Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, prosím o radu!!!!!!!!!!!
Viděla jste už některá novou kolekci X-landeru xa naživo? Čím se liší od staršího typu? Je to jenom v barvě potahu nebo má i něco navíc (nějaké vychytané mouchy, atd.)?
Díky Verča
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XADnes jsem dostala info, že barvy budou jiné a ceny taky.....
![]()
Pa, Ha
Dneska jsem ho náhodou našla v akci, ale není tam napsané nic nového http://www.autosedacky-kocarky.cz/…zi-v-akci-4/
**Nový XA má polohování noh - to starý model neměl.
Víc nevím ![]()
Kdyby někdo zjistil víc, nebo kde je možné nový XA vidět osobně, prosím o info
**
Holky, rozdíl bude jen v barvách, je tam ošklivá brčálově zelená místo lemon, jinak barvy stejné, ale jinak kombinované, rozdíl ve funkci 0, ceny prý půjdou nahoru. Doporučuji zakoupit kolekci 2006 - je fakt super! ![]()
Moc díky Marus., to jsem potřebovala vědět. Mně se jednalo hlavně o ty funkce, ale barevně se mně víc líbí kolekce 06.
Mějte se !!!!!!!!
HA,
no tak to potom netuším na jaký XA jsem se dívala v Dětském Ráji, ale tam žádné polohování nohou nebylo a prodavačka mi sama řekla, že to mají až ty nové kočárky XA.
Tak leda že by tam měli XA ještě z roku 2005 nebo co.
Raketko , a nebylo to X1, X3? Ty polohování nemají…jinak nevím. Zda existuje verze 2005 nevím
.....
Ha
my máme taky koupený xa a polohování nohou má, kupovali jsme ho ve Špuntíku v Praze, a měli tam i xa bez polohování. že to byla starší verze. kupovali jsme ho 29.12. tak nevim, jestli máme tu verzi 07 nebo 06.
Holky taky se mi moc líbí typ XA. Byla jsem ho okouknout na prodejně v HK. Polohovací nohy měl. Paní prodavačka říkala, že nová kolekce bude v únoru až v březnu a vůbec ještě nemají katalog, takže netuší jaké budou změny. Myslí si, že v barvách a cenově snad zůstanou stejně. Já jsem se zamilovala do barvy Lemon. Tu prý už nemají ani na skladech, prý byla nejoblíbenější. TP mám v červnu, tak se mě ještě kočárek kupovat nechce. Ale jestli pak budou dražší a jiné, tak doufám, že seženu ještě kolekci 06.
Anonym - já měla asi štěstí, vůbec jsem netušila, že by ten lemon mohl být tak oblíbený, až jsem ho nikde nemohla sehnat a pak byl na jednom internet. obchodě poslední kousek
…tak jsem ho rychle vzala ![]()
Být tebou ještě počkám, do léta se vyrojí určitě plno nových kousků (ne jen X-lander) ! ![]()
Pa, Ha
HA,
určitě to byl na 100% XA (měl otočná přední kolečka) a bez polohování nožiček - prodavačka mi suše oznámila, že polohování noh má až nový XA. Tak jsem to víc neřešila ![]()
No kdoví, co na té prodejně mají za model
hm, tak to bylo XA…tak to asi opravdu byla nějaká starší kolekce.
Ha
Holky, ptala jsem se na to u prodejce, změna ve funkcích fakt nebude. Pokud by někdo chtěl ještě koupit jakýkoli typ X- landeru v barvě lemon kol. 2006, má samozřejmě polohovací nožky, mají je už jen na www.krtecek.com
, jinak když zadáte x- lander 2007, už jsou i na netu