JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
29.7.08 18:20

Já js tu, ale jen na skok …teď js dopekla toto http://www.mimibazar.cz/recept.php?… …zase mám odpo a navečer chutě :oops: 8) ale jak se znám, 2× kousnu a dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.7.08 20:00

Teda Medu: tě obdivuju jak vaříš.
My byli ted večer v olbíbené pizzerii v Kolodějích-jsem si dala palačinku s malinama :wink:
Byla jsem tam na wc,a když jsem šla zpátky,tak majitel,pěknej mladej chlap,se mnou „flirtoval“ :„jaký to bylo na tom záchodě? tak mu říkám:“dobrý..,já jsem tam totiž poslední dobou dost často…" Tak chudák na chvíli oněměl… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.7.08 20:05

čau holky, tak ja sem se zase ukazkově po :-( :roll:

přestávám věřit že mě to někdy přejde, přeci jen už jsem 14. týden :cry: tak já se zas jdu odploužit pryč, mám podezření že poletím ještě jednou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
29.7.08 20:24

Befi , vidíš, to je povzbuzující, že se líbíš, ne? :P ale tu tvojí hlášku si tedy mohl vyložit všelijak :lol: :wink: my se zítra chystáme projít město a na obídek taky zajít do pizzerky, snad budu ok a užiju si to.
Peti , chjo, zase? :( :( drž se!!!

Pro dnešek to balím, pa, dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.7.08 20:57

Dobrý večer kočky :wink: .

Peti, t tvoje nevolnosti, to už je něco. Že Tě to pořád baví :lol: . Blinkání už musíš umět pomalu i ušima :lol: . Jsem hnusná, že si Tě dobírám, co? Já to tak nemyslím, je mi Tě už líto, tak ať Tě to trápení brzy přejde.

Befi, no vidíš, jak se líbíš. Trošku i závidím :wink: . Po mě už se cizí chlap nějak dlouho neotočil :( .

Medu, ty jsi tedy mlsoň 8O :lol: . Ale tenhle řez znám. Já do těsta liju normálně vanilkový pudink a nahoru dávám smetanu s vanil. a skořicovým cukrem. Taky je to bašta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.7.08 21:32

Ahoj kočenky......tak konečně načuhuju taky sem :-)

v první řadě musím říct, že mě upřímně mrzí to, jak to dopadlo Jezince :cry: :cry: :cry: moc smutný :cry:

Medu ahóóój-musím sem častěji-pač jinak už jinde na tebe nenarazím 8) ale sleduju tě pořád........to jak popisuješ ty svoje stavy-tak přesně toto jsem měla v prvním těhotenství-fůůůůj vadily mi i voňavý věci-přítelovo kolínská, jar na nádobí.........atd., atd., takže přesně vím, jaký to je-ale pro mimi všechno vydržíme viď??? :wink:

Ppetí jako to tvoje blití-to už je dost profláklý :lol: :lol: :lol: :lol:
Ba ne-omlovám se za blbou srandu-taky je mi tě opravdu upřímně líto......je fakt, že tě nechci strašit-nikdy jsem tomu nevěřila, ale jsou ženský, ktrejm je blbě celý těhu :cry: :roll: zrovna předevčírem mi říkala tchýně, že když byla v jináči a nosila mýho drahouška-tak jí bylo špatně prej celý těhotenství a zvracela ještě den před porodem........Bože dobrej, ale přeju ti, ať tohle není zrovna tvůj případ.....
Mě teda při Terezce bylo taky hodně, hodně zle-to byl taky očistec-ale jak to ze dne na den přišlo, tak to taky ze dne na den odešlo přesně ve 12.tt-prostě jednou ze dne na den mi bylo dobře, nic mě nenatahovalo-a teprva k večeru jsem si uvědomila, že jsem ve 12.tt-nekecám…

Befi tak palačinku ju???A tos jí hnedka nechala na záchodě???ještě než jste zaplatili??? No ne-je to fakt hrozný, ale na jednu stranu vám to holky trochu závidím-pač je to prý záruka zdravého těhotenství.....
mě teda dost často bývalo blivno a měla jsem dost velký nechutenství.....a při pomyšlení na některý věci mám ještě teď husí kůži-ale je to proti vám slabej odvar…tak si říkám-snad je to tím, že mě má Pánbůh rád a fakt ty nefalšovaný nevolnosti mi nenadělil proto, abych mohla fungovat a starat se o tu mojí princeznu......

Daisy nádherný fotečky-fakt.......dýchá z nich opravdovej klid a pohoda-a tobě to tam sluší :wink:

Sammy neříkej, že se po tobě dlouho žádnej cizí chlap neotočil???
taková krásná ženská.........to asi bude tím, že máš doma mužskýho, že z něj ti ostatní mají respekt 8) 8) 8)

Jinač už holčinky nevím na co reagovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.7.08 21:41

Medu: Teda taky bych si dala. Mňám.
Peti: Už neblinkej to je děs
Dittuš: Dík..Akorát mi docela stloust obličej......A bude hůř :lol:
holky pro dnešek se loučím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.7.08 21:46

Daisy no tak to je ono proč ti to sluší.....zaculatěl ti obličej, ale opravdu ti to sluší-fakt.....no to bude chlapeček 8) :wink:

A dobrou-a klidnou.......všem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.7.08 21:54

Já bych radši hočičku. Přítel klučíka. Tak mu to hned povím až přijde :)

Mě teda na pohlaví nezáleží ale radši tu holčičku. nevím jak bych klučíkovi myla pinďu. :oops:

Dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.7.08 08:54

** Dobré ráno Vietname :wink: , **
tak si já zvolávám po každodenním ranním blitíčku.. :) Váha mě opět ukázala o pár deka mín než včera,asi mě z toho už zvencne…

Ditu: neboj,palačinku jsem udržela,jen jsem byla čůrat :wink:

Já tedka pořebuju načerpat sílu,jídlo,umýt si hlavu a oholit nohy a musím jet do Kolína do banky,páč v práci už nemaj žádný korunky…chjo,to bude náročný.a odpoledne jdu zase na nehty.Přijde mi to teda zbytečný,protože jak jsem doma a prd dělám,tak mi ani žádnej neodpadnul :) ,ale když už jsem objednaná,tak bude změna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.7.08 09:09

toto jsem našla v jiné diskusi:
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?…

každý týden,docela zajímavě popisuje,co se děje s mimískem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.7.08 09:53

ahoooj holčiny :) já sem dneska už ve čtvrtym měsíci :dance:

jo a moje blitíčko už vám teda popisovat nebudu, ale srandu si ze mě klidně dělejte :lol: musím jít vložit seznámek, už jsem ho sem děsně dlouho nedala, jsem ostuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.7.08 09:58

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra-----------TP 1.2.2009----------KO 12.8. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009----------KO 14.8. Sammmy-------TP 14.2.2009---------KO 14.8. Ditta77---------TP 16.2.2009----------NT+ 7.8. befana----------TP 4.3.2009------------KO 12.8. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8. ajule------------TP ??.?.2009----------KO ??.?. obrazek--------TP 16.3.2009----------KO 7.8. azaleia---------TP 18.3.2009----------KO 11.8. Malvína--------TP 20.3.2009----------KO září kacudka--------TP 23.3.2009----------KO 7.8. Charisa--------TP 25.3.2009----------KO ??.?.

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.7.08 10:13

Ahojky Těhule i Čekatelky :)
Jak se vede. přeji pěkný den. Normálně jsem zjistila že mi z ne na po vyskočilo břiho. Mám ho te´d zas větší a už to je na mě poznat.....Už i po ránu je bříško vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.7.08 10:20

Peti: jé ty se už máš :) . Já jsem zase dneska 9.týden,ale pořád je do 12.daleko…

Daisy: já zas měla včera večer hrozně velký břicho,jsem se procházela,jak kdybych byla v 5.měsíci a furt si za to břicho držela :) .Přitom bylo určitě jen nafouklý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí