Poradna duly
Jana Čurdová
tak už jsem vybrala asi i postýlku.
http://www.ebutik.cz/…12_small.jpg
stojí 1300 + 250 doprava, to si myslím je v pohodě ![]()
koukám si tu dneska vykládám opět skoro sama ![]()
Peti: Postílka klasika ![]()
Já budu mit postýlku po sobě a ségře. Doufám že jí mamka 100% má…Dokoupím jen matraci
daisy jojo, chci jen klasiku, vsak to nebude zas na tak dlouho, nechci utracet majlant za postylku kterou bude mit prcek max. na 3 roky.
No to já za postýlku taky nechci utráce, proto si jí vemu od mamky. jediný do čeho ivestuji je matrace
daisy nojo, ja si nemam od koho postylku vzit, takze ji koupit musim
a matraci kupuje tchan, uz se o to prihlasil ![]()
holky zacinam v praci pocitovat krizi ![]()
Peti: jdu na laboratorní vyšetření a odběry krve,které jsou součástí kombinovaného testu na konci I.trimestru. Sestra mi na minulé kontrole výslovně řekla na lačno a mám to napsáno i v takových instrukcích,co jsem od nich dostala.
takže mám smůlu ![]()
A taky mi daly ampulku na moč,ale už si nepamatuju,jestli jsem jí měla přinést na tu krev nebo až na UZ. tak radši preventivně čůrnu ![]()
Já to mám s nákupama dobrý,dostanu všechno od švagrový.maj 2letého prcka,kterej se akorát bude stěhovat do normální postýlky. Švagrová mi nabízela skoro všechno,ale asi vezmu jen postýlku,přebalováka a takové ty technické věci.ale oblečky si asi koupím nový,nevím.i když možná ty nejmenší dupačky je asi zbytečný kupovat.
A o koupi kočárku už se přetahujou můj táta s tchánem ![]()
Ahoj holky,
tak jsem pred chvili dorazila do prace z kontroly a vse je v poradku a dostala jsem konecne vytouzenou tehotenskou prukazku
.Potvrzen byl cca 8tt (jen dle ultravzuku,protoze u me tezko soudit dle PM,ktere jsem 3 mesice nemela a pak najednou jsem to dostala az kdyz jsem byla tehotna
).
Ppeti: - pokud ti nebude v praci extra spatne, urcite ti to bude alespon rychle utikat, i kdyz pres leto byt doma taky neni k zahozeni
.Ja jsem dnes akorat dostala sprdaka od sefa,jestli ta kontrola u doktora byla neodkladna kdyz maj vsichni dovolenou a jsem tu sama…to jsem zvedava jak se bude tvarit az se dozvi ze jsem tehu ![]()
Ajik - tak moc drzim palecky at dozraje dosti vajicek a vse probiha tak jak ma!
Befana - to jsi tedy pekne odvazna zkouset tu cestu busem
,ale dnes tam nebude snad takove vedro, tak at nemusis casto vystupovat. Jo a tu vahu ti muzu tak akorat zavidet, ja jsem pribrala bohuzel par kil jeste tesne pred tim nez jsem otehotnela, tak jen doufam ze to ted nebude pokracovat astronomickou rychlosti dale.
Medu - naprosto chapu ze se divas hlavne na to jak se ti postylka libi, mam to dost podobne u vseho co nakupuju…proste klasicka zenska
.Ale jeste mas nejakej cas na vybirani,tak verim ze nakonec najdes neco levneho a co se ti bude libit.
Tak ja jdu taky trochu pracovat, vsem dobrou chut!
Holky normálně mám průjem. Včera večer jsem dělala segedýn. A ujedla dost kyselého zelí a dopila tu vodu. Myslíte že to je z toho?
Jo a včera mě zas chytla kyčel. A cejtila jsem i tu druhou. A v noci jsem pomalu nemohla dojít ani na záchot. myslím že jsem cejtila i záda
Se picnu
Daisy: mě taky chytly záda,já to mám vždycky dole okolo bederní páteře ![]()
furt jsem v noci odkrytá,jak je vedro,tak to trochu přičítám nastydnutí ![]()
Já to mám taky v kříži
Ale znepokojuje mě ten průjem. Sic jsem byla jen jednou ale je mi celkově divně. Tak se jdu najíst a uvidíme co to udělá…Doufám že jsem nechytla slmonelu. O víkendu jsem si dala vyjímečně tatarku. Jednou ........ A jedli jsme po hospodách. V pá smažák s kečupem. V so polívku knedlíčkovou a smažené syrečky s tatarkou a v ne kuřecí řízek a brambor…Snad sem tam nic nechytla. Včera doma jsem měla v 10 v noci to zelí a v 11 jsem dopila tu vodu přičítám to tomu…
ahojky holky,tak jsem dočítala…před 3týdny jsem absolvovala nákupní kolotoč se sestrou která je v 7měsíci u nás v Mostě,tak vím,že se dají koupit v obchodě nové postýlky tak od 1.500 Kč,celkem pěkné…kolem 2tis bez madrace už dost pevné a vzhledově taky hezké,bez vyřezávání ale hezké…ten obchod se jmenuje Beruška a měl by mít na internetu i www.stránky zkusím vám je najít a pokud ne tak tam skočím a zeptám se.Jen vím,že ten obchod je velice dobře zásobený i na kočárky a sestra říkala,že oproti Brnu,kde bydlí jsou ceny nižší…a měli tam hezké doplňky do postýlek…asi na tom pěkně ulítnu až budu mít jistotu,že je miminko zdravé…na testy jedu 20.8 tak mi držte pěsti…přece jen věk nezastavím,tak mám strach.