Poradna duly
Jana Čurdová
Jezi jj mas pravdu ale sama vis ze to ubiji jak se nedari no z druhe strany jak se nesnazite tak vis ze tehu ted byt nemuzes ale vubec nezlehcuji tvoji situaci to teda ne ![]()
Katy ..tak to jo ..to máš zas pravdu …každé má své …
i mě to nesnažení se vlěče a kolem mě jsou samá malá mimi a nebo těhu
a ani nevím, kdy my se začnem snažit ..a představa rok a půl snažení a dýl mi už teď nahání hrůzu ..ale uvidíme …
Peti , no obdivuju tě s tím řízením, fakt! Jinak těch tripple testů se neboj, jistě ti dopadnou dobře!! když i ten kombinovaný vyšel ok! Nevíš, jak to měli holky z Ledňátek, které musí na plodovku? Mě dr. říkal, že kdyby komb. vyšel ok a tripple špatně, musela bych za genetikem a ten by mě po výslechu nejspíš na plodovku neposlal, hodně se prý přihlíží na ten kombinovaný … Ale moje švagrová teď byla na plodovce, prže jí vyšel ten kombinovaný blbě, tak se teď taky bojím …už se toho strachu asi nezbavíme, co?
![]()
Katy , ale grafík je super, …to čekání je hrozný, úplně chápu!
fotky jsou sluníčkový, tak aspoň že ty 2 dny jste měli hezky! ![]()
Jezi , kdypak vyrážíte? ![]()
Jezi ted dej telu odpocinek a pak se zadari a bude vse v poradku
drzim moc palecky
a dr ti rikal ze se muzete snazit az od Ledna????
Medu no jo ale grafik vzdy dypada super a nic ![]()
holky ja si s tou coca colou zavarila - vypila sem tak dve deci a asi sem malo vyhnala bublinky a ted z toho asi budu blinkat ![]()
medu no me dr rovnou napsala dalsi postup kdybych nahodou triply mela pozitivni, tak za kym mam jit na plodovku
ale zaroven druhym dechem dodavala ze urcite vyjdou negativni ![]()
Hele kde jste zase
, ja tu mam sice praci ale jeste stiham kukat tady no ale stejne tu nikdo neni ![]()
katy ja krkat neumim
ale uz je to lepsi, byla sem na obede tak sem to zajedla ![]()
Ppeti to si delas srandu ne??
neumis krkat??? tak to my teda umime cela rodina a poradne
bys u nas mela byt po obede ![]()
A co jsi mela dobreho???
katy nedelam si srandu, proste to neumim
a reknu ti ze obcas by se mi to docela hodilo… jinak dneska sem si k obedu nalozila od kazdyho kousek, takze sem mela asi 5 jidel dohromady ![]()
katy no byla sem ve vegetarce, takze to tomu odpovidalo, ani nevim jestli si na vsechno vzpomenu - mela sem tam nakej zelnej zavitek, dabelskej fazolovej kotlik, kuskus, nakou zeleninku a tak ![]()
Ppeti tak to je neco jako svedske soly nebo ve forme bufetu ze?? to je dobra restaurace
mnamy, ja jsem ted mela tvaroh s pazitku a cibulkou
![]()
Tak uz vis co na vikend?? co budes delat?
katy jj vyberes si co chces a oni ti to u pokladny zvazej, je to tam fajn
no o vikendu budu asi hlavne spaaaaaaaaaaaat
a na vylet asi kaslu, sem lenoch strasnej.
Ppeti tak to jo hlavne si odpocin ![]()
Tak tu mam pred sebou hromadu papiru hihi a musim se rozhodnout komu dam praci a komu ne no to je teda prace
![]()