JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
13.8.08 18:43

Medu: v pohodě. když na ní máš takovou chut,tak se prostě nedá nic dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.8.08 18:46

Medu jen si dej ale s mirou :wink: ja taky mam radsi zmrzlinu nez nanuk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.8.08 19:47

Holky, kamarádka, její ségra i babička mi řekly, že už je těhu vidět na mým bříšku 8O :? ale já vůbec nepřibrala, takže špek jako vyšitej :lol:

Peti , jak jsi dojela domů, dobrý?
Katy , hele, nanuk bys vlastně mohla, nějaký tvarohový, ne? 8) :D
Befi , jj, chuť je a velká :) copak jsi měla k obědu a co plánuješ na zítra? mě nějak dochází fantazie :?

Jinak js se dnes od švagrový dozvěděla, že byla nedávno na plodovce kvůli špatným výsledkům krve z kombinovaného testu v 1. trimestru 8O 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 19:49

Holky tak svíčková se už vaří…Dělám jí prvně tak jsem na to zvědavá :lol: jestli se mi to nepovede tak mě to naštve. Je to z kila masa.Budu dělat zas asi 6-7 litrů :lol: Přijedou zítra večer R. bráchové (14 a 15) Tak aby bylo aspoň na dva dny něco k jídlu. Pak se jich vždy zeptám co by chtěli uvařit…No a te´d mě napadá že musím ještě R. udělat těstoviny se sýtovou omáčkou aby měl oběd 8O Dneska mám zas kuchtící den. Zítra mě čekaj jen houskové knedlíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 19:51

Vlastně zítra budu dělat ještě polévku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.8.08 20:49

Medu: já dnes měla bramborové knedlíky plněné salámem a zelí. od maminky :wink: . bohužel jsem to teda vyzvracela…
zítra možná zkusím těstoviny se špenátem a smetanovou omáčkou.

Jinak to tvoje bříško.určo už to není špek. já už mám taky celkem pěknou kuličku,a to jsem 4kg pod váhou.a hlavně mi nejde moc násilím zatáhnout,takže je to určitě už těhotenský bříško :wink:
Taky jak mě bolej ty záda,přičítám to tomu,že už instinktivně vystrukuju břicho a tím povoluju zádový svaltsvo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.8.08 21:37

Befi , vážně už máš taky bříško, i když jsi zhubla!? :P Tak to jsi mě uklidnila, zdá se, že už je to vážně těhu pupík :lol:
Hmm, ty knedlíky mě moc nelákají, ale ty těstoviny znějí dobře!! ale špenát jedině bez česneku, prže ho ještě teď od oběda cítím :? :wink:
Ta záda, to je problém :? …já naštěstí zatím dobrý, ale jistě to pak s větším bříškem přijde. Taky mě teď dost pálí žáha k večeru. Taky pořád myslíš na prcka, jak teď rychle roste? :P 8)

Jinak zítra jedu na celý den k mamce, tak budu až navečer. Dobrou :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 22:30

Holky svíčková se povedla…Jupíííííííííí akorád je trochu řidčí, ale to nevadí......
tak zítra papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 06:32

Dobré ráno holky! za chvilku jdu na ko…Tak mám nějak najednou strach. Ani nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.8.08 07:05

Hezké ránko,

Daisy , ta svíčková do druhého dne zhoustne, takže bude jistě bez chyby :wink: Na kontrolu ti moc držím pěsti!!! :wink:

Já se jdu nasnídat a vyrážím na výlet, večer pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.8.08 07:46

Dobré ranko …

Meduň ..užij si výlet ..

ostatní zdravím … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.8.08 07:59

Dobré ranko, zdravím opět z kanclu…

musím se vám k něčemu přiznat ale nesmějte se mi. Včera večer mi bylo dost zle, ale tak trochu jinak, bolelo mě celý břicho, uplně sem cítila jak se roztahuje a tak - no a dneska ráno jsem se probudila s 2× tak velkým pupkem než jsem šla včera spát 8O čuměla jsem na to jak blázen …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.8.08 08:02

Peta ..dobrý ..to je rychlost coooooo :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.8.08 08:07

jezi :lol: no fakt sem se docela divila :)

jo a jeste se vam musim pochlubit ze ode dneska jsme s manzelem sami doma, tchanovstvo v noci odjelo na 12 dní na dovcu, tak bude klid :) teda ja s nima vychazim dobre, ale tak obcas bejt sami neni na skodu zejo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.8.08 08:12

Peta …tak to tě absolutně chápu .. ..
u nás maj tchánovci směny ..a tak se to dá ..ani moc nikam nejezdí ..dovolené pro ně jsou prý zbytečné a drahé :?(a když jedou tak 30 let na stejné místo 30 km od báráku a do stejné chatky) ..no a tak půjdem my a už se nevrátíme :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí