Poradna duly
Jana Čurdová
Befi a to mi včera ségra říkala, že jí bylo zle až do 6 měsíce těhu
doufám, že nás to přejde dřív
tak si nech chutnat, já jdu na melouna
Medu: oběd dopadl dobře a mám pořád hlad (jupí),tak se jdu taky doplácnout melounem
Befi , supeeer!
…já už zvládla i hroznový víno, teď jdu na nektarinku
…teda venku je nehorázný horko, na naší terásce na padnutí, bllleee
Holky, docela dobrý stránky
http://www.babyonline.cz/…y-tyden.html
tak koukam ze jsem zase prospala nejukecanejsi vase obdobi
vsem vam moc dekuji za gratulace, ted jsem jeste zkoumala vysledky co mi poslali mailem, jsou tam naky cisla kterym moc nerozumim, ale velkej cervenej napis screening negativni, takze to je pro me dulezite ![]()
bef super, že už zvládáš jíst
to je mooc dobře, měla už jsem o tebe docela strach
medu tak tys teď nastoupila po mě co? já se jakžtakž zlepšuju i když ještě občas blinkám, ale už aspoň funguju a příští týden chci jít do práce.
ajik 6mm je málo? ja se v tom nevyznam, ale kdyz jeste trochu povyroste tak to bude akorat ne?
drzim palecky
sammmy zitra drzim palce, beres s sebou chlapa? mymu se to moc libilo ![]()
daisy ty si teda fakt ochrapusa
a jedna z mala, ktery je uplne dobre, tak si to uzivej ![]()
katy no spatne ti muze byt fakt i z toho, ze se zaludek uz ozyva o svoji porci jidla ![]()
Peti , ještě pochvala fotečky!!
… to je bezva, že se zlepšuješ a dokonce se chystáš do práce! Jen tak dál a bez blitíčka!
To mám radost, že už papkáte a blinkání je v únosné míře.
No jo Bef, co záda? Už je to lepší?
Peti, Petra sebou zítra samozřejmě beru. Taky se už nemůže dočkat.
Jen u porodu jej teda nechci. Po té komedii, když mu brali krev jsem si to rozmyslela. Myslím, že by se mi vyvrtátil, aniž by vešel na sál
.
Peti , dík za optání
dneska už dobrý a jsem za to fakt šťastná! …tak js koukala, že už vybíráš věcičky pro Barunku!
Budeš objednávat přes net?
sammmy muj chlap je to samy - taky padavka - ale rekla sem ze k porodu se mnou teda pujde kdyby co bylo
no ale jestli bdu mit toho cisare, tak se z toho vyvlikne no ![]()
Sammy , málem bych zapomněla … co ti to bylo minulý týden? psala jsi myslím něco o blinkání od 4h?
bylo to jen jednorázový, jo?
Peti, já jsem si taky říkala, že tam se mnou musí být, i kdyby nechtěl. Ale když jsem ho pozorovala, když mu sestřička brala krev, uvědomila jsem si, že bych měla s ním větší starosti než bez něj
.
Medu, jsem ráda, že už je Ti líp. A děkuju za optání.Já to měla v pátek asi zase z nějakého jídla. Od soboty je mi zase už skvěle. Asi přestanu jíst
.
medu tak to je dobře že to polevilo
jo a přes net nakupovat budu takovy ty vecicky co nepotrebuju videt - povleceni, deky, vanicku apod, protoze i kdyz prictu postovny tak to porad vychazi levneji nez v obchode - a preci jen tech penizku za barunku bude potreba dat hodne, tak aby nam to vyslo ![]()
Medu: a jak ty uvažuješ s neschopenkou? já furt nevím,na jednu stranu bych už hrozně chtěla jít do práce,na druhou si pořád neumím představit cestu do práce-autem tak min.35minut…
Stejně musím vydržet do kolntroly 12.8.,pak se uvidí
Sammy , aha, tak to je moc dobře!!! …že ty jsi jedla květák!
![]()
Peti , jj polevilo, ale nemůžu se moc smát …no stejně mi teď moc do smíchu není
aha, no tak pak pošli nějaký dobrý stránky, možná bych do toho taky šla ![]()
Befi , koukám, že kontrolu máme stejný den
no taky musím vydržet do kontroly a teď js zatím ráda, že js doma, tak to nijak neřeším. Ale kvůli tomu cestování asi doma zůstanu i nadále, pokud bude vše v pořádku (po těch nervech, co js měla v pátek v tý nemocnici …bojim
)Na druhou stranu je to ale otrava nebýt mezi lidma, viď ![]()