Poradna duly
Jana Čurdová
medu no ja to tu nekde vycetla, mely by to byt obyc tampony ktery do pulky namocis do toho oleje a ono to pak odpuzuje vodu a nedostane se do tebe ![]()
bef ja vazim porad stejne (klidne bych trochu mohla zhubnout, vazim moc). ale myslim ze ted uz zacnu pomalu nabirat (teda doufam ze pomalu). No a se sexem - od zplozeni barunky nebyl ani jeden
takze uz tak 3 mesice
nejdriv sem mela strach, pak sem nemela chut a ted kdyz chut i mam tak se nejak nemuzem s nacasovanim shodnout s chlapem - bud ma chut jeden nebo druhej. Ale libani bych nerozdychala, to bych se asi poblinkala ![]()
Befi , já v 9h, ale asi tam pojedu už na 8h, abych pak stihla dojet do HK. Tak tě trápí záda?
napadlo mě, jestli to nemůže být z toho polehávání
já dobrý, nevím, co to před 14 dny bylo
takovou bolest js nezažila - nemohla js se ani normálně nedechnout, mluvit, nic, brrr. Tak hlavně, aby se ti to taky zlepšilo, není to nic příjemného
blbý je, že nic nemůžeme, ani žádnou mast, na začátku těhu prostě nemůže nic ![]()
S tou váhou, já trošku přibrala před těhu a od té doby, co js těhu zjistila, mám pořád 62,5, takže zatím mám váhu stejnou.
Neboj, když jíš míň a zdravěji, tak je to jistě na váze poznat, hlavně, že jíš pravidelně! Věřím, že brzy začneš přibírat! ![]()
Holky! já jdu na ko až ve čt, asi se nedočkám…Tak na vás zítra budu myslet. Toho plavání se bojím.....Abych v bazénu nechytla nějakou infekci. Chci chodit na nějaké cvičení pro těhule. Medu prý v Nováči něco je…
Bef: my moc nesexujem…tak jednou za týden a to se ještě přemáhám… ![]()
Jdu dělat k obítku zapečené těstoviny se zakysanou smetanou
Peti: tak to si mě potěšila,že v tom nejsem sama. Ten můj pořád loudí,přitom ví,že mi je blbě…,a já mám furt pak hrozný výčitky ![]()
bef nojo, ten muj taky ze zacatku loudil a to jeste neco trochu jinyho nez klasiku
ale proste sem nemohla, bylo mi zle jen pri pomysleni na jakoukoliv formu sexu … ale vycitky teda nemam, protoze za normalnich okolnosti sem pri chuti vic jak on, takze at si to taky vyzkousi jaky to je kdyz chce vic nez ten druhej
nastesti jemu to zas tak moc nevadi …
Peti , aha, tak to se určitě zeptej dr., jestli to ničemu nevadí
to jsou mi vynálezy ![]()
Daisy , díky, taky ti budeme držet pěsti!!
To cvíčo a plavání u nás budu muset zjistit ![]()
Jinak se přiznám, že my taky od zjištění těhu ani jednou nesexovali
oba máme strach, i když mi dr. říkal, že sexovat bez obav můžeme … však existují i jiné způsoby ![]()
Tak jsem vas tak zbezne docetla
Obrazku je mi to moc moc lito
ale slova jsou ted dost malo to pomuze jen cas a za chvili nam budes hlasit //
posilam hodne sily a ozvi se nekdy ![]()
Tak co holky , ctu ze uz blinkate min to je moc dobre
![]()
Jinak si moc nepamatuji ![]()
Tak k dovolene. Je to tam kraasne ale pocasi nam moc nepralo, v mori jsme se koupali jen jednou hned prvni den jak jsme prijeli a voda tam je strasne studena
ale aspon jsem se trosku otuzila
, v patek jsme se byli podivat v daslim mestecku a na plazi, jsou tam vsude skaly a kamenite plaze
ale krasne , v sobotu cely den prselo
to byl des jeste jak mame stany ne nejak drahe a asi ne moc kvalitni
tak jsme meli mokro uvnitr a vlhke vsechno a jak ty stany jsou na trave tak to pak bylo paradni blato
no nejdriv jsme to porad resili a byli nastvani a pres den jsme byli v dalsim meste v nakupnim centru ale vecer uz jsem toho mela dost a uz jsme se tomu smali a sli jsme se ususit do hospody a tam jsme se opili z mistniho Cider ( coz je cepovane jablecne vino s bublinkami a chutna jak sampus) a bylo tam karaoke tak jsme se nasmali a pak prestalo prset
tak jsme kolem pulnoci sli spat
no a v nedeli melo byt krasne ale zase prselo ale tak asi pet minut ne a pak zas jo no sranda tak jsme se nastvali a zbalili mokre stany a jeli kolem pobrezi smer domu a jeste jsme se zastavovali v mesteckach u more a dali si tam obed a pak jeli domu, doma jsme byli v 9 vecer a vsechno jsme musela hodit do pracky
, vsechno bylo mokre a spinave od blata, jak prselo tak jsem si nazula jen sandaly a tak jsem chodila pac tenisky nemely ceny, vsechno od blata ![]()
Tot nase dovolena, shrnuti bylo to supr jen kdyby to pocasi bylo lepsi ![]()
Ahoj všem,
potřebovala bych od vás radu, jsem čerstvá těhulka, přesněji 4+2 a mám bolesti v podbříšku, ty jsem měla i s dcerou, ale dnes ráno jsem se v posteli prudce otočit z boku na bok a chytla mě v pravém podbříšku křeč.
Nemáte s tím některá zkušenosti?
Děkuji předem za odpovědi
katy tak teda ted ani nevim jestli napsat ze jste si dovcu uzili, nebo spis ze vam pocasi nepralo … je dobre ze jste si dokazali uzit srandu i kdyz prselo, to je vzdycky lepsi nez jen mrmlat a pokazit si to cely
tak jste zas videli kousek sveta, no ne? ![]()
odysea s kreci bohuzel neporadim, asi ani nevim od kdy bych bolest oznacila jako krec a kdy jen jako silnejsi bolest nebo pichnuti ![]()
Katy , tak to jste měli dobrodružnou dovču
i když toho počasí bylo škoda, co?
hmm, Cider si dobře pamatuju, mňam!!! ![]()
Odysea , taky bohužel nemám žádný zkušenosti s takovými bolestmi v podbřišku
Raději bych na tvém místě zašla k dr.
odysea prvne gratuluji k tehu
a klidne se tady k holkam pridej
ale s kreci taky moc nepomuzu ![]()
Ppeti no vis uz jsem nejak celkem vyrostla z toho mrmlat a stezovat si i kdyz nikdy jsem to moc nedelala ale fakt pak uz jsem neresila ze zmoknu nebo ne pac vsechno bylo mokre
no tak rikam kaslem na to a jde se ozrat a i kdyz jsme momentalne bez penez tak mi bylo jedno kolik utratime
tak jsme v minusu ale kaslu na to
no kdyby jsi nas videla jak zmokle slepice
jo a taky jsem se rozhodla ze musim zhubnout, jak jsem se videla na fotkach v tehc plavkach tak me malem kleplo
jak becka
des bes, jsem za posledni rok pribrala asi 11 kg
ale nejak to nejde dolu a pribiram snad i z vody ![]()
katy jeee tak nam naky fotecky sem soupni
a to pribirani ze vzduchu to znam
ja kdyz chci zhubnout tak musim prestat jist uplne, snist tak dva jogurty denne a pak mi jde vaha dolu ![]()
Medu jeee ty znas Cider??? my jsme to zacali si davat v hospode az ted posledni dobou a je to dobre mnam
a tam maji nejaky mistni a je dobry teda
![]()
Ppeti fotecky soupnu ale az doma pac tady je nemam
a s tim pribiranim to je fakt des, nikdy jsem nemela s tim problemy ale jak pises ty taky jsem na tom uplne stejne jenze ja nemuzu nejist pak mi je blbe tak fakt nevim co mam delat
musim se zacit vic hybat ale to mi taky nejak moc nepomaha to bych musela behat denne par km
ach jo no musim neco vymyslet ![]()
Ödysea : já měla křeče v břišě 2×,vždycky to bylo tak na 15min.napůl křeče napůl bolení v břiše,ale hodně intenzivní. vždycky to přišlo z ničeho nic,a pak zase hned odeznělo…
Měla jsem to ze začátku,tak 5-6tt.ale k dr.jsem s tím nešla,jen pak na kontrole říkala,že mě občas bolí břicho.