JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
11.8.08 10:54

Tak jsem se vrátila z obědu. Měla jsem pečené kuře s bramborem, ale to Prďole nechce dnes s mám žaludkem spolupracovat :twisted: . je mi nějak šouflík, ale na blinkání to naštěstí není.

Katy, vidím, že jste toho o dovči stihli spoustu. I když to počasí je někdy děs, to je pravda. Ten Cider zní dobře :D .
To přibírání taky znám. Na:,–(ila jsem Dolečkovu Dietu, do toho Pilates a 6 kdy bylo do 2 měsíců dole :wink: .

Peťulo, ty jen pěkně přibírej, ať se tam má Barunka jako v bavlnce.

Odysea, gratuluju k těhu. S křečemi taky bohužel neporadím.

Befi, sexovat se mi taky zrovna nechce, ale provozujeme to 1-2 x týdně. A to se zdá drahému ještě málo 8O .
Taky ale ten sexapetit nemám takový, jak to bývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 10:57

Sammy Doleckovu dietu???? jaka to je????? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 10:58

sammmy :lol: ted sem blbe precetla tvuj prispevek a zasmala sem se nad „vdolečkovou“ dietou - živě sem si ji predstavila :lol:

holky co znate tehule z nove se snazicich, Marky jde dneska na cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 11:00

Katy , jasně, že ho znám, byl výbornej! :) ale pamatuju, že jsme ho popíjeli doma, kamarádka ho kupovala v marketu v pet lahvi jako colu :) hezky to lezlo do hlavy :D …na fotky se těším! Taky mám asi rok staré od té kámošky od moře, ty skály tam jsou nádherné!
Odyseo , mě dr. říkal, že pokud bych měla takové křeče (nebo špinění), že mám hned přijít, tak na tvém místě bych za ním raději šla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 11:00

Ppeti jeee diky za zpravu o Markyne jeste jsem nemela cas je docist ale jdu na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 11:02

Peti :lol: :lol: …jj, nakukovala js k nim poslední dobou, tak jí budeme držet pěsti!! Js zvědavá, co to bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 11:03

Medu no jo Cider jsme pili taky z tech pet lahvi jak jsme sem prijeli pac je to levne a jak pises leze to do hlavy ale pak jsme to dlouho nepili a ted tak nejak zas jsme zacali ale v hospode to teda levne neni 8O no nic hlavne ze byla sranda :lol: jo a u toho jsme hrali karty a sledovali anglany jak zpivaji karaoke :lol: no mazec :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 11:08

mnam tak uz se laduju kralikem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 11:19

Peti, Vdolečkova dieta by byla určitě příjemnější :lol: .

Katy, jestli chceš, tak Ti tu dietu pošlu na mail. Pokud vydržíš, tak Ti to zabere určitě. Ale někdy je to opravdu masakr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 11:21

Katy , no pamatuju to drahý pivko v hospodě, natož jídlo :roll: :D hlavně mi vadilo, jak hospa čpěla octem fujky, js se z toho tenkrát pobl… :lol: :lol: … tak jste si to užili i s tím blátíčkem, to je super :) :wink:

Já jdu na ten rýžový nákyp, voní po celým domě, myslím, že se povedl … :-)
Peti, vzala sis králíčka na zelenině s sebou so práce? :wink:
Dobrou chuť všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 11:23

Sammy no poslat mi to muzes ale nevim jestli vydrzim :lol: pac na jidlo jsem strasna :lol: ale treba to zkusim tak mi to posli prosim katkaty@seznam.cz diky :wink:
Ppeti tak kralika jo?? hmm neprovokuj :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 11:26

Měla bys to mít na mailu Katy. Nezděs se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.8.08 11:27

Teda králíkem ani rýžovým nákypem jste mě nenavnadily.. :wink:
Já si včera přivezla naložený maso od mamky,tak se do něj budu muset pustit,ale nechce se mi.Jak mě je to jezení protivný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 11:29

Medu jj v hospode je to drahe ale jinak potraviny jsou skro stejne jak u nas :wink: ale sluzby jsou drahe, no taky jsme jedli vcera v hospode ale nic tam nesmrdelo a ted jak se nekouri v hospodach tak je to supr :wink:
Sammy jdu na to mrknout a dam vedet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 11:32

Sammy jeste mi nic neprislo 8O no jeste pockam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...