Poradna duly
Jana Čurdová
Daisy no to ja taky nevim ale prave ze se na to porad vymlouvam ze nemuzu prece drzet dietu co kdyz jsem tehu a porad kynu a tehu nejsem no tak jsem se nastvala no
ale hodne piju a jim same zdrave veci jako jogurt, tvaroh, kureci maso, zeleninu, ovoce ale v mensich davkach tak si myslim ze zas tak mi to neublizi
a taky jim vitaminy ![]()
katy bomba fotky, ale ja bych te nepoznala
na ty co mas danou jako avatar vypadas uplne jinak a i na naky predtim sem si te predstavovala uplne jinak
na tehlentech z dovci mi pripominas jednu kolegyni z prace, taky je to katka ![]()
bef me se zrovna holcicich libi strasne moc, nemuzu vybrat klucici
resp ja bych vybrala ale zas se neshodnem s chlapem
z holcicich samozrejme Barunka je favoritka, jinak Kristýna, Karolína, Veronika, Klára, Terezka no tam bych fakt vybrala miliony a miliony jmen ![]()
Já to mám stejně jak peťa…Akorát trochu jiné jména…A ukluků je problém…
favoritka u holčiček je Jindřiška a pak Štěpánka
Peti: no já jsem právě alergická na jména v top 5 ve statistikách jmen - Tereza,Kristýna,Natálie…
Tuhle psali že za pár let bude ve škole půlka dětí Terezek..,to je dlouhodobě nejoblíbenější jméno.
Taky nechci dávat jména,který se v naší rodině už vyskytujou.třeba se mi líbí Kateřina,ale to je tchýně..,tak to ne,ta by pak pukala pýchou ![]()
Mě by se líbila Marianka,ale to mi nikde neprojde ![]()
Ted probíhá docela zajímavá diskuse na jméno Anna.
Všechny dospělé Aničky píšou,že tohle jméno nemají rády. Tak pak babo raď. aby to mělo hodně modifikací,zdrobnělin…,ale zároveň,aby to znělo dobře jak v dětství,tak v dospělosti ![]()
bef ja zas mam rada uplne takovy obycejny a klasicky jmena
a to ze se bude pulka tridy jmenovat stejne mi nevadi, ja taky nikdy nebyla jedina Petra a bylo mi to uplne sumak. Navic pulka naseho mesta ma stejny prijmeni jako my, takze unikatni nebudem tak jako tak ![]()
Ppeti diky za chvalu
no nepoznala bys me pac jsem td jak koule
ale ja to zmenim teda
tak rikas kolegyne jo?
a jak sis me predstavovala?? mozna ze to je i tou celenkou a brylema ![]()
Tak ja mam tajne jmeno favorita Lilien ![]()
ještě řekni Peťo že jsi Nováková ![]()
Holky jsem napapkaná, svíčková byla dobrá, mamka jí ale dělá lepší
Budu muset vyšpekulovat jak to je možné, recept mám od ní...... ![]()
Jdu na úklid…
Peti: já mám taky ráda obyčejný a klasický jména-spíš takový ty klasický český.Ale právě Kristýnky,Natálky..,mi moc klasický nepřijdou.
Stejně nejhezčí jména jsou tenhle týden v srpnu,co? ![]()
Klárka,Zuzana,Hana,Petra,Helena..
daisy
to jsem byla za svobodna ![]()
bef no jo, tento tyden jsou dobry jmena
vidis treba zuzka je taky pekny ![]()
katy nene neni to tim ze bys byla jak koule coz nejsi, proste tam vypadas jinak
ale to tak na fotkach byva ![]()
jedu bastit a taky se poohlidnout po nejaky sukni na sebe, tak se tu zatim mejte
no ja budu za chvili zpatky, musim jeste pracovat ![]()
Ppeti tak dobrou chut ![]()
Ja jsem zrovna posvacila rajcatka ze zahradky a okurku mnam ![]()
Tak frcim za tou kamoskou a pak se zas ozvu ![]()