JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
12.8.08 12:31

tak ja tu netrpelive cekam na holky z kontrol a oni nic, potvurky :twisted: tak ja jdu do kuchyne, dela se mi v troube obidek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.8.08 13:04

tak uz se laduju :) a koukam taky trpim samomluvou :) udelala sem si dneska takovou zapecenou zeleninovou smes - cuketa, brambory, ruzickova kapusta, cibule a tak :) katy ty to necti a dej si mlicko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
12.8.08 13:10

Daisy ..a jéjé ..držím palce …a opatruj se i mimi …hlavně že se na to přišlo v čas …

Katy .co to máš za jidělníček ..nějaká diet 8O

a holky ..jak bylo na kontrolách????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.8.08 13:19

jezi ahoj, co delas? :) nechystate se nekam na koupak? ja bych strasne sla, ale mam docela strach :( u me kontrola dobry, psala sem to na minuly strance, nic moc novyho nevim, potrebovala bych zvysit tlak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
12.8.08 13:38

Peta ..tak to je fajn ..že jsi dopadla dobře …
já uklízím a třídila jsem oblečení po Ondřejovi ..a posílám ho dál … :?
a do škříní jsem nandala nové od švagrovek
y a mykozy …v těhu jsem si jich užila ..3 krát mě na ne léčili ..
jinak plavu moooooooooooooooc ráda ..ale v okolí není kam :cry:
taky musím hubnout jako Katy ..od září jdu do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.8.08 13:44

Ppeti tytyt co mi to tu pises :evil: :lol: jj piju vodu a za chvili mam mit dalsi davku mlicka :lol: zatim to jde :lol: ale ted jdu do obchodu tak doufam ze tam nekde nepadnu 8O
Jezi no to mi poslala Sammy nejaka Doleckova dieta tak to zkusim :lol:
Ppeti jo tak si dej tampon namoceny do pulky do tea tree oleje a nic se ti tam nedostane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.8.08 13:45

jezi taky bych potrebovala hubnout, ale ted jaksi nemuzu, no o to tezsi to budu mit potom, urcite mi z tehu dost zbyde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.8.08 13:46

katy o tom naolejovanym tamponu sem uz cetla, ale i tak mam trochu strach … no uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.8.08 13:51

Ppeti no s tim bych asi nemela strach :wink:
No nic jdu si dat davku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.8.08 14:20

Holky Dr. mě špatně po telefonu pochopil. jak vyděl těhu průkazku tak se zděsil. ATB mi dát nemůže páč ty co chtěl tak se v těhu nemůžou. na vítěr jdu zítra ráno. Tak se uvidí.......Snad už tam ta salmonela nebude…
Jo a prý z výkendu to nebude, že jsem dostala průjem až v útrý, že to je pozdě. Sestra se mě ptala jestli jsem neměla zmrzlinu(těm se vyhíbám) No a pak jestli jsem neměla meloun. Ty jsem v tu dobu papkala jak nemytá :lol: :lol: Ptala se jestli celý nebo půleny. tak jsme kupovali půlený. A vpo jsem ho sežrala celej sama!!!!!Tu půlku celou!!!!!!!Takže asi z toho.

Holky co kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.8.08 14:57

daisy 8O salmonela z melounu? to jsem jeste neslysela, tyjo to aby se clovek bal jist snad uplne vsechno :roll: drzim palce at vse dobre dopadne.

holky zacinam mit o ty co byly na kontrolach trochu strach ze se nam neozyvaj :( ale pevne verim ze je vse v poradku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.8.08 15:28

No když koupíš ten půlenej tak se ti všude válí a ty ho doma tolik neomeješ jako ten celej…Takže tak..Né z té dužnini co jíš ale z té šlupky…

Holky tak co je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.8.08 15:29

Daisy tak z melounu jo? 8O no jo pochopila jsem to samo jak to v obchode pulili tak ten meloun pred tim neumyli a jeto 8O tak kdyz tak tak kupovat cely meloun a umyt :wink:
Ppeti no nez dojdou domu nebo tak tak to chvili trva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.8.08 15:41

No taky už v životě půlenej nekoupím! A celej budu drhnou snad kartáčkem na zuby ale né mím nejakým erárním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.8.08 15:52

Daisy staci kdyz ho umyjes :wink: :lol:
Tak kde jste vsechny????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...