Poradna duly
Jana Čurdová
Daisy no ale mam trosku strach jak jsem ted nevidela na to oko, to se mi jeste nestalo , mela jsem jakoby pred sebou flek na tom jednom oku
no ale lekla jsem se jak blazen, hned jsem vstala a sla do koupelny jestli nemam neco na oku ale nic jsem tam nemela
katy zadny spagety
jen se nevymlouvej a koukej pekne drzet dietu, vsak oko mas jeste jedno prinejhorsim ne?
to se mi to ted keca, prave sem dosvacila ![]()
Ppeti no tak dik teda
ale proste jsem se lekla , no asi si dam ale jen malicko ![]()
pro zasmani ![]()
http://img.mimibazar.cz/…9/h18529.jpg
a jeste heslo dne:
já nejsem tlustá, jen dobře tepelně izolovaná ![]()
Katy: teda to jsem překoukla s tím okem…Tak zavolej doktorovi a poraď se s ním aby to s tebou ještě někde nešvihlo. Ta dieta je moc drastická..tak se není čemu divit že se tělo brání…
Ppeti to je dobre
![]()
Daisy no dr volat nebudu pac tady to nema cenu ale asi trosku porusim dietu a nebo si ji trochu upravim pac to asi fakt nedam nechci se nejak odrovnat ![]()
Katy měla si jíst normálně akorát menší porce a po 5 jen zeleninu a zvýšit pohyb…
Daisy no asi to tak udelam jak pises
budu jist trosku vic nez v te diete ale ne moc a budu to jist v tech intervalech co tri hodiny a vecer jen zeleninu
Daisy no to bych mohla jist treba cely den
![]()
No tak jsem si dala 15 dkg spaget + trochu omacky a je mi lip ![]()
pomalu se chystam domu, za chvilku pojedu, tak se tu mejte pekne a zase zitra ![]()
Holky jdu se natáhnout, večer přijedou švagříci
Tak nevím jak a kdy zajdu…Zatím páááááá
ahoj,taky hlásím,že moc nebudu.
Večer přijedou naši,a zítra ráno odjíždíme na víkend do Jizerek (zrovna hlásej totálně hnusně
).
Takže se případně neděste,když tu ted nebudu.
Pozdravujte pupíky a pohladte je ![]()
Tak za chvilku mi přijedou ti švagříci, tak snad v tejdnu nějak zavítám…Příští pá jedu do Tábora na týden…takže intenzivněji tu budu zas až za 14 dní v po…