Poradna duly
Jana Čurdová
bef myslim ze pupecnikovy prutok je Dopler nebo tak neco - to pak ke konci merej uz normalne - je to jestli dobre tece krev pupecnikem k miminku - aspon tak nejak laicky si to ja predstavuju
no a popravde - asi bych to nekupovala za skoro 4 tisice - v podstate tam je k necemu akorat to NT a maximalne 3D, zbytek ti udelaj i bez toho placeni - a za 4 tisice radsi muzes miminkovi koupit neco pekneho co potom vyuzije a bude z toho mit radost ![]()
Holky tak jsem usla a nechtělo se mi vylézt z postele ![]()
jdu teda kuchtit a poklízet ![]()
jooo, holky - medu, bef a samozrejme i ostatni - kde mame vyfoceny vase pupiky? uz jste dost daleko a urcite uz aspon troska je videt ![]()
Ppeti neumrela jsem ale jsem v praci a normalne jsem musela pracovat
jo a dneska jsem mela kafe a jogurt a porad piju vodu
za hodku mam pridel 15 dkg tvarohu
![]()
Medu no to vis ze ti povim jestli jsem zhubla, teda myslim si ze neco zhubnu ale mam strach at to pak hned zas nepriberu zpet jak zacnu jist normalne, ta dieta je jen na 13 dni
hihi to jsem zvedava jak to dokazu
![]()
Holky já mám foto ze 13+5 ale tu jsem vám sem dávala ne? Jedna je v pruhovaném tričku a druhá bez…
No jo Ilca se jeste neozvala
tak doufam ze je vse v poradku ![]()
Daisy jj myslim ze jsi tady nejake fotecky davala ![]()
A co vy ostatni??? chci videt pupiky ![]()
tak sem zbodla obed - teda pekne brzo, ale mela sem uz hlad - akorat nevim co budu delat az do odpoledne nez pojedu domu
to umru hlady ![]()
katy pracovat jo? no fuuuuj, co si to v ty praci na tebe vymyslej?
neco jim rekni ![]()
daisy jj myslim ze si nam sem pupik davala ![]()
jako holky az se vam vyfotim zas ja, tak se zdesite ![]()
Ppeti: neboj nezděsíme
Mě ten pupek teď taky pěkně roste.Další foto bude tak 17+5 možná dřív ještě uvidím ![]()
Jinak jdu si udělat ty brambory nebo umřu hlady.zatím páááá
Ppeti no jo ty uz mas na to narok
a dej p-okoj s tim obedem jo
musim vic pit pac mam hlad ![]()
daisy a uz jsi pribrala neco na vahu? ja zatim nee, ale asi se to co nevidet rozjede a to pak bude masakr ![]()
katy hele vsak za chvilku mas tvaroh ne?
ale 15 deka, to neni ani cela misticka co? koupila sis aspon nakej ovocnej?
Ppeti no neni to cely tvaroh
no tady zadne ovocne nejsou tak jsem si do toho zamichala trosku povidel tak jsem zvedava jake to bude
![]()