Poradna duly
Jana Čurdová
Ppetti ty uz zase spis??
no ja ted dojedla cjlebik s pastikou mnam bylo to dobre
ale teda ta dieta co mi poslala Sammy je silena nevim jestli to vydrzim
no zkusim to ale jsem na to slaboch ![]()
katy no spala bych rada, ale v praci to jaksi nejde
sem ted fakt hrozna ochrapusa, mohla bych spat snad i 15 hodin denně ![]()
Katy, já to vydržela. Kafe jsem si občas dala a třeba ty tvarohy jsem měla ochucené, protože jinak bych z toho blééé.
No a po těch 13 dnech jíš normálně. Fakt jsem nic nahoru pak nepřibrala.
Ale nejhorší je ten 1. a 9. mléčný den
.
No a pokud Ti nějak nesedí hodiny, tak si to o jednu hoďku všechno posuň..
holky me zacal bolet zub
coz je o to lepsi, ze ted zrovna nemam zadnyho zubare, naposled sem byla u zubare asi pred rokem a pul a pote co mi rozrezal celou pusu (podle me navic zbytecne), tak sem od nej utekla a ted zadnyho zubare nemam a k zadnymu nechci protoze se jich bojim ![]()
PPeti jj vim ze jsi v praci no tak aspon delej jako ze delas
to delam porad
hele a zub ti teda nezavidim , ja jsem si letos uzila dost se zubama a nikomu bych to neprala ![]()
Sammy jo koukala jsem ze ten 1 a 9 den asi budu muset cely prospat nebo co
, tak ochuceny tvaroh tak aspon ze tak
ale musim si zajit do obchodu jestli tady maji neco takoveho
a teda jsi dobra ze jsi to vydrzela
klobouk dolu ja napisu hned zitra jak to jde
a dam si to o hodinu pac snidam tak v 8 abych nemusela kvuli tomu vstavat ![]()
Ppeti ale stejne budes muset k zubari na prohlidku v tehu ![]()
Tak maso já taky nemůžu…chtěla jsem udělat mamce radost a sníst,co mi včera připravila…,ale masíčko i s bramborama už proletělo krkem do záchoda ![]()
Chjoo,tak mám pocit,že už jsem na tom z vás nejhůř ![]()
bef
hlavu vzhuru, nadosmrti to trvat nemuze
to se mi to ted uz rika kdyz je mi o poznani lip ![]()
katy tak potom hlas pokroky s dietou a jak jsi hubenoucka, my budem hlasit jak tloustnem ![]()
Bef tak uz to musi prestat konecne ![]()
Ppeti no radsi bych mela duvod pribirat ale jestli takhle zustanu a pak pri tehu priberu jak s Adamem tak se budu rovnout kutalet ![]()
ahoj holky tak sem konecne uz na:,–(ila nejen lezici tempo ale uz zvladam precist i par vzkaziku
jo tak maso muzu a nemusim mam to tak vselijak ale ted uplne zeru minicroasany z plusu je to takovy velky baleni sou plneny nutelou a ja je ted zeru jeden za druhym, jinak mam hlavne vecerni nevolnosti, no hruza vsechno se mi vraci at je to co je to.
Jo a holky zitra du na utz a kontrolu do spitalu jestli uz sem vporadku a hlavne jestli je miminko vporadku.
jinak holky jak to delate s varenim, no ja bidne sem rada ze mam mamka dovolenou a bydli kousek tak sem jeji stravnik jinak kdyz varim tak je mi na blinkani.
Jo jinak holky jak musim porad lezet tak sem desnej magor a sjizdim kocarka a asi uz mam vybranej tady ten a presne tuhle „nepraktickou“ svetlou barvu http://eshop.babybest.cz/…--strisk.htm
Jo jinak holky co sem to slysela kdo nas opustil co se stalo, moc me mrzi nekdo potratil (omlouvam se ze nevim kdo nejsem schopna cist vse) ja se tohodle taky strasne bojim
katy ja se kutalim pomalu uz ted
za 14 dnu az se tchanovstvo vrati z dovci se vam vyfotim, to uz budu poradna koule ![]()
JO tak to ja jeste nepribrala ani deko, az me to malinko desi
ilca ja na vahu taky nepribrala nic, ani me to nijak nedesi, mam dobrej zaklad ![]()
Ilco neboj jeste priberes az pak nebudes uz chtit ![]()
Ppeti jj dik uz jsem taky objevil Karolinku jeeee parada ![]()
No uvidime jak to pujde s tou dietou
![]()
Holky, to je krásná zpráva!! Je bezva, že to má Marky za sebou …Karolínka je teda macík, že? ![]()
Ilco , tak tebe taky zítra čeká konrola, moc držíme pěsti!!!!
Peti , tak zub, jo?
..chtělo by to nějakého zubaře najít … ![]()
Befi , tak zkus nějaké lehké bezmasé jídlo, mě ten nákyp vyloženě sednul a to ho normálně nemusím.
Daisy , přiznám se, že ta odpoledne se mi moc nehodí, třeba tohle út (HK), stř (kamarádka) i čtvr. (návštěva mamky) mám už něco domluvené
spíš někdy dopoledne