X-lander xa - kolekce 06/07 -prosím o radu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
1.2.07 20:41

Taky by mě to zajímalo. Prý to má být zítra oficiálně na stránkách české obchodní inspekce (zatím tam nic není).
Jsem na rozpacích, nevím, jestli mám brát, že všechny X-Landry jsou špatné...... Já nakonec mám rozjetý nákup staršího kočárku Bébécar a ten tam je taky uvedený - sice jiný typ, ale i tak :(
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.2.07 20:42

Ahoj,
tak my ten kočárek máme, jsem s ním strašně moc spokojená, ale hned jdu psát prodejci kvůli vrácení, docela mě to mrzí a vůbec nevím jaký jiný vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.2.07 20:52

Holky,
co se týče té fotky na nově, tak to podle mně neni podvozek Xáčka, ale nějaké trojkolky, ale stejně nevím, co si mám myslet. Počkám do zitřka a podívám se na www.coi.cz, třeba tam bude něco podrobnějšího!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.2.07 21:41

holky neplašte se,já ty zprávy viděla,byl to nějaký mě neznámí X-Lander AA nikde na netu jsem ho nenašla,ale XA to určitě nebyl!!!!!!!je to nějaký starší akční model,zítra se bude vědět víc,ale docela mě překvapilo kolik značek z EU je špatných… :(
 http://www.nova.cz/zpravy/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
1.2.07 22:35

Vůbec nechci šířit paniku… X-lander XA dnes došel, je naprosto úžasný, krásně jezdí, ovládám ho jedním prstem úplně v pohodě, malá je spokojená, ale když už to tedy bude pravda a skutečně se zítra objeví na seznamu byť jen Deltim ??, je to jedno, protože X-lander produkuje Deltim a předpokládám, že používají stejný materiály na všechny svoje kočárky ať už je to ten či ten, jen ten náš je třeba více propracovaný co do polstrování atd.
Už jsem si toho všimla dnes…zadní část s kloly a brzdou je totožná s Tako V…

Tak zíra…
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.2.07 23:40

Ahojky,
taky máme x landre XA, ten tip AA neznám, vypadalo to spíš na trojkolku.Nevim co si o tom mám myslet, nechci prckovi ublížit. :( Doufám že se zítra dozvíme víc. 8O
Hlavně nevim co bych s kočárkem dělala, myslíte že by vrátily peníze?My už ho používáme 8 měsíců.Koupenej asi 10 měsíců :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.2.07 09:41

nebezpečí

**AA neznám - ale podle toho, co jsem viděla, tak je to trojkolka, tudíž to XA být nemůže.
Ale na druhou stranu: výrobcem je skutečně Deltim a pochybuju, že by používal jiné součástky a technologie na jakési AA a jiné na XA.
Ty kočárky (i XT, X1 a X3) jsou hodně podobné, mají velmi podobné konstrukce a některé díly jsou naprosto stejné.

Bohužel dalších XY kočárků nebylo testováno vůbec a co my víme, jestli na tom některý z těch netestovaných není ještě daleko hůř???
Abychom měli objektivní informace, museli by otestovat neprosto všechny kočárky na našem trhu a ne jen nějakých pár (19) kusů :?** 

video http://www.nova.cz/zpravy/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.07 09:54

Holky,
asi to moc hrotit nebudu, protože podle toho, co je napsané v té zprávě, tak jsem ten kočár prošmejdila a nic extra nebezpečného jsem nenašla (co se týče ostrých hran a otvorů) a myslím si, kdyby otestovali ten kočár, co jsme měli doteď, tak v porovnání s tímto vypadá nebezpečněji!

Mně šlo hlavně o ty ftaláty a i když je to x-lander typu xy, tak přes ftaláty prošel, tak to mně trošku uklidnilo!

Hlavně se mně Xa nechce dávat pryč, protože se mně moc líbí a dobře se s ním jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.2.07 10:09

http://www.coi.cz/internet/(egjtkh55wy2u5iavk1rasobe)/default.aspx?m1=91&p1=110
Tady je odkaz, co je spatneho u kocarku, takze my ho vracet nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.07 10:25

Ten odkaz mně nejde otevřít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.2.07 10:31

musíš označit celou řádku a dát kopírovat a pak vložit přímo do adresy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.2.07 10:36

ještě to jde přes www.coi.cz tam dáš informace - nebezpečné výrobky - ostatní výrobky a tam jsou vypsaný ty kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.2.07 10:55

Ahoj holky, tak co se týče těch nedostatků - k otvorům se vyjadřovat nebudu, to nevím, ale to, že není uvedeno upozornění na tloušťku matrace, tak to my tam zrovna máme. Tak nevím, jestli to byl opravdu nějaký starší model. Jinak my máme XA už více než půl roku a jsme spokojeni. Jezdí se s nim fakt moc dobře, lehce. Jenom mi přijde, že je trochu vyvrklaný to jedno z předních koleček, ale zatim drží normálně, tak uvidíme. :D I když ségra má Jané a taky říkala, že ty kolečka má vyvrklaný, prostě se to vyvrklá, ale drží to. A jak tady padaly obavy z velikosti korbičky, tak náš malej se narodil 11.7.2006, měl 3.39kg, teď před 3 týdny měl 8.07kg a 70.5cm a stále v ní v pohodě jezdíme, včetně fusaku a zimního oblečení. A to ty novější korbičky (cca od podzima) jsou prý ještě o něco větší (my máme 72 cm dlouhou a ty nové by měly mít 76cm), takže to si myslím je úplně v pohodě. Ale je asi potřeba dát si pozor, kterou tu korbičku kupujete, spousta výrobců bude ještě prodávat tu starou! tak se mějte, míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.2.07 11:02

My ještě nemáme kočárek doma, je u Jirkových rodičů. Tak jsem ho nějak nestudovala. Jinak tam byl vyfocenej X-LANDER XT a my máme taky XA a tam může být i rozdíl v těch otvorech a rizikových částech, co tam označili, přeci jen ta konstrukce je trochu rozdílná.

Ale budem si ho asi nechávat, ještě co na to řekne Jirka.

Jinak si myslím, že co se týče těch otvorů, tak dítko může prstíček strčit kamkoli (ne jen do kočárku) že se to prostě neuhlídá.
Hlavně že tam nejsou ty ftaláty. Buchví kdyby jsme kupovali jinej netestovanej, tak by mohl být ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.2.07 11:04

Jo a ještě k tomu polohováni nožiček - tak my jsme kočárek kupovali v červnu a myslím, že se zrovna mluvilo o tom, že je to polohování novinka - my ho už máme. Takže některé obchody prostě jenom doprodávají zásoby, to polohování u XA už je fakt docela „stará“ záležitost. míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí