Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem douklizela uffff ted nevim proc me boli podbrisek jestli z toho ze jsem z\acala cvicit a boli me cele bricho a nebo kvuli necemu jinemu
ale nejspis z toho cviceni
![]()
Daisy no a jak dopadly stery????
Daisy aha no treba to salmonela nebude jen ttreba nejaka strevni chripka ![]()
No když na těch předchozích stěrech tam byla tak to salmonela je…Te´d tam být nemusí protože mi neudělala pořádně výtěr, nemohla se tam pořádně dostat, tak se na to vyprdla!tak jsem zvědavá…
Daisy aha jsem nevedela ze uz to mas potvrzene
no ale uz ti nic neni ne??
holky ja sem asi blazen
sem zalezla v praci pod stolem a nuchnim se s tema koupenejma dupackama ![]()
Katy: Není, kámoška říkala že když jí měla tak srala jen 4 dny a pak dobrý…tady jde oto abych to už nevylučovala a nešířila…
Peťo pošli Foto
daisy no sem v praci a nemam tu fotak zejo
ale jsou takovy dozelena, ale je tam i ruzovej prouzek, takze pujdou pro holku i kluka. takle napsany ty barvy znej desne, ale je to fakt pekne sladeny ![]()
katy fakt? tak presne takle blbe vypadam jak sis me predstavila ![]()
Holky me je nejak divne
normalne jsem na chcili nevidela na jedno oko
a nedelam si srandu
uplne jsem se zlekla
katy
neblazni. a nemuze to byt proste z unavy? koukas furt do monitoru, to na oci taky neni dobry a navic ted skoro nejis … to muze byt z toho …
Pe´ti: R je ze mě hotovej, když mu ukazuju aspoň fotky mimi věciček…tak se na mě s údivem koukne a řekne…Nechápu jak se tohle může někomu líbit…Tak já řeknu mě jo
On no vy ženský ![]()
Ppeti no z unavy nevim teda jen jsem uklidila a do pc taky dneska nekoukam cely den ale mam strach ze to je proto ze malo jim, myslis ze se mam najist?? no ale dieta zas bude v prd… asi si dam trosku spaget ted stejne mam mit salam tak je to jedno ne?? ![]()