JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
6.8.08 15:11

Peti: Ještě tu jsem, ale jdu se natáhnout..Teď me rozčílil R. Nechce mi koupit ovoce :cry: no už jsem v klidu ale jdu se natáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.8.08 15:16

daisy no cetla jsem to o ovoci vedle … treba se mu to rozlezi a preci jen ti naky donese ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.8.08 15:34

Peti: chci se zeptat,jak máš dohodnutou pracovní dobu? jedeš standardně nebo ti vyšly vstříc??
Já dnes dostala výplatní pásku,tak je to jakžtakž dobré,dostala jsem nějaké prémie. ale rozdíl mezi zákl.měsíčním platem a nemocenskou mám 6.000,– …,to je docela dost 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.8.08 15:37

bef no jedu klasiku, 8,5 hodin :( a výplatní pásky se docela obávám, vůbec bych se nedivila i 10tisícovému rozdílu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.8.08 15:38

bef ale jestli nejsi jeste ok, tak se do prace fakt nezen, ja sem udelala peknou kravinu a jestli se muj stav nezlepsi, tak v utery si zas doktorce reknu o neschopenku :( takle to fakt nejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.8.08 15:42

Peti: no,mě zachránily ty prémie,jinak bych se na desítku v pohodě vyhoupla taky…
Ale jak jsem psala,prdím na prachy,hlavně at už mi je dobře :)
Ještě mám čas se rozhodnout do 12.8. - akorát se bojím,můj doktor má dovolenou,tak jdu k jinému,tak doufám,že nebude prudit,že nemocenskou mi může zrušit jen můj lékař..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.8.08 16:06

No tak lux je opraven. Byla ucpaná hadice na takovém místě že jsem to ani nevyděla. Tak R. vytáh drát a lus je jako nový…Jupííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.8.08 19:32

definitivně mrtvá diskuse??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
6.8.08 21:13

Ahoj těhulky, pozdě, ale přece :)

My vyjeli ráno na výlet a vrátili se až večer. Jeli jsme s manželem a jeho rodičema na Sněžku, teda chodit se nám (mi) nechtělo, takže lanovkou nahoru i dolu, bylo krásně, užili jsme si to, ale ty dvě jízdy vyšly na každého 330,– 8O takže rodiče platili 1300,–, děsný. No a na vršku Sněžky jsme jim oznámili těhu, měli děsnou radost :)

Peti , to je hrozný, radši zůstaň doma, než ti to blinkání odezní :? ale musím se přiznat, že jsem se ti musela hrozně smát (tomu popisu) :lol: :lol: promiň :lol: :wink:
Daisy , já taky dělala poprvé v žřivotě minulý týden segedín, měla js na něj hroznou chuť, ale mohla js ho až navečer, k obědu js snědla jen jeden knedlík :roll:
Befi , tak jablíčko jsi nezvládla? :roll: jinak já budu zítra dělat pizzu k obědu a pak asi rýžový nákyp s jablkama. :wink:
Obrázku , držím moc pěsti na zítřejší UTZ!! :wink:

Jinak mě je poslední 3 dny líp, ťuk ťuk ťuk, jen odpoledne tak do 20h mi je šoufl. Teď už js ok a láduju se svatebníma koláčkama od sousedky. :oops: :)

Tak pa zítra, opatrujte pupíky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
6.8.08 21:54

Čaute baby,

teda ty vaše popisy blinkání jsou fakt hrozný a ještě jsem u toho jedla lečo,máte štěstí že mi takový věci moc nevadí. :D Ale vůbec vám to blinkání nezávidím.Já žeru úplně všechno a pokud možno hodně. :lol:

Medu - to je tak romantický říct o těhu na Sněžce,super :potlesk:

Zítra jdu k dr,aby mi potvrdil těhu,tak jsem zvědavá.Zítra napíšu jak jsem dopadla.

Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.8.08 22:02

Kacudko: Tak pak písni co ti dr řek :lol:

Holky tak jsem zas byla 2× večer na záchodě a mám zas sra…! A je mi divně.Bojím se aby nebylo něco s mimíse… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.8.08 00:43

Tak a snad mam vse hotovo :roll: musela jsem jeste nakoupit, vsechno zbalit jidlo, deky, veci vsem 8O a udelat bagety na zitra a jsem uplne grogy 8O a to mam v 6 vstavat a pak pet hodin ridit jee to bude parada :lol: :lol:
Tak se tady mejte krasne ale ja nebudu dlouho pryc :wink: pak se samo
Tak papapa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.8.08 07:48

Hezké ránko!

Kačudko , držím pěsti na dnešní prohlídku!! :wink:
Daisy , tak si dej trošku dietku … nemůže to být po tom segedínu? :roll: :?
Katy , krásnou plodnou dovču!!!! :D

Holky, já před chvílí poprvé opravdovsky blinkala - u čištění zubů, bleeee. Naštěstí js ještě dneska nejedla, ale stejně to bylo fujky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
7.8.08 07:55

Dobré ranko všem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.8.08 08:58

dobre ranko , tak jsem spatne spala, jak jdu dneska na ten UZ, dokonce tedka jsem si dala do vyhledavace missed ab, o pricinach zamlkleho potratu, no jsem prdla, nastesti nekrvacim ani nespinim, ale znam holky, ktery potratili kolem 8tt, sli na UZ a tam netlouklo srdicko…
No tak jsem zjistila, ze priciny jsou chromozomalni a geneticke a infekce, na tehotenske academy.sk jsem se taky trochu uklidnila, ale nejak proste neumim na to prestat myslet a nebat se. A to tam jdu az ve 14h… :roll:

Daisy tak si vezmi zivocisny uhli… anebo Hylak kapky. To se v tehu jediny muze.

tak papa! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital