Poradna duly
Jana Čurdová
Peti: Ještě tu jsem, ale jdu se natáhnout..Teď me rozčílil R. Nechce mi koupit ovoce
no už jsem v klidu ale jdu se natáhnout…
daisy no cetla jsem to o ovoci vedle … treba se mu to rozlezi a preci jen ti naky donese ![]()
Peti: chci se zeptat,jak máš dohodnutou pracovní dobu? jedeš standardně nebo ti vyšly vstříc??
Já dnes dostala výplatní pásku,tak je to jakžtakž dobré,dostala jsem nějaké prémie. ale rozdíl mezi zákl.měsíčním platem a nemocenskou mám 6.000,– …,to je docela dost ![]()
bef no jedu klasiku, 8,5 hodin
a výplatní pásky se docela obávám, vůbec bych se nedivila i 10tisícovému rozdílu ![]()
bef ale jestli nejsi jeste ok, tak se do prace fakt nezen, ja sem udelala peknou kravinu a jestli se muj stav nezlepsi, tak v utery si zas doktorce reknu o neschopenku
takle to fakt nejde …
Peti: no,mě zachránily ty prémie,jinak bych se na desítku v pohodě vyhoupla taky…
Ale jak jsem psala,prdím na prachy,hlavně at už mi je dobře ![]()
Ještě mám čas se rozhodnout do 12.8. - akorát se bojím,můj doktor má dovolenou,tak jdu k jinému,tak doufám,že nebude prudit,že nemocenskou mi může zrušit jen můj lékař..
No tak lux je opraven. Byla ucpaná hadice na takovém místě že jsem to ani nevyděla. Tak R. vytáh drát a lus je jako nový…Jupííííííí
Ahoj těhulky, pozdě, ale přece ![]()
My vyjeli ráno na výlet a vrátili se až večer. Jeli jsme s manželem a jeho rodičema na Sněžku, teda chodit se nám (mi) nechtělo, takže lanovkou nahoru i dolu, bylo krásně, užili jsme si to, ale ty dvě jízdy vyšly na každého 330,–
takže rodiče platili 1300,–, děsný. No a na vršku Sněžky jsme jim oznámili těhu, měli děsnou radost ![]()
Peti , to je hrozný, radši zůstaň doma, než ti to blinkání odezní
ale musím se přiznat, že jsem se ti musela hrozně smát (tomu popisu)
promiň
![]()
Daisy , já taky dělala poprvé v žřivotě minulý týden segedín, měla js na něj hroznou chuť, ale mohla js ho až navečer, k obědu js snědla jen jeden knedlík ![]()
Befi , tak jablíčko jsi nezvládla?
jinak já budu zítra dělat pizzu k obědu a pak asi rýžový nákyp s jablkama. ![]()
Obrázku , držím moc pěsti na zítřejší UTZ!! ![]()
Jinak mě je poslední 3 dny líp, ťuk ťuk ťuk, jen odpoledne tak do 20h mi je šoufl. Teď už js ok a láduju se svatebníma koláčkama od sousedky.
![]()
Tak pa zítra, opatrujte pupíky ![]()
Čaute baby,
teda ty vaše popisy blinkání jsou fakt hrozný a ještě jsem u toho jedla lečo,máte štěstí že mi takový věci moc nevadí.
Ale vůbec vám to blinkání nezávidím.Já žeru úplně všechno a pokud možno hodně. ![]()
Medu - to je tak romantický říct o těhu na Sněžce,super ![]()
Zítra jdu k dr,aby mi potvrdil těhu,tak jsem zvědavá.Zítra napíšu jak jsem dopadla.
Paaaa
Kacudko: Tak pak písni co ti dr řek ![]()
Holky tak jsem zas byla 2× večer na záchodě a mám zas sra…! A je mi divně.Bojím se aby nebylo něco s mimíse… ![]()
Tak a snad mam vse hotovo
musela jsem jeste nakoupit, vsechno zbalit jidlo, deky, veci vsem
a udelat bagety na zitra a jsem uplne grogy
a to mam v 6 vstavat a pak pet hodin ridit jee to bude parada
![]()
Tak se tady mejte krasne ale ja nebudu dlouho pryc
pak se samo
Tak papapa ![]()
Hezké ránko!
Kačudko , držím pěsti na dnešní prohlídku!! ![]()
Daisy , tak si dej trošku dietku … nemůže to být po tom segedínu?
![]()
Katy , krásnou plodnou dovču!!!! ![]()
Holky, já před chvílí poprvé opravdovsky blinkala - u čištění zubů, bleeee. Naštěstí js ještě dneska nejedla, ale stejně to bylo fujky ![]()
dobre ranko , tak jsem spatne spala, jak jdu dneska na ten UZ, dokonce tedka jsem si dala do vyhledavace missed ab, o pricinach zamlkleho potratu, no jsem prdla, nastesti nekrvacim ani nespinim, ale znam holky, ktery potratili kolem 8tt, sli na UZ a tam netlouklo srdicko…
No tak jsem zjistila, ze priciny jsou chromozomalni a geneticke a infekce, na tehotenske academy.sk jsem se taky trochu uklidnila, ale nejak proste neumim na to prestat myslet a nebat se. A to tam jdu az ve 14h… ![]()
Daisy tak si vezmi zivocisny uhli… anebo Hylak kapky. To se v tehu jediny muze.
tak papa! ![]()