Poradna duly
Jana Čurdová
Obrázek …
to néééééééééééééééééééééééééé ..já myslela, že jsem si to vybrala za všechny …posílám véééééééééééééliké obejmutí ..slova jsou v téhle chvíli zbytečná
Obrázku , to je hrozný!!!
moc moc mě to mrzí
říkala js si, že ses ještě po tom UTZ neozvala, ale tohle by mě ani ve snu nenapadlo
Drž se!!
Obrázek - je mi to moc moc líto,takové věci by se neměli stávat.Proč někdo může mít mimi a jde na interupci a někdo zase po mimi tak touží a není mu přáno????Bohužel svět není ani trochu spravedlivý.Přeju ti hodně sil,ať už tě srdíčko moc nebolí.
Pokud se budeš chtít za námi někdy podívat,budeme rády.Třeba se zanedlouho přijdeš pochlubit dalším těhu.Hodně štěstí.
Ahojte, co dneska všechny děláte? Já teď vařím oběd, budeme mít králíka na zelenině
Teda doufám že se zvládne upíct, protože manžel mi pořád leze do trouby ho kontrolovat
Jsem dneska nějaká nervózní z toho, že barunku furt nijak necítím, ani srdíčko stetoskopem neslyším, tak sem z toho taková trochu otrávená, je to děs ![]()
Čau Peti , úplně tě chápu, taky mám od včera černý myšlenky
a dost se bojím v úterý po měsíci!! na kontrolu ![]()
Jinak my máme vepřo, knedlo, zelo (sladký, mňam), docela se mi vrátila chuť k obědu poslední 2 dny.
Na ten stetoskop je ještě brzy, ne?
neboj, ty už jsi za tou kritickou hranicí, Barunka je v pořádku!!! ![]()
Tak si okukuješ zavinovačku a povlečení do postýlky, jé ty se máš
![]()
medu neboj, musime ty cerny myslenky zahnat, prcci budou v poradku, urcite
ja ted taky mam nejak vic chut na normalni jidlo, rohliky a syry uz nemuzu ani citit, tak se tesim jak se poradne nadlabnu obidku
jo a uz mi asi blinkani ustupuje, uz jsem par dni neblinkala, sice je mi porad zle, ale rozdychavam to. kez by se to uz umoudrilo.
Peti , tak to je skvělá zpráva, že jsi už pár dní neblinkala!!!
no už je na čase, aby sis to těhu užívala, … ještě ty nevolnosti ať jsou pryč!!
Tak já snědla jen jeden knedlík, trošku zelí a konec
![]()
Jdu žehlit, mám vrchovatý koš prádla ![]()
uff,tak zapnu po 2dnech pc,a takovýhle šok!
Obrázku je mi to moc moc líto,pátek 8.8. byl opravdu neštastný den kde se dalo ![]()
Nějak ani nevím,jak tě utěšit,protože to stejně nejde, a je mi z toho strašně zle… ![]()
ježíš,já mám takovej strach o ty naše miminka!
tak vas jdu jeste k veceru pozdravit, at ta nase diskuze uplne neumre
dala sem si k veceri grilovanej klobasek a je mi z nej pekne tezko
sem blba, sem to nemela jist, no ale myslim ze to rozdycham
jinak asi nemam vubec zadne novinky a tudiz ani moc co napsat. doufam ze zitra se tu sejdem v hojnejsim poctu ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 12.8.---0 dětí Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 14.8.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 14.8.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---NT+ 7.8.---1 dítko befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 12.8.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (tajnůstkářka, 30)-TP 9.3.2009---KO 12.8.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ??.?.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO 11.8.---?? dětí Malvína (Lenka, 32)--------TP 20.3.2009---KO září---5 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 7.8.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Dobré ráno.
Obrázku, je mi to moc líto. Drž se.
Nějak mi to zamrazilo úsměv na rtech
.
Peťul, jak je po klobásce? Už je to lepší. Je super zpráva, že jsi už několik dní neblinkala (tedy pokud to včera nezapindala ta klobáska
)
Tak ještě Medu a Bef a můžeme si toho těhu náležitě užívat..
Nám budou zítra měnit okna, takže jsme o víkendu stěhovali nábytek, všechno schovávali a zakrývali a doma to vypadá jako po výbuchu. Sice budu pracovat jen dnes a od zítřka volno, ale raději bych byla v práci.
Když si představím to uklízení potom, tak jsem unavená už teď
.
obre ranko holky ![]()
mohu k vam???Mame sice taky diskuzi TP brezen-duben 2009 ale je tam nejak prazdno a tak se vetru k vam,jestli muzu??? ![]()
Befany
jak je?Obcas k nam nakukujes a jsi samo vitana! ![]()
obrazku
tak to me moc mrzi
ach jooo,kde je spravedlnost
Chapu Tve pocity a smutek!Bud silna!!!MYSLIME NA TEBE!!!
Ja jdu na KO 18.8. taky by mel byt uz videt srdicko a ted jsem mrtva strachy,jestli bude
mela bych byt +- kolem 7-6 tydne
A co delate,hokly?Jste v praci???Ja jsem doma,mam-mela jsem rizikovou praci,takze do prace nechodim,ale doma se asi zblaznim
budu si muset najit nejakou brigadu,protoze podle noveho zakona mi ve zkusebni dobe mohou dat vypoved,pokud mam neschopenku,takze ji cekam kazdym dnem ![]()
Dobré ranko ![]()
jezi jakpak se daří? co s tchánovcema, jde to?
niky klidně se k nám přidej, i když občas je tu taky mrtvo ![]()
sammmy nezávidím ti teda okna a ten úklid ani trošku ![]()
já se dneska ráno asi stokrát musela převlíknout, protože jsem do žádnýho oblečení nemohla narvat prsa
no nakonec mám takový šaty na sobě, tam ty prsa mám teda taky jen tak tak, ale snad to vydrží
a kolegyně v práci se na mě sesypaly, že konečně nemám nic volnýho a je mi vidět pupek a hladili mi ho, no uplně nadšená sem z toho nebyla kor když to je spíš špek než co jinýho ![]()