Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
já mám dnes za sebou krevní testy- opravdu musí být na lačno!
Vzaly mi asi 5 ampulek,byl to hnus
Jinak jsem se sester ptala na porodnice a ony říkaly,že pražské,že to je fakt hrůza.Doporučily mě max.Motol,že tam je jakžtakž soukromí,ale jinak Podolí,Apolinář…prý děs.Rodičky berou jak na běžícím pásu a v podstatě furt jen čekaj na volné lůžko,takže žádný starání se… Přikláněly se k tomu rodit v obyčejné okresní nemocnici za Prahou,kde ta péče o rodičky je zatím ještě dobrá,že nebývá tak úplně přeplněno.Jen abych si pohlídala,že tam mají JIP.
Jinak mě nabízely k půjčení těh.průkazku(dávaj ji až ve 13tt),prý že v Praze už se registruje ted v 10tt,tak at to neprošvihnu..no,děs,musím to co nejdřív rozmyslet.
Medu: to oznámení těhu na Sněžce je fakt originální,to se ti povedlo!
Jsem ráda,že je ti líp.Já to mám jak na houpačce.včera jsem zvracela ještě před spaním.
Peti,Daisy: at je vám holky líp.a Daisy,radši přejdi na nějakou zdravější stravu,asi moc nesneseš ty omáčky, zelí atd.
Obrázku: držím pěstičky,at je vše dobré a máš hezký obrázek z ultrazvuku ![]()
Janette : to teda koukám,že už seš zasloužilá matka,ty bys měla být naše radilka ![]()
Peti: Já ještě proberu věci u našich a pak u tchýně. U tchýně si to nechám až budu vědět co to je.A pak budu teprve dokupovat. Ale každopádně až budu mít peníze tak chci tu zimní zavinovačku do autosedačky. Asi i nový fuska. Uvidím, mám starý u mamky.A nejaké zimní mikynky nebo jak se to nazívá.Čepičky a tak ![]()
těhulky, jak zvladate dnesni parak? ja se nejak porad nemuzu zavodnit, furt piju a porad mam strasnou zizen
uz fakt nevim co mam pit, piju obyc vodu z kohoutku s ledem, ale uz mi leze krkem
ale ochucenyho mi nic nesmakuje - teda me jo, ale barunce ne ![]()
Já piju vodu se štávou,obyčejnou vodu už nemůžu ani cítit. Ćaje mi teda ale taky nejedou.
Nejlepší je cola,ale tu si dopřávám jen trochu ráno ![]()
befala:kdepak holky,spoléhám na vás že mi poradíte…poslední dítko letos oslavilo 10 let a i když už byli papírové plínky,přece jen je to dneska o něčem jiném…čtu zavinovačky do autosedaček,různé vymoženosti,elektrické odsávačky a podobně…proto prosím až budete mít která čas a info,popisujte co jsou za novinky,budu vás dychtivě číst…přece jen,poslední dítko a manžel nadšenej,takže můžu ulítávat ![]()
Ahoj,zdravím všechny přítomné Mamky
jsem těhotná od července,byla jsem zatim na první prohlídce,vše zatim ok,uvidíme co dál..TP-asi březen..nebo duben..těhotenství po 15letech,je mi 33,ráda pokecám,jsem z UH-jižní morava,zatim se mějte,papa.Mag
Mag: Vítám tě!
Holky tak jsem spala dote´d jsem zvědavá jak budu spát v noci! ![]()
Ahojky,
tak mám potvrzené těhu,jsem asi v 7 tt a už bylo vidět i srdíčko.Těhu prukajdu dostanu za 14 dní. ![]()
Meg - vítám tě mezi náma
Janettka .....ahojky, jsem ráda , že nejsem jediná s velkou rodinou. Já čekám šesté mimčo jinak děti 13,9,7,4 a 15 měsíců.
Janette: pro mě to je všecko taky novinka,čekám první dítko.Zatím to nijak neřeším s nějakým plánováním výbavy a nakupováním,na to je času dost…a ono to tady v diskusi (aspon doufám),přijde v průběhu pokročilejších těhoteství samo ![]()
Největší nakupovatel je zatím Petra,ale ta si to může dovolit,je z nás nejdál ![]()
Dobré ráno!
Dnes jedeme na víkend na chatu…Asi nám to proprší jak tak koukám
V ne s náma možná přijede kamarádka tak nevím jak a kdy sem přijdu.....
Dobré ranko,
konečně je počasí dle mého gusta ![]()
mag ahoj, vítám tě mezi náma a gratuluju k těhotenství ![]()
kacudka super, obrovská gratulace ![]()
tak já jsem dneska opět v práci, doufám to nějak přežiju, ale uklidňuje mě, že je pátek ![]()