Poradna duly
Jana Čurdová
Ppeti jak tak koukam tabulka se rozsiruje co??
nechces tam dat treba cisla pred to?? aby jsme vedeli kolik je tu holek a nemuseli to pocitat?? ![]()
katy kdepaaak, to ocislovani ceka na tebe, takze se koukej snazit, uz me to tabulkovani nebavi, tak at ti ji muzu predat
uvidis, pod stanem kdyz nebudes merit to urcite vyjde ![]()
Ppeti he to fakt chces predat me???
no jestli se toho doziju
a nebo neskoncim v zimnatkach tak to beru
![]()
katy no musis se kor snazit ![]()
sem ted chtela vyfotit svoje obrovsky pandero, uz jsem stala nastelovana pred zrcadlem a zjistila sem ze nemam nabity baterky ve fotaku
takze zadna fotecka nebude … jo a manzel vcera byl srandovni, dal si pusu na moje bricho a volal do bricha - báááro ahoooooj ![]()
ahojky,
Peti ty máš teda fialovce
, doufám,že se takhle chudák nebarví z toho našeho blití…
Já bych po 12tt taky chtěla už jít do práce,připadám si doma úplně zdegenerovaná… ![]()
bef ahoj, jak je dneska? je to lepsi? no taky si prave doma prijdu ze lenivim
a predstava ze si jeste pul roku takhle nehorazne valim sunky me trochu desi, navic taky nechci videt tu vyplatu za cervenec ![]()
Ppeti no vis ze u nas to neni tak jednoduche s manzovyma nocnima a myma dennima sichtama ale snad to teda vyjde no
uz mi z toho hrabos ![]()
Peti: čert vem prachy…,i když chápu,že je člověk zvyklý na určitý standard
Hlavní je,že máme zdravý miminka,ne?
Co by za to některé v tý práci daly? aspon teda u nás ![]()
katy no prave ted pod stanama mate jedinecnou prilezitost ![]()
bef no ja ty prachy resim hlavne kvuli mimcu, protoze bych chtela, aby mohlo mit vsechno krasny a novy a nejlepsi
![]()
tak kde jste kdo? fakt to ted nehorazne flakate ![]()
ja sem prave barunce poslala polivku, snad se ji bude libit a ted jako nasup dostava nanuk ![]()
Fóza taky dostává právě nanuka, Míšu ![]()
Oběd ještě neměl,chudák…
bef koukam ze ty prtata maj podobny chute
pokud mozno neco ledoveho a nezdraveho
a zapit to colou ![]()
Teda vy jste ale matky same nezdrave veci
nene myslim to ze srandy
copak delate?? ja jsem v praci a vubec se mi tu nechce byt
![]()
Katy: já prostě jím na co je chuť. Zjistila jsem,že se mi vrátily všechny neduhy z dětství - jako malá jsem skoro nejedla,hlavně maso,zato se furt ládovala sladkostma. no,a ted je to nemlich to samý ![]()
Ahoj holky, musela jsem si zalozit novou prezdivku (puvodni in.ka),protoze jsem nebyla schopna se na tu starou prihlasit
. Zitra se chystam na kontrolu, tak doufam ze bude vse jen v poradku a ze se pokocham taky u ultrazvuku
. Ja chodim zatim normalne do prace a pokud mi to zdravi dovoli, chtela bych chodit co nejdele, ono to aspon rychleji utika a clovek taky nema porad cas myslet jen na sebe a na mimi a strachovat se zda je vse OK… a pak taky presne ty penizky se taky hodi,na materske pak nebudou nic moc, ale je jasne ze jakmile by byl sebemensi naznak problemu jde vse stranou. Jen ty rana mi davaji trochu zabrat nez se do prace vypravim…
Hezky den vsem