JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
11.8.08 10:02

medu no ja to tu nekde vycetla, mely by to byt obyc tampony ktery do pulky namocis do toho oleje a ono to pak odpuzuje vodu a nedostane se do tebe ;)

bef ja vazim porad stejne (klidne bych trochu mohla zhubnout, vazim moc). ale myslim ze ted uz zacnu pomalu nabirat (teda doufam ze pomalu). No a se sexem - od zplozeni barunky nebyl ani jeden :oops: takze uz tak 3 mesice :oops: nejdriv sem mela strach, pak sem nemela chut a ted kdyz chut i mam tak se nejak nemuzem s nacasovanim shodnout s chlapem - bud ma chut jeden nebo druhej. Ale libani bych nerozdychala, to bych se asi poblinkala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 10:04

Befi , já v 9h, ale asi tam pojedu už na 8h, abych pak stihla dojet do HK. Tak tě trápí záda? :? napadlo mě, jestli to nemůže být z toho polehávání :roll: já dobrý, nevím, co to před 14 dny bylo 8O takovou bolest js nezažila - nemohla js se ani normálně nedechnout, mluvit, nic, brrr. Tak hlavně, aby se ti to taky zlepšilo, není to nic příjemného :? blbý je, že nic nemůžeme, ani žádnou mast, na začátku těhu prostě nemůže nic :?
S tou váhou, já trošku přibrala před těhu a od té doby, co js těhu zjistila, mám pořád 62,5, takže zatím mám váhu stejnou.
Neboj, když jíš míň a zdravěji, tak je to jistě na váze poznat, hlavně, že jíš pravidelně! Věřím, že brzy začneš přibírat! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484

Holky! já jdu na ko až ve čt, asi se nedočkám…Tak na vás zítra budu myslet. Toho plavání se bojím.....Abych v bazénu nechytla nějakou infekci. Chci chodit na nějaké cvičení pro těhule. Medu prý v Nováči něco je…
Bef: my moc nesexujem…tak jednou za týden a to se ještě přemáhám… :oops:
Jdu dělat k obítku zapečené těstoviny se zakysanou smetanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647

Peti: tak to si mě potěšila,že v tom nejsem sama. Ten můj pořád loudí,přitom ví,že mi je blbě…,a já mám furt pak hrozný výčitky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 10:08

bef nojo, ten muj taky ze zacatku loudil a to jeste neco trochu jinyho nez klasiku :oops: ale proste sem nemohla, bylo mi zle jen pri pomysleni na jakoukoliv formu sexu … ale vycitky teda nemam, protoze za normalnich okolnosti sem pri chuti vic jak on, takze at si to taky vyzkousi jaky to je kdyz chce vic nez ten druhej ;) nastesti jemu to zas tak moc nevadi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 10:09

Peti , aha, tak to se určitě zeptej dr., jestli to ničemu nevadí 8O :) to jsou mi vynálezy :)
Daisy , díky, taky ti budeme držet pěsti!! :wink: To cvíčo a plavání u nás budu muset zjistit 8)

Jinak se přiznám, že my taky od zjištění těhu ani jednou nesexovali :oops: oba máme strach, i když mi dr. říkal, že sexovat bez obav můžeme … však existují i jiné způsoby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 10:22

Tak jsem vas tak zbezne docetla
Obrazku je mi to moc moc lito :( ale slova jsou ted dost malo to pomuze jen cas a za chvili nam budes hlasit // :wink: posilam hodne sily a ozvi se nekdy :wink:
Tak co holky , ctu ze uz blinkate min to je moc dobre :wink: :lol:
Jinak si moc nepamatuji 8O

Tak k dovolene. Je to tam kraasne ale pocasi nam moc nepralo, v mori jsme se koupali jen jednou hned prvni den jak jsme prijeli a voda tam je strasne studena :roll: ale aspon jsem se trosku otuzila :lol: , v patek jsme se byli podivat v daslim mestecku a na plazi, jsou tam vsude skaly a kamenite plaze :roll: ale krasne , v sobotu cely den prselo :evil: to byl des jeste jak mame stany ne nejak drahe a asi ne moc kvalitni 8O tak jsme meli mokro uvnitr a vlhke vsechno a jak ty stany jsou na trave tak to pak bylo paradni blato :lol: no nejdriv jsme to porad resili a byli nastvani a pres den jsme byli v dalsim meste v nakupnim centru ale vecer uz jsem toho mela dost a uz jsme se tomu smali a sli jsme se ususit do hospody a tam jsme se opili z mistniho Cider ( coz je cepovane jablecne vino s bublinkami a chutna jak sampus) a bylo tam karaoke tak jsme se nasmali a pak prestalo prset :lol: tak jsme kolem pulnoci sli spat :wink: no a v nedeli melo byt krasne ale zase prselo ale tak asi pet minut ne a pak zas jo no sranda tak jsme se nastvali a zbalili mokre stany a jeli kolem pobrezi smer domu a jeste jsme se zastavovali v mesteckach u more a dali si tam obed a pak jeli domu, doma jsme byli v 9 vecer a vsechno jsme musela hodit do pracky :lol: , vsechno bylo mokre a spinave od blata, jak prselo tak jsem si nazula jen sandaly a tak jsem chodila pac tenisky nemely ceny, vsechno od blata :lol:
Tot nase dovolena, shrnuti bylo to supr jen kdyby to pocasi bylo lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.8.08 10:28

Ahoj všem,

potřebovala bych od vás radu, jsem čerstvá těhulka, přesněji 4+2 a mám bolesti v podbříšku, ty jsem měla i s dcerou, ale dnes ráno jsem se v posteli prudce otočit z boku na bok a chytla mě v pravém podbříšku křeč.

Nemáte s tím některá zkušenosti?

Děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 10:33

katy tak teda ted ani nevim jestli napsat ze jste si dovcu uzili, nebo spis ze vam pocasi nepralo … je dobre ze jste si dokazali uzit srandu i kdyz prselo, to je vzdycky lepsi nez jen mrmlat a pokazit si to cely ;) tak jste zas videli kousek sveta, no ne? :)

odysea s kreci bohuzel neporadim, asi ani nevim od kdy bych bolest oznacila jako krec a kdy jen jako silnejsi bolest nebo pichnuti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 10:38

Katy , tak to jste měli dobrodružnou dovču :lol: i když toho počasí bylo škoda, co? :? hmm, Cider si dobře pamatuju, mňam!!! :)
Odysea , taky bohužel nemám žádný zkušenosti s takovými bolestmi v podbřišku :? Raději bych na tvém místě zašla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 10:40

odysea prvne gratuluji k tehu :wink: a klidne se tady k holkam pridej :wink: ale s kreci taky moc nepomuzu :roll:
Ppeti no vis uz jsem nejak celkem vyrostla z toho mrmlat a stezovat si i kdyz nikdy jsem to moc nedelala ale fakt pak uz jsem neresila ze zmoknu nebo ne pac vsechno bylo mokre :lol: no tak rikam kaslem na to a jde se ozrat a i kdyz jsme momentalne bez penez tak mi bylo jedno kolik utratime :lol: tak jsme v minusu ale kaslu na to :lol: no kdyby jsi nas videla jak zmokle slepice :lol: jo a taky jsem se rozhodla ze musim zhubnout, jak jsem se videla na fotkach v tehc plavkach tak me malem kleplo :evil: jak becka :evil: :evil: des bes, jsem za posledni rok pribrala asi 11 kg 8O ale nejak to nejde dolu a pribiram snad i z vody :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 10:43

katy jeee tak nam naky fotecky sem soupni :) a to pribirani ze vzduchu to znam :( ja kdyz chci zhubnout tak musim prestat jist uplne, snist tak dva jogurty denne a pak mi jde vaha dolu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 10:47

Medu jeee ty znas Cider??? my jsme to zacali si davat v hospode az ted posledni dobou a je to dobre mnam :lol: :lol: a tam maji nejaky mistni a je dobry teda :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 10:51

Ppeti fotecky soupnu ale az doma pac tady je nemam :wink: a s tim pribiranim to je fakt des, nikdy jsem nemela s tim problemy ale jak pises ty taky jsem na tom uplne stejne jenze ja nemuzu nejist pak mi je blbe tak fakt nevim co mam delat :evil: musim se zacit vic hybat ale to mi taky nejak moc nepomaha to bych musela behat denne par km :evil: ach jo no musim neco vymyslet :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 10:53

Ödysea : já měla křeče v břišě 2×,vždycky to bylo tak na 15min.napůl křeče napůl bolení v břiše,ale hodně intenzivní. vždycky to přišlo z ničeho nic,a pak zase hned odeznělo…
Měla jsem to ze začátku,tak 5-6tt.ale k dr.jsem s tím nešla,jen pak na kontrole říkala,že mě občas bolí břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí