JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
11.8.08 15:21

tak sem to moje neblinkani asi zakrikla :roll: navic to ted bylo velmi vesele, protoze vsechny zachody byly obsazene - nastesti z jednoho nekdo rychle vylezl, jinak nevim co bych delala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 15:29

Ppeti no jesli te v praci potrebuje tak to pro tebe udela ne? :wink: :lol: :lol: Hele a s tim blinkanim uz muzes prestat ne, jsi uz dal nez ve 12tt :lol: hele ale jsem si to predstavila jak tam letis a blijes no teda ty vedle asi museli cumet co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 15:35

katy jasne ze bych mohla prestat blinkat, ale vis jak, Barunka dba o moji stihlou linii tak nechce abych pribirala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 15:36

Ppeti no to asi jo :lol: a uz jsi neco pribrala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 15:39

Peti: já zas měla sen,že jsem na obědě v hospodě a přijde na mě blití.wc je o patro níž,tak letím,sotva držím pusu.pak dámskej je zamčenej,tak vtrhnu na pánskej,kde chlapi čůraj do pisoáru a já řeknu jen „sorry“ a hodím to do jejich umyvadla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 15:46

Bef tak to meas teda krasne sny 8O :lol: :lol: fuujjj 8O nebylo by lepsi zdat si o plazi treba :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.8.08 18:07

Tak sem se holky konecne vzbudila, sem strasna, ale tim spanim aspon rychlej bezi cas :wink:
Peti je mi te lito, ale zatim prozivam neco podobnyho a ty bef no sny mas teda super ale ty moje sou dost podobny aspon obsah :?
Normalne holky mi sme meli vcera jet na tyden na dovcu ale diky tomu ze musim lezet tak mame smulu a manzel pomaha tychyni malovat chodbu no a jak sem usnula tak sme najednou zjistila ze neni nikdo doma, tchyne je pry na brigade a manzel si skocil na jedno ja bych si taky dala :roll: ja ted na pivu ujizdim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.8.08 18:52

Holky! tak dneska jdem na Top topic…tak se stavím zas zítra.
Jinak Pe´to teta problila celé těhu…
Bef teda to je sen to ti nezávidím…
Já se asi zbláznila normálně mám erotické sny. Naposledy v neděli. byl jen lehce erotický ale byly tam 3 cizí chlapy 8O Podotýkám že sex moc nemusím…tak nechápu ty moje sny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 19:03

Daisy: tuhle jsem na top topic taky měla v hospodě chut,ale pak jsem se bála,že je to podobný jako tonic,a ten se v těhotenství nemůže..
Je tam chynin,myslím.
Tak omrkni složení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 19:14

Holky, já budu až zítra, nejspíš navečer …

Peti , Befi , Ilco , mooooocccc vám držím pěsti na zítřejší prohlídku!!!!!!! :wink: Vy mi taky držte :wink:

Zítra si dáme vědět, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 19:31

Medu :my ti taky budem držet všechny co máme :wink:
Já se snažím hodit do klidu,tak si vybírám jména :) Mám ráda tradiční český,u kluků už mám jasno: Jan nebo František.ale u holky se mi nějak nic nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
11.8.08 19:44

bef v top topicu neni chinin, je to z vinnych hroznu, ten si klidne dej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.8.08 19:44

Bef: myslím že u top topicu mít strach nemusíš. ten můžou pít i děti, Tonic ne. Ale radši juknu.Za chvilku vyrážíme.
Jinak já mám opačný problém Holka: SE NÁM LÍBÍ šTĚPÁNKA A jINDŘIŠKA…VEDE jINDŘIŠA…u KLUKŮ SE MI NIC NELÍBÍ. tAKŽE TO BUDE vAŠÍK (ASI) JEŠTĚ r. ŘÍKAL Rudolf(to je taky docela pěkný) No tak zas píšu jak blázen. nevšimla jsem si že mám omylem zaplý caps lock..... :lol: Už to ale přepisovat nebudu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 19:57

Joly: dík za upozornění.zase o nějaký ten drink navíc,který můžu :wink:
Mě se totiž docela hnusej poslední dobou džusy,takže piju vodu,jinej výběr už moc není…
Daisy: Vašík se mi taky líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
11.8.08 20:05

bef ja taky nemohla dzusy, mela sem z toho hrozne prekyseleny zaludek, takze piju mineralky, dobra je treba mattonka hroznova, neni to tolik sladke jako top topic nebo mi taky chutna hruskova a grepova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí