Jane slalom-polohování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
922
4.12.09 14:07

Jane slalom-polohování

Ahoj,
koupili jsme si kočárek PegPerego GT3, ale díky tomu, že se nám skoro nevejde do kufru ho chceme vrátit.
Chci vyměnit za Jane Slalom 2009-chci se zeptat:jde dát sporťák do úplného lehu a sedu?

Díky Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
4.12.09 14:12

sice píšou že jde ale úplný leh to není. O sedu taky nejde mluvit - nejelpší by bylo, kdyby sis ho mohla vyzkoušet. Jak velkého máš prcka??? Terezka když neuměla sama sedět, neustále mi tam jakoby sjížděla, nevím jak to líp popsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
4.12.09 14:50

Ahoj,
díky za odpověď. Mám ještě mimčo v bříšku :-) , jsem v 8.měsíci :-) .
Kočár jsem už několikrát viděla v krámě, ale tohle mě bohužel nenapadlo vyzkoušet, brala jsem to jako samozřejmost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
4.12.09 14:59

Ahoj, my jsem v jednu chvili dokonce koupili druhy kocar, protoze ten polosed byl sileny, mala rvala a sjizdela stale dolu. Ted uz je to dobre, tak v nem zas jezdi, ale uz je velika a nesjizdi a da se rict, ze do kocaru konecne dorostla. S tim lehem, me to tedy jako uplny leh prijde, mozna malinko zvyseny, ale fakt malinko.
Nejhorsi jsou na Slalomu ten polosed, pak ta padajici brzda (uz opravovana v Handy, ale dela to zase) a ten pitomej igelit na boude - zaprve se vytrhl ze svu a za druhe jim sviti slunce…grrr. to vymyslel fakt magor - mame kolekci 2008, ted uz jsem koukala, ze je to v 2009 jinak. No ale pres vsechny zapory jezdi skvele, ridim jednou rukou a je veliky, mala je vysoka a je v nem krasne akorat. Kamaradka ma Teutonii a ten sportak (spirit neco) je silene malinky proti nasemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
4.12.09 16:05

Ahoj, né ai jedno. Ale umíš přesdtavit, kdyby byl úplně do sednu jak by to pro dítě bylo nepohodlné?! Stejně když sedí, tak se zevpře za madlo drží se a sedí. Když si chce odrfknot, tak se opře a poloha je mu určitě příjemnější. Alespoň, tak to vidím já. :wink:
Mám ho i na druhou dceru a pořád spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.12.09 19:27

Leh mě přijde úplně v pohodě,ale ten polosed mě prudí.Ale jak tak čtu,tak se to snad s větším mimčem zlepší :-) . Já mám ted madlo pryč-jak tam mám nánožník a fusak,tak už je toho dost,ale sjíždí mi ted i s fusakem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.12.09 20:03

Nám do lehu vyhovoval, Tobík byl blinkací, tak stejně v úplném být nemohl…
Do sedu nejde.
Já mám ted i madlo, takze mi nesjizdi nic, mame fusak i nanoznik, ten je tam na fest, takze pohoda.....
A klepu, zatim brzda i slida na boude dobry.

Osobne bych si uz Jane nekupovala, jediny co, ze je super prostorny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.12.09 20:49

Mersy: a máš nánožník vnějškem přes madlo nebo vnitřkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.12.09 21:08

do úplného sedu nejde a některým dětem nevyhovuje ani později. kamarádka ho má, používala ho rok, holčička zpruzená, musela mít pozdějhi za sebou polštářek, jiné kočárky jí nevadily (měli ještě golfky, postupně dvoje). můj vojta se v něm vezl jednou, a i když obecně vožení miluje, nějak to taky nevydejchal… myslím,že je to sázka to loterie…

Berco, nezakládala jsi náhodou diskuzi na BC:?

osobně, pokud by mi nevadila váha kočárku (slalom tak max 12 sporťák, GT3 spíše 15kg.), rozhodně bych si nechlala GT3. je vychytanější. od pásů, které nedrží dítě přišpendlené k sedačce (/zvláštnost peg perega), překlopné boudě, brzdy na zadní kola, obr košíku, možnosti druhého sedátka do košíku pro starší dítě (nouzovka), a možnosti, když se nevejde dítko do navetty překlopit boudičku a vozit ve sporťáku v lehu a proti sobě. (myslím v GT3 diskuzi na BC k vidění, nebo tady?? už nevím..).
slalomačky odpustí ale slaloma bych nechtěla.. (a to mám v reálu úplně jiný kočár :), teď teda spíš už ne.. )

myslím, podle fotky z BC, že kočár se vám do kufru vejde a že stejný problém, který máš teď budeš mít i se slalomem…

do kufru se vždycyk nějak vejdete, kdybys viděla, jak můj muž skládá kufr, prvně, dkyž jsem viděla, jak je tam složený kočár mě chytil amok, ale ono to nebylo tak hrozné a opravdu, více než kočár máme poškrabaný ten tvrdý plast v kufru.. ale ne jen od kočáru, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.12.09 21:10
befana píše:
Leh mě přijde úplně v pohodě,ale ten polosed mě prudí.Ale jak tak čtu,tak se to snad s větším mimčem zlepší :-) . Já mám ted madlo pryč-jak tam mám nánožník a fusak,tak už je toho dost,ale sjíždí mi ted i s fusakem :twisted:

befano, přesně stejný problém měla kamarádka, madlo se blbě oddělává, fusak s nánožníkem sjou moc, dítě nacvaklé, sjiždělo, fusak nedržel, no byla pěkně naštvaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.12.09 21:11

No tak ja nastesti Domcu do sportaku dala az v 11 mesicich, protoze jinak by me z toho sjizdeni kleplo 8-o
V lete to bylo docela ok, ted mi taky sjizdi i s fusakem, takze ho pri jizde cas od casu posouvam :mrgreen:
Ten leh je myslim ok, sed je tak jak pisou holky, prumer :wink:
Ale jinak s kocarem jsem hodne spokojena, ovladatelnost a podobne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
4.12.09 21:15

Díky za odpovědi :-) .
Natašo, ptala jsem se na tyhle 2 kočárky i na BC, potřebuji co nejvíce informací…
Teď fakt nevím, co mám dělat a už jsem z toho ko :cry:
Budu muset ještě jednou do obchodu a vše znovu vyzkoušet.
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.12.09 21:16

a ještě mi napadá, Berco, neuvažovala jsi ještě o jiném, trojkolek je dost, pravda, třeba bez ručky, nebo s ručkou a horším polohováním a malou korbou atd., ale srovnatelné jsou: bez brzdy: easywalker, bumbleride indie, maxi cosi mura (přední dvojkolo), casualplay S4 /taky/ s brzdou: Quinny speedi, quinny freestyle atd. to jen pro inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.12.09 22:01

Bef, nanoznik ma nahore, pres madlo…

Slalom je hrozne monstrozni, zvlast, kdyz das fusak a nanoznik......
S tim sjizdenim, kdyz jsem nemela madlo, nanoznik jakoby lital a pak mi malej sjizdel, pres madlo je takovej napnutej, a mam ho pridelanej az nekde vzadu tema gumickama, je proste na fest…

Uz se tesim na jaro a golfky…

Jak rikam, ja osobne, coby Slalomacka :-D , bych do nej podruhe urcite nesla, aspon ne sportak, hluboka kobra byla super :palec:

U sportaku je desne malej kosik, az extremne.
A hlavne, protoze malej sel do sportaku v 5 mesicich, bych ho chtela mit celem k sobe.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.12.09 10:37

tak to by se ti u nové kolekce splnilo… :wink:

no, osobně jsem řídila GT3, Slaloma, easywalker a speediho (se svým nebo stejně starým a těžkým dítětem). když pominu speediho, což je můj kočár a mohla bych o něm psát hodiny :mrgreen: ale není pro každého
u slalomu mi vadila stříška, polosed a sjíždění (Vojtovi bylo přes rok!! ), blbé odklapávání madla, tak na přiskřípnutí prstů. malý košík, brzda, do které se mi chytla větvička a majitele v zimě sníh (ale to je asi ojedinělé..)
GT3 na mě bylo hrozně robustní (jsem zvyklá na speediho), těžká (funěla jsem jako lokomotiva, zvyklá na svých 11kg sporťáku). ale u tohodle kočáru mě uchvátila pohodlnost a vychytanost spoťáku pro dítě (překlápěcí stříška, pásy, polohování, madlo lepší, nasatvitelné odpružení) pro mě (pultík a koš). trrochu mi vadil systím brzdy ale asi o zvyku.

easywalker nemá ručku, polohování je na zipy, sed není úplný ale moje dítě nesjíždělo. blbá je malá boudička.

bumbleride jsem měla v ruce jen v krámě a snad 100× jsem viděla na babygizmo.com jejich video recenzi.. ten nemá ručku. polohování je na přezku jako u speediho a xlandera, ale šlo mi to lépe než u mého.. je do lehu. je k němu vložná taška- taková napůl korba/taška, cimž je skladnější… nemá letos madlo, snad 2010 se zase vrací ale má pultík na zip místo madla. fusak/nánožník v barvě kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí