JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
5.8.08 08:11

Hezké ránko těhulky! :wink:

Packo , díky moc za info!! :wink: Myslela js si, že má asi dovču, ale stejně se tam zkouším dovolat, kdyby tam náhodou byla sestra nebo mě napadlo, že třeba odpo tam ordinuje jiný dr. … bez toho potvrzení nedostanu výplatu :roll: Jinak js zatím nijak nepřibrala, jen nemůžu dopnout zip u kalhot 8O :D Jakpak se máš ty? Co ten tlak, je to lepší??
Befi , o té cestovní postýlce js taky přemýšlela, ale kamarádka zase říkala, že není dobrá, že mimi leží u země a že jí nevyhovovala, tak nevím :? … a taky my nikam necestujeme, rodinu máme blízko a chalupu nemáme, tak v tomhle ohledu bysme jí nevyužili. Ale ještě to promyslím. jj, bylo by to nějkam mezi obývák, jídelnu a kuchyň, máte to řešené jako jednu velkou místnost. Jakpak ti dnes je? :wink:
Daisy , máš hezký pupík, takový těhotenský!! :wink:
Peti , tak už jsi v práci? Jak to zvládáš? :wink: …říkáš do 2 tisíc? A myslíš nové nebo použité? Musím se znova na net mrknout, kéž bych objevila levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.8.08 08:17

medu no normalne novy postylky, s polohovacim rostem, bez matrace samozrejme, proste jen to drevo. uz nevim kde jsem to videla, ale rekla bych ze skoro vsude, takze pocitam ze se s postylkou vlezem do 2 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
5.8.08 08:22

Ahojky a bré ranko fšem .....!!!
jak se mááte těhulinky …ještě furt blinkáte …
a co kontroly a tak ..povídejte přehánějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
5.8.08 08:26

Peti , už na to koukám, kolem 2 tis. jsou ty nejobyčejnější v barvě dřeva s těma tenkýma tyčkama a bez matrace, což je taky celkem velká položka .. včera js viděla několik postýlek i za 6 až 7 tisíc bez matrace :roll: měly ale vyřezávaná ta čela, byly krásný, ale nechápu, kdo si tohle může dovolit :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
5.8.08 08:28

Jezi , ahojky, jakpak se máš? Užíváš léta a těšíš se do školy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.8.08 08:28

Dobré ranko,
Peti: jseš dobrá,tak jen at vydržíš celý den :)
Medu: doufám,že ten lístek na peníze někde seženeš,teoreticky by ti ho mohla napsat i obvodní doktorka,zkus kdyžtak to.Hlavně si sebou vem neschopenku,oni to z toho opisujou.
Daisy: máš výborný pupík,já většinou od odpoledne už mám taky bachor,a líbí se mi,je takovej pěkně souměrnej :wink:

Jinak mě je ted tak nijak…,ale ono se to v průběhu dne zlepší.včera jsem ani nezvracela,tak snad už se blýská na lepší časy :)
Jo,a váhově já jsem pořád -3,5kg oproti začátku těhotenství. Ale přítel říkal,že se mi už nějak měněj boky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
5.8.08 08:37

Ahojky ..

Medu ..jj do školy se těším ..
užívat léta se snažím …ale jasně, že chmury na mě padnou

koukám, že tu probíráte postýlky ..my teď kupovali pro švagrovou …a byla obyč kolem 900 a matrace asi kolem 500 ..my tu postýlku máme taky a Odnřej v ní spí do těď a vydrží i jeho skákání a dovádění ..tak myslím, že je dobrá ..kupovali jsme ji v Českých Buděkovicích …ale to je pro většinu z vás z ruky ..myslím
http://www.bejbycentrum.cz/ ..ale ta naše tam zobrazená není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.8.08 08:51

jezi, medu me prave taky prijde zbytecny investovat hodne penez do postylky, ja mam parametry jasne dany - 120×60, 3 polohy rostu a zbytek absolutne neresim, ten je mi fuk. jediny co bude v postylce hodne drahy bude matrace - ale tu rekl tchan ze koupi, ze koupil i druhejm vnoucatum - a jak ho znam tak koupi tu nejdrazsi co budou mit :oops: takze me bude postylka stacit uplne treba jak pise jezinka za tisicovku … dam do ni pekny povleceni a mantinel a nikdo to na ni nepozna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
5.8.08 09:07

Holky, je vidět, že na netu jsou ty ceny o něčem jiným, v obchodech js včera žádnou tak levnou neviděla! 8O

Befi , jj, už asi hoďku volám i praktickýmu, ale mám pocit, že tam taky nejsou …,no musím to nějak vyřešit! Tak jsi včera ani nezvracela? to je bezva, no mě včera bylo taky dobře! Dneska zatím taky, až je mi to podezřelý :roll: snad je všechno v pořádku :? :)
Jezi , bezva odkaz, líbí se mi tam dost postýlek a jsou za dobré ceny, díky!! :wink:
Peti , dobrá matrace je taky důležitá, ale já holt koukám i na vzhled postýlky, v tom je asi ten problém :) ale je pravda, že těma parádama kolem se toho hodně schová! :P

Já teď jedu do města, zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.8.08 09:17

bef, medu tak vam bylo vcera dobre jo? tak ja sem to vcera odzvracela i za vas, me bylo teda dost mizerne a blinkala sem nekolikrat :lol:

a uz me to nebavi v praci, mam pocit ze uz musi byt aspon poledne jak sem unavena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
5.8.08 10:24

Ahoj těhule,
jdu na vás juknout…jsem sice na dovolené…ale nedá mi to vás nesledovat když to jde :oops: :lol:
Moje MS přišla nečekaně brzo…už 19DC…takže se pěkně připlížilo IVF…už za 12 dní začínám ze stimulací…tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.8.08 10:28

Peti, vydrž,za chvilku je oběd :)

Když vidím,jak je Medunka aktivní,tak musím začít. tak jsem si vytyčila,že dneska zkusím dojet autobusem na Černák a zpátky (jedna cesta tak 20-25min busem…)
A od zítřka do příštího týdne se mám dostavit na krev,ale to bojim bojim.nedokážu fungovat na lačno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
5.8.08 10:32

Ahojky holky

Jak se mate???
Ppeti tak uz jsi v praci??? neboj to utece musis si rikat ze te to bavi a pujde to rychle :wink:
Jak je vsem?blinkate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.8.08 10:34

ajik ahoooj, teda uz tak za chvili jo? tak drzim palce at to dobre snasis a hlavne at to dobre dopadne ;)

bef a jdes na nejakou specialni krev? protoze na tu co se dela v tehotenstvi nemusis byt na lacno, specialne jsem se na to ptala, protoze bych to taky nezvladla.

katy no jo, tvrdnu v praci, ale pred chvili jsem byla na personalnim si pokecat, ted za mnou byl kolega si pokecat a tak, treba proklabosim celou pracovni dobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.8.08 10:53

Ahojky všem!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie