JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
11.8.08 08:11

Ahojky Jezi :wink: . Jakpak se máš kočko? Držíš se?

Zdravím Niky. Hlavně neplaš, uvidíš, že srdíčko bude bít jako zvon.
Myslím, že té smůly už bylo dost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
11.8.08 08:14

Sammy ..ahojky ..ale joooooooooooo ..musím přeci nééé :wink: ..jen někdy není čeho a koho …

a co nového tady …
o Obláčkovi jsem četla …jak mě to mrzí :cry: …vím, že jako prvotěhulka to měla težší než já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
11.8.08 08:14

ppetra
dekuju,budu nakukovat i k vam a doufam,ze mrtvo tu nebude :)

sammmy
mas pravdu,urcite bude bít-musi :) ale ted s obrazkem… :( ach jooo,kde je spravedlnost!!!

• Citovat
  • Upravit
2879
11.8.08 08:19

Hezké ránko :wink:

Befi , taky se nemůžeš dočkat zítřejší kontroly, viď? já na nic jinýho nemyslím :roll: a copak, tobě se v pátek taky něco událo?
Peti , tak klobásku, jo? :lol: no já na ní měla při grilovačce ohromnou chuť, ale odolala jsem 8) jak s tou neschopenkou, necháš si jí zítra napsat? …tak bacha, ať to nerupne jako ta sukně tenrát :lol: :wink:
Sammy , to samý js si ještě v bytě zažila a nezávidím :roll: ale zase vám tam nebude v zimě fičet :wink: my měli úplnou meluzínu před výměnou :)
Niky , vítej u nás a klidně nakukuj :wink: na kontrolu ti držíme pěsti, já už měla vidět srdíčko v 6tt, takže ho jistě taky uvidíš :wink: jinak já js doma na neschopence.
Jezi , ahojky, jakpak se máš?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 08:20

Jezi, ty jsi šikula. Normálně z tebe cítím optimismus, tak se mi líbíš :wink: .

Niky, já vím, nahání to strach a je mi Obrázka strašně líto. Ale my musíme mylset pozitivně, protože opak těm našim dětem moc neprospěje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 08:20

medu no snad to nerupne, nemám to nijak obtočený :lol: a neschopenku si nakonec asi napsat nenechám a budu statečně chodit do procesu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 08:21

Holky, poraďte mi, zítra ráno jdu k mému dr. po měsíci na kontrolu a po obědě js objednaná do Hradce na ten kombinovaný test. Objednala js se tam sama a nevím, jak to mému dr. říct, aby se ho to nedotklo :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 08:22

Dobré ráno,
tak já měla včera trošku těžší večer… po prášku jsem se zase kompletně poblila (všechnu pracně nandanou večeři..) a tak ukrutně už mě z toho bolel žaludek.. :cry:
Ted už je to jakžtakž lepší,ale vážila jsem se,a zase mám o pár deka mín,furt mi jde ta váha dolů,to je fakt v pr…

Niky: vítám tě.nás taky většina je nebo byla na neschopence,takže jsme na tom podobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
11.8.08 08:23

Sammy . to se ti jen zdá ..někdy na mě padne splín a pořádnej ..zrovna včera jsem byla u švagrovek ..co maj stejně staré kluky jako já ..a teď už mají malá mimi ..jedna 3 měsičního kluka a druhá měsiční dvojčátka holčičky ..a to mě bylo fakt ouvej ..taky jsem chtlěla věkový rozdíl 2-3- roky mezi dětmi ..aby měl Ondřej parťáka …to mě pak bolí celý člověk ..

Medu ..psala jsem to Sammy
a jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 08:25

medu a to jdeš rovnou i na ten ultrazvuk? 8O protože na ten je u tebe ještě brzo … a tvýmu dr to přece říkat vůbec nemusíš ;)

bef :( chjo zase? snad te to uz brzo prejde, je to fakt neprijemny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 08:25

Medu: a to jdeš do HK na ten ultrazvuk nebo zatím jen na krev? na ten UTZ je totiž podle mě brzo,to dělaj až od 11tt.
Jinak bych se nebála to říct tvému doktorovi,když on to nenabízí,tak je přece normální,že se na tohle nestandardní vyšetření objednáš jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 08:34

Befi , to mě mrzí s tím včerejškem, chjo, už aby ti ty nevolnosti zmizely :( co zkusit polknout ten vitamín ráno, u snídaně?
Peti , no musím, měla bych mu potom dát výsledky, když už to absolvuju :roll:

Jinak mi řekli, že by mi zítra udělali UTZ, aby zjistili přesné stáří plodu a pak udělali odběr krve. Na ten podrobný UTZ až za 14 dní. … ten UTZ by byl zítra skvělý, aspoň bych se ujistila, že je všechno ok, můj dr. mi ho bude dělat až za 14 dní, teď me prý vyšetří jen pohmatem :roll: (říkala Packa z těhulek, chodí k němu taky).
Jinak od dělá to šíjové projasnění i podrobný UTZ, ale né k kombinace s tou krví, tak proto js se objednala do HK. :? no je mi hrozně blbý mu to říkat, je to jako bych mu nedůvěřovala, …ale budu muset :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
11.8.08 08:35

sammmy
presne tak,ja myslim jen a jen pozitivne,ale nejaka ta cerna-oskliva myslenka se obcas prece jen vloudi,jak jsem cetla o obrazku :( patrily jsme do jinyho fora,ktery zalozila Dita77-slaba MS po vysazeni Ha,nebo tak nejak a tak jeji starosti a potom radosti z tehotenstvi zdilime a ted smutek :( ach jooo…

bef
dekuju.jj,tak jsem rada,ze nejsem jedina :) jako vyjimka…
Ty jsi mi psala,kdyz jsem se ptala,jakto,ze mimi je mensi nez ma byt,atd.vid?A ja potom odjizdela na dovcu…Je to tim,ze byla ovu dyl od MS?

Meduňka
dekuju moc!Doufam,ze taky bude krasne bít a poradne povyrostlo!

Holky,jeste se chci zeptat…ja mam za posledni 3tydny uplne silenou plet,samy pupinek a pritom se o plet staram,ale je to hruza,vim,ze jsou to hormony,ale mate nejaka zkusenost?Co na to pomaha?A nebo nepomaha nic?A zmizi to po nejake dobe,nebo az po porodu???vypadam jak strazce hrobky :)

• Citovat
  • Upravit
8043
11.8.08 08:42

medu tak mu to proste normalne rekni, je to profik, nebude se te vyptavat proc jsi sla jinam - a kdyz bude tak mu rekni ze jsi nevedela ze dela taky NT+celej ten screening no … (a on jak pises by ti mel odpovedet ze ho teda nedela ;) )

niky s Ditou je něco špatně? že píšeš o smutku? taky sem k nám chodí 8O doufám že je ok … jo jinak k pleti - myslím že nepomáhá nic, ale v druhým trimestru by se to mělo zlepšit, mě se to už trochu zlepšilo - i když žádná sláva to není …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 08:50

Niky: já měla plet ze začátku úplně příšernou! a to jsem ji celý život měla jak prdelku… Ted už mi to malinko ustupuje,ale třeba vlasy,ty se mi furt ted mastěj o106 :?
Nějak jsem na úpravy zevnějšku rezignovala,co jsem doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital