JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
16.8.08 21:17

Ppeti no budu zitra pokracovat jen misto dnesni svacinky jsem si dala pernik no :lol: :lol:
He tak jsme nasbirali tak s bidou na koktejl :lol: jeste jsou zelene ty ostruziny 8O ale koktejl byl dobry ale hodne pecek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.8.08 07:32

Dobré ranko - vstávat a cvičit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.8.08 07:32

jeee konečně má moje miminko normální barvu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.8.08 08:00

Ahojky! Holky tak jsem šla spát v půl 2…byly jsme u toho kamaráda, byla jsem děsná, ale nic s tím prostě nešlo dělat.....
Peti: Postýlky je krásná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.08 10:02

Nechápu 8O je neděle a 7:30 někdo sedí u počítače. 8O 8O

• Citovat
  • Upravit
2879
17.8.08 10:52

Ahoj těhulky,

Peti , vše nej k svátku! :srdce:
a postýlka je nádherná! Já bych pak dolů chtěla podobnou a do patra bílou, se taky těším 8)

Jinak mě je dneska zle i dopo a to jdeme za chvíli na oběd ke tchýni, js zvědavá, co bude k jídlu, trošku se bojím :roll: teď jsme přijeli z nákupu, nakoupila js zase plno ovoce, zeleniny, rybu na oběd, oříšky, mňam, to mi teď jede :)
Jakpak se všechny máte? zatím pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.8.08 11:58

Ahoj holky
Jak se mate???
Ppeti ty jsi vstavala hodne brzy co? :wink: jeee a konecne mas normalni miminko :lol:
Medu tak to prezij ten obed :wink:
Daisy copak se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.8.08 12:25

ahoj holky tak sem tu po dlouhe dobe.
Skoro vubec se na net nedostanu ani na nej nemam naladu, v ut sem byla na kontrole a hematom se zvetsil :cry: ve spitale mi dr vynadal ze se divi ze me propustili a ze by me znova hospitalizoval :cry: byli sme uz na NT+ takze dauna nema a dr rekla ze by bylo skoda o to prijit, ze musim lezet a lezet, tak lezim. Malej uz ma 4cm.
Dneska zase spinim tak sem z toho spatna, snad to bude dobry ale pokud to dneska nezmizi tak musim do spitalu :cry: :cry:
Je mi moc smutno proc je to tak slozity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.8.08 14:40

Ahojky! tak kluci odjeli ven, se mi ulevilo…Jsem zas z nich na nervy…S těží se sem vejedeme 2 a natož když se ty dva 14 a 15 začnou tady honit a něco po sobě házet. Mám tu vyprané prádllo tak jsem jim řekla ať se k tomu nepřibližujou. No tak se honily a schodili ho!!!!!Tak sem jim vynadala. Pepíno byl z toho chudák špatný a Jiřík se smál!!!!A sváděl to na Pepu!Přitom on pak ležel pod gaučem, skoro pod tím prádlem :evil: Tak jsem se zas vytočila a už jsem klidná. Šlo hlavně o princip, kdybych jim neříkala že se tu honit nebudou a tak…No tak jsem na to zvědavá. myslím že jsou dost veliký aby to pochopily, kdyby jim bylo 10 ale takhle!
Dám si čokošku, meltu a pustím si Harryho Potera. Ať se uvolním a nejsem na ně ošklivá až přijdou :)

Peťi: Vše nejlepší k svátku…

Ilčo: Ježiš ten hematom, to je děs..Hlavně aby zmizel a mimi bylo v pořádku…Držím pacinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.8.08 14:43

Ahoj holčinky.
jsem z výletu doma,zaplaťpánbůh :) doma je prostě doma
Víkend v Jizerkách byl o ničem,pořád lilo jak z konve,takže jsme bud jezdili autem nebo byli na chatě.ještě že tam s námi byli švagříci s malým 2letým prckem-toho úplně zbožnuju.
Jinak mi bylo celý dny dost zle-neívm,jestli počasím,nebo tím,že si člověk nemůže svobodně do ledničky kdy potřebuje,nemá při ruce svý suchý rohlíčky…Takže jsem byla ráda,že jsme to dnes po snídani zabalili.
Dnes po cestě jsme si udělaly výlet na zámek Loučen-fakt nádhera,obrovskej park s přírodníma labyrintama :wink: .K obědu květák s bramborem jsem zvládla :)
V Liberci v CaA jsem si zkoušela těhotenský manžestráky,byly fakt pohodlný,ale nakonec jsem vyměkla,že v Praze bude větší výběr…ale musím něco nutně koupit.můžu nosit už jen jedny dlouhý pláťáky,rifle už ani náhodou.. :roll:

Ilčo: jsem na tebe pořád holka myslela,jak je.Je mi to líto,že se ten blbej hematom furt nelepší,no chce to asi čas a klid.Ale NT+ vyšlo dobře,to je super :lol:
Peti: postýlka moc hezká. Dá se prosím tě zvětšovat jak dítko
poroste? a přeju vše nej k svátku :-)
Medu: at je ti líp,jsme na tom koukám furt podobně.já jsem po víkendu rozhodlá,že do práce ještě neé.
Ostatní zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.8.08 15:40

Ilco uff jsem rada ze jsi v poradku i kdyz ne na 100% drzim palecky at hematon zmizi a je vsechno ok :wink: ted jen odpocivej :wink:
Bef no tak aspon ze jste to zakoncili dobrym obidkem :wink:
Daisy dej si cokosku a bud v klidu :wink:
Ppeti vse nej nej k svatku :srdce: :srdce:
Tak jsem se najedla mnam :lol: mela jsem bramburky s kefirem hihi a kousek pizzy :lol: :lol:
Copak delate?? ja jsem tady mela kamosku s tim mimcem tak jsem ho zas upucila :srdce: vzdycky jak chcou jit domu tak mi ho skoro musi vzit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.8.08 17:14

všem vám moc děkuji za přání k svátku :oops:

ilca hematom se urcite vstreba, drzim moc palce, mimisek bude v poradku

bef postylka se zvetsovat neda, ma jen polohovaci rost a stahovaci bok.

medu tak zas nevolnosti jo? :evil: nechapu proc nam uz vsem nedaj uplne pokoj :(

daisy nojo, pubertaci, to se obrn trpelivosti :roll:

katy hele hele a co ta tvoje dieta? :-) :lol:

anonym a ja zas nechapu proc nekdo proliza diskuze do kterych nepatri a nechava tam prispevky, ktere jsou skutecne velmi prinosne a zajimave, jeste pod anonymnim nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.8.08 17:24

PPeti no dieta je v :-) :evil: :lol: ach jo zustanu tlusta :( ale budu se drzet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.8.08 17:37

Peti: já si v nevolnostech taky pořád frčím :roll: včera i dnes blitíčko :cry: . a přesunuje se do odpoledních a večerních hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.8.08 19:30

Koukám,že si všichni užíváte domácí pohody bez počítače…
Já jsem osiřela..,přítel jel na koncert R.E.M.,já jsem se „po skvělém víkendovém stavu“ lístku radši dobrovolně vzdala..,koncert bych asi nerozdýchala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí