divný :roll: Ale pořád mě to stejně hlodá, jestli jsme vybrali dobře :lol: Ale teď s tím už nic nenadělám…A budeme mít tu trojkolku, ještě o víkendu jsem v nákupáku potkala rodinku s tím kočárkem, tak jsem je hned vyslýchala a nakonec mě to ve výběru utvrdilo..No, takže uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.2.13 21:07

Ahoj holky :mavam:
Nemáte některá jané nomad 2012 v barvě P08 District? Je to taková béžovohnědá barvička, zajímalo by mě, jak vypadá ve skutečnosti, zatím jsem ho naživo neviděla, mohla bych poprosit o fotečku jestli ho někdo má? Viděla jsem ten červený, a ve skutečnosti se mi teda nelíbil, je takový moc jasně červený a byl to můj favorit, ty ilustrační fotky docela dost klamou. Přemýšlím právě nad tím béžovým, máte někdo? Jaký je? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.6.13 12:45

Stupátko na Jané nomád

Ahoj všem,
koupila jsem si kočárek Jané nomád pro malou dcerku a chtěla bych si k němu pořídit stupátko pro starší dítě- mám 4 letého kluka. Prosím, jaké nejlepší, vaše zkušenosti?? Chtěla bych s 2 kolečky po stranách (zdá se mi stabilnější) a s větší nosností (určitě něco již přes 25kg +-, syn je pořádný kousek).Nebo nenabízí některá maminka nějaký použitý v dobrém stavu, plně funkční, cena tak do 500,–???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí