JANÉ NOMAD PRO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
27.1.07 12:19

JANÉ NOMAD PRO

Moc prosím, nemáte některá maminka Nomada od Jané? Zajímalo by mě, jak je vysoký podvozek, tudíž, jak moc se pak člověk ohýbá do korbičky a také z čeho jsou kola a pak vůbec, jestli jste spokojené :-)
MOC MOC DĚKUJI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.1.07 19:22

Ahoj, nepíši za sebe, ale sousedka má Jané Nomad a její dcerce je 1,5 roku, teď v zimě je úzký, nánožník se tam nevleze, od země je dost vysoký (teda ona má jen sporťák). Je pravda, že je lehounký, sporťák lze prý jen mít otočený od sebe (nevím), ale teď ve sněhu bojuje, aby projela.

• Citovat
  • Upravit
116
27.1.07 20:34

ahoj mam nomad od září,ale ted ve snehu jsem jeste nejezdila (mame sanky) tak nevim jak se s nim jezdi,ale asi blbe.Kolečka ma plastove potažené gumou.Je opravdu moc lehký a to bylo pro me prioritou.Lehce se sklada.Je docela prostorný.Mám k němu orig fusak a nanoznik.Nevýhoda je že v něm v zime mala špatně vidí dopředu musím jí dávat polštář pod hlavičku.Taky nam nejak spatně „sedí brzda“ Ale kupovala jsem ho starší…JInak jsem ho taky chtěla kvůli vzhledu.Je to takový polosporták :lol: Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.1.07 21:03

Ahoj,
já mám Carreru,bydlím v Praze a jsem maximálně spokojená,i ve sněhu jezdíme v pohodě.Je to můj třetí kočárek (po Herlagu a Inglesině)na třetí dítě a je zatim bezkonkurenčně nejlepší.Mám trojkombinaci(hl.korbičku,autosedačku rebel a sporťák),a poskytuje nám opravdový komfort.Urči si priority kočárku a podle toho vybírej,tak jsem to udělal i já a proto vyhrála Carrera-lehká ,skladná,jako skoro jediná na našem trhu poskytuje systém golfek se spojenou rukojetí(velká výhoda pro ovládání kočárku).Myslím,že Nomád má podobné kvality,já dala přednost menšímu rozměru Carrery ve složeném stavu,kvůli cestování autem.

Přeju šťastnou volbu!Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.1.07 21:17

Já mám taky golfky Jane Carrera a jsem nesmírně spokojená. Fusak se mi do nich vejde perfektně (docela mě překvapilo, že někomu do Nomadu nevleze fusak). Ve sněhu se mi s ním ale jezdí blbě, takže jsem vytáhla sporťák trojkolku. Taky jsem volila Carreu kvůli skladnosti do auta, ta trojkolka se mi tam nevešla, máme malé auto, takže jsem podvozek musela vozit v rakvi na autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.07 08:51

Jane Carrera jete nebo Jane Energy nove?

Holky poradte, mam dilema. Nabizi se mi moznost koupit golfky bud Jane Carrera z roku tak 2005, ale podle fotky vice nez zachivale,vypadaji na superstav, s nanoznikem atd za 3000. Ja se puvodne rozhodla pro nove Jane Energy v nadhernych barvach s tim, ze je to opravdu nejlehci z meho pohledu nejkrasnejsi a dostacujici golfac na trhu.Sportak doma ma a budu vyuzivat i v zime. Na cesty do mesta s 9mesicbi Elen by asi Energy stacilo.Ovsem pro Carreru mluvi vsechny klady navic…Ovsem je zas o 2kilca tezsi nez Energy…Jsem zmatena.Jaky je vas nazor? :? :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4