JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
31.7.08 07:50

Ahoj těhulky,
koukám že se pěkně rozrůstáte 8O :D
Já už to bohužel do jarňátek nestihnu…takže bude snad letňátko. V září mě čeká IVF…už to mám domluvené, injekce doma v ledničce… :lol: …tak snad se nám zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
31.7.08 08:10

ahojky … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 08:51

Dobré ranko!
Ahoj Ají a Jezi jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
31.7.08 09:02

dobré ranko :-)

ajik tak hlavně ať IVF vyjde ;)

jezi ahojky, už je to lepší?

mě dneska čeká zavařování broskví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.7.08 09:13

Dobre rano vsem. Konecne jsem se dostala do kanclu, ne ze bych po ranech primo zvracela,ale zrovna nejlip mi taky neni :-P Spis jsem dnes byla v soku kdyz jsem si oblikla letni saty a ackoliv jsem tak v 8tt,prijde mi ze se mi nejak nafouklo brisko :P , jen jestli to taky nebude tim ze musim porad neco jist…

Ajik : moc drzim palecky at ti IVF vyjde, ja jsem presne pred rokem absolvovala IVF 2× a bohuzel neuspesne, ale zas mam par kamaradek, kterym se to na poprve povedlo, dokonce i dvojcata 8) .Na dalsi IVF jsem planovala jit az tak po novem roce,protoze jsem od brezna zmenila praci a najednou z niceho nic jsem do toho vlitla nejak zazrakem sama :?: :-)

Jinak vsem dekuji za privitani a jakmile se tu trochu zorientuju,snad se mi zadari si zalozit nejake pravitko a pokud se tedy taky muzu pridat do seznamu, tak jsem Jindriska, 30let, prvni tehu po dlouhem asi 4 letem cekani.

Krasny den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
31.7.08 09:25

No pokud nevyjde IVF…tak se s plánováním mimi rozloučíme…a já skončím i tady na Emiminu…prostě to berem jako poslední šanci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
31.7.08 09:49

Hezké pozdní ránko :wink:

Vítám nové těhulinky a blahopřeju ke // :wink:

Ajiku , takže v září jdeš na IVF?! No moc ti fandím a věřím, že to dopadne!!!! :wink:
Inko , taky js v 8tt a nemůžu dopnout žádné kalhoty :roll: :)
Jezinko , jakpak se máš?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.7.08 09:58

Ajik po kolikate na IVF jdes? Vim ze se to lehko rika, ale ja jsem opravdu zivy dukaz toho, ze nic neni ztraceno. Doktori nam porad tvrdili ze jsme v podstate oba dva v poradku, jen ja mela problemy s dozravani vajicek a ovulaci,ale to dokazi lehce s pomoci prasku a injekci upravit. Poprve jsem otehotenela asi po 2.inseminaci,ale bylo to bohuzel zamlkle tehotenstvi,ktere zkoncilo kyretazi. Pakm i rekl doktor ze nema smysl dal ztracet cas, at zkusim po pul roce rovnou IVF, prvni jsem absolvovala asi v cervnu (zavadeli 2 embrya) a ani jedno se vubec nechytlo. Dalsi jsem po mesicni pauze absolvovala tusim koncem srpna a to mi rikali ze lepsi embrya si nemuzu prat a zase nic (ale 2 mam jeste zamrazene na horsi casy). Pak me doktor utesoval ze je to normalni a ze hned muzu za dalsi cca mesic zkusit vse znovu,ale ja jsem to uz odmitla,protoze zaprve uz nas to stalo celkove dost penez, ja byla 3 mesice na neschopence a rikala jsem si ze za mesic se v mem tele tezko neco zmeni,aby to najednou vyslo. kdyz jsem mu rekla ze mi to prijde jako vyhazovani penez,pokud nejsou schopni mi udelat zadne dalsi testy,tak se skoro urazil:-)…no jo,bohuzel pro ne je to porad mimo jine i vyborny business. Pak jsem zmenila praci, tak jsem si rekla ze si dam chvili pauzu a dalsi pokus se zamrazenymi embryi zkusime nekdy po novem roce a pak mi bude zbyvat uz jen posledni pokus ktery si nebudu muset hradit cely sama (i kdyz fakt mi prijde ftipne tvrzeni ze je to hrazeno 3× pojistovnou kdyz nakonec se kazdy pokus vysplha kolem 20tis.).
Pravda je ze jsem zacala chodit i k leciteli, ktery se mi snazil zharmonizovat energii v tele prirodnimi produkty, ale kdyz jsem se odstehovala z Prahy,prestala jsem chodit i tam a pak jsem to najednou 3 mesice nedostala (s negativnim testem) a pak najednou na zacatku cervence na par dni ano a to jsem byla dle vseho uz tehotna:-))…takze asi opravdu zacnu verit na zazraky :oops: .
Takze zadne chmurne myslenky nebo neco podobneho, kdyz ani muj dle mne ztraceny pripad neni nakonec snad tak uplne zraceny, nebude ani ten tvuj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
31.7.08 10:08

Inko…jdu na první a zároveň poslední IVF…
Je mi 35 let a taky mám dost zdravotních komplikaci…takže i tak je to risk…ale prostě jsme se tak dohodli…s manžou i doktory…teď si mě pohlídají…aby nedošlo ke komplikacím…a pokud by to nevyšlo…no tak aspoň máme Lucinku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.7.08 10:33

Ajik chapu a budu drzet palecky aby to dopadlo dle tvych predstav! At tak ci tak, Lucinka ti urcite bude delat radost dal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 12:07

Holky nahlídnu večer.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
31.7.08 12:20

Ahojky,
tak já jsem zpět z výletu :) . Včera jsem si užila úřadování…když jsem byla v bance a čekala na výběr peněz,tak nejdřív jsem málem ve frontě zkolabovala já…,a zanedlouho počítačová sít v celé pobočce…Takže báječný.Zprovoznili to až po 3hodinách..takže jsem tam furt jak blbec volala a pak na 2,pokus ještě jela…No,co bych neudělala pro zaměstnavatele..Včera můj šéf obhajoval prezentaci,kterou jsme spolu dávali do kupy(já debil větším dílem),a normálně mi ani nezavolal,jak to dopadlo! (samozřejmě,že vím z jiných zdrojů,že dobře…)Tak jsem z toho byla dost smutná,jak rychle se zapomíná na něčí pomoc,zvlášt na neschopence.Ale už jim na všechno s…,jsem rozhodnutá,at si to vyžerou se vším všady.
Jinak mě se zdá (snad to nezakřiknu),že mi začíná být o trochu lépe.K večeru mívám normální žravou :wink: .Rána jsou furt stejnou,ale už si zvykám :)
uff,to jsem se rozepsala…

Peti: mě je 30let,a čekám první dítě.jméno není důležitý
Inka: vítám tě,koukám,že jsme skoro krajanky,já pocházím z Kolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
31.7.08 12:53

ahojky holky ..
jde to …musí …co víc vám k tomu mam povědět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
31.7.08 13:32

Holky,chci se zeptat,plánujete ještě ted nějakou dovolenou??
My bysme chtěli v září vyrazit asi někde v Čechách.Původně jsme měli na jeden víkend v září zamluvený pension ve Vysokém Mýtě,ale je to taková romantika spíš na dělání dětí než už pro „těhotnou..“Tak to asi zrušíme.
Ráda bych do nějakého pensionu v Jižních Čechách-aby to bylo na procházky atd.
Tady jsem četla o http://www.holenskydvur.cz/index1.htm
neznáte někdo? nebo nemáte na něco tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 13:48

Teda holky, vy naděláte s tím jménem teda… :lol: je to přeci jenom křestní jméno. Né příjmení. Kdo by vás prosímtě poznal…Navíc máte fotky ve fotogalerce, ne? A to vás poznaj lidi spíš než podle křestního jména :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí