X-lander xa - kolekce 06/07 -prosím o radu!

206
25.1.07 19:42

X-lander xa - kolekce 06/07 -prosím o radu!!!!!!!!!!!!

Holky, prosím o radu!!!!!!!!!!!
Viděla jste už některá novou kolekci X-landeru xa naživo? Čím se liší od staršího typu? Je to jenom v barvě potahu nebo má i něco navíc (nějaké vychytané mouchy, atd.)?

Díky Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ha
514
25.1.07 20:25

Dnes jsem dostala info, že barvy budou jiné a ceny taky..... :roll: :D

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
25.1.07 21:53

Dneska jsem ho náhodou našla v akci, ale není tam napsané nic nového http://www.autosedacky-kocarky.cz/…zi-v-akci-4/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.1.07 15:14

**Nový XA má polohování noh - to starý model neměl.
Víc nevím :wink:

Kdyby někdo zjistil víc, nebo kde je možné nový XA vidět osobně, prosím o info :D** 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
26.1.07 16:05

Raketko , i starý model XA má polohování nohou

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.1.07 17:01

Holky, rozdíl bude jen v barvách, je tam ošklivá brčálově zelená místo lemon, jinak barvy stejné, ale jinak kombinované, rozdíl ve funkci 0, ceny prý půjdou nahoru. Doporučuji zakoupit kolekci 2006 - je fakt super! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.1.07 23:46

Moc díky Marus., to jsem potřebovala vědět. Mně se jednalo hlavně o ty funkce, ale barevně se mně víc líbí kolekce 06.
Mějte se !!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.1.07 14:12

HA,
no tak to potom netuším na jaký XA jsem se dívala v Dětském Ráji, ale tam žádné polohování nohou nebylo a prodavačka mi sama řekla, že to mají až ty nové kočárky XA.
Tak leda že by tam měli XA ještě z roku 2005 nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
27.1.07 15:19

Raketko , a nebylo to X1, X3? Ty polohování nemají…jinak nevím. Zda existuje verze 2005 nevím 8O .....

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.1.07 15:28

my máme taky koupený xa a polohování nohou má, kupovali jsme ho ve Špuntíku v Praze, a měli tam i xa bez polohování. že to byla starší verze. kupovali jsme ho 29.12. tak nevim, jestli máme tu verzi 07 nebo 06.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.07 17:00

Holky taky se mi moc líbí typ XA. Byla jsem ho okouknout na prodejně v HK. Polohovací nohy měl. Paní prodavačka říkala, že nová kolekce bude v únoru až v březnu a vůbec ještě nemají katalog, takže netuší jaké budou změny. Myslí si, že v barvách a cenově snad zůstanou stejně. Já jsem se zamilovala do barvy Lemon. Tu prý už nemají ani na skladech, prý byla nejoblíbenější. TP mám v červnu, tak se mě ještě kočárek kupovat nechce. Ale jestli pak budou dražší a jiné, tak doufám, že seženu ještě kolekci 06.

• Citovat
  • Upravit
Ha
514
27.1.07 18:44

Anonym - já měla asi štěstí, vůbec jsem netušila, že by ten lemon mohl být tak oblíbený, až jsem ho nikde nemohla sehnat a pak byl na jednom internet. obchodě poslední kousek 8O …tak jsem ho rychle vzala :D
Být tebou ještě počkám, do léta se vyrojí určitě plno nových kousků (ne jen X-lander) ! :lol:

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.1.07 20:03

HA,
určitě to byl na 100% XA (měl otočná přední kolečka) a bez polohování nožiček - prodavačka mi suše oznámila, že polohování noh má až nový XA. Tak jsem to víc neřešila :D
No kdoví, co na té prodejně mají za model :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
27.1.07 22:18

:? hm, tak to bylo XA…tak to asi opravdu byla nějaká starší kolekce.

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.1.07 23:17

Holky, ptala jsem se na to u prodejce, změna ve funkcích fakt nebude. Pokud by někdo chtěl ještě koupit jakýkoli typ X- landeru v barvě lemon kol. 2006, má samozřejmě polohovací nožky, mají je už jen na www.krtecek.com :D, jinak když zadáte x- lander 2007, už jsou i na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí