Poradna duly
Jana Čurdová
bef, daisy tak vy uz fakt mate tehotensky briska? ja mam teda jen vylezlej spek, ale tehotensky brisko nemam
fakt je to cistokrevnej spek ![]()
Peti: nevím ale jako jenom špek mi to nepřijde. Asi mám to břicho nafouklí…
daisy no ono to bude tim, ze jsi hubenour zatimco ja tlustoch
takze si na pekny kulatoucky brisko kor pockam asi dyl no ![]()
Ahoj holky
Jak se mate dneska????
Tak uz vam rostou briska????jeeee ja chci takyyyyyyy ![]()
Tak co blinkani??? uz je to lepsi???
Ahojky Katy! jj roste. A začínají mě tlačit jediný kalhoty co mám..... ![]()
holky už tu byly nějaké žádosti na rozšíření seznámku, takže navrhuju do něj přidat - jméno, věk, děti. později přidáme i jestli to bude kluk nebo holčička a tak jo? můžete mi teda tyhle údaje prosím napsat?
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009----------KO 12.8.----0 dětí Daisyzbopo (Lenka, 24)-----TP 5.2.2009----------KO 14.8.----0 dětí Sammmy (Míša, 24)-------TP 14.2.2009---------KO 14.8.----0 dětí Ditta77---------TP 16.2.2009----------NT+ 7.8. befana----------TP 4.3.2009------------KO 12.8. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8. ajule (Aja, 29)------------TP 11.3.2009----------KO ??.?.---1 dítko obrazek (Jana, 30)--------TP 16.3.2009----------KO 7.8.---0 dětí azaleia---------TP 18.3.2009----------KO 11.8. Malvína--------TP 20.3.2009----------KO září kacudka--------TP 23.3.2009----------KO 7.8. Charisa--------TP 25.3.2009----------KO ??.?.
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Ahojky dneska je nějaký divný počasí, ještě jsem v pyžamu a županu a asi se zase půjdu na chvíli položit, ke knížce. Dala jsem si v půl 10 snídani, povídala jsem si s mamkou, pohrála si se štěňatama a jsem pořád jak praštěná. Oběd vůbec neřeším. Až budu mít hlad, tak si něco najdu. ![]()
Však ono mi to vaření zase začne, až budou štěňata z domu a postěhuju se zpátky k manžovi ![]()
Teď ale hlavně ani nemám vůbec na nic chuť. A to jdem dneska na večeři do restaurace, přijely k nám teta a sestřenice ze Švédska, naštěstí jen do pátka (jsou to pěkný drbny)
![]()
Obrázku: Já jsem stále v noční košili
No jo no holt některý lidi jsou větší drbny některý menší. te´d mi psala kamaradka že mi Gratuluje k březosti…Chtěla jsem jí to říct sama o víkendu.No nic nevadí. Já už to stejně netajím. takže mi to ani nevadí…