JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
11.8.08 11:35

Katy, mám to normálně v odeslané poště, takže bys to tam mít měla. Zkus počkat. Ono to na Seznamu někdy trvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 11:36

Katy , mě tenkrát tvrdili, že je tam normální polívat si hranolky octem :-( :D a proto ten smrad. …ale stejně na to ráda vzpomínám :wink:

Tak js snědla docela dost toho nákypu, to je pro mě úspěch .. já bych zase nemohla maso, děsně mi smrdí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 11:37

medu ja zjistila ze mi smrdi jen kure - a to pred tehu sem byla schopna jist kure porad …

ted bych se potrebovala natahnout a dat si dvacet a ne se tvarit ze pracuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 11:38

Medu, maso teď taky zrovna nemusím. Ale třeba po krupici bych se mohla utlouct. Dělám si ji 2× denně :lol: . S tím nákypem jsi mě tedy pěkně navnadila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 11:39

Peti, vidím, že máme stejnou pracovní morálku :lol: .
Dnes jsem nahrála 2 faktury, 1 průvodku, vypila čaj, byla na obědě a toť náplň mého pracovního dne :oops: :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 11:39

sammmy, medu 8O vy si fakt ted varite takovy sladoucky jidla? tyjo ja budu mit asi opacny pohlavi mimca nez vy, sladky me ted vubec nelaka, akorat jogurt si dam rada, ale to je tak vsechno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 11:41

sammmy no ja toho taky moc neudelala, schvalila sem par recenzi, odpovedela na par mailu, nechala asistentku za me napsat manual, urgovala pokyny na cestu pro tchyni, mezi tim asi osmkrat svacila a obedvala, no a jinak ctu emimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
11.8.08 11:42

ppetra
musim souhlasit!Ja jsem sladky uplne milovala a ted???nemuzu ho ani videt,po jogirtu jsem zvracela a buchtu,co pekla babicka jsem spolykala jen tak tak,mam uplnme nechut na vsechno sladky za to smazeny,slany a koreneny jidla…Ty muzu :D 8O 8O 8O je to hruza a mozna to fakt je pohlavim,uvidime za 2mesice :)

• Citovat
  • Upravit
4140
11.8.08 11:42

Ještěže ostatní nejsou takoví pracanti jako my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.8.08 11:45

Holky tak je trochu poklizeno. Těstoviny za 5 minut budou hotové, mňám se těším dlouho jsem je nedělala(ty zapečený)
Medu: Plavání pro těhotné je v Dobrušce jukni na www.dobruska.cz
na plavecký bazén.
Odysea: S křečí taky neporadím, ale raději bych si zašla k dr…Mě říkal že by křeče neměli být.

Jinak víkend byl úplně super. setkala jsem se v so. s kamarádkou. Ta má termín koncem srpna. Má pěkný břich. Pak jsem jela za kamarádkou (nejlepší už od dětství) Rozešel se s ní přítel po 6 letech chození (našel si jinou) Je chudinka z toho hotová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 11:52

Sammy tak mam tu dietu 8O teda to nevim jestli zvladnu :lol: :lol: a muzu tu prvni porci jist v 8 hodin?????ale to nevydrzim nejist 8O no to je mazec, ty jsi to vydrzela???? 8O kurna to me odvezou ani kafe nesmim???to asi jo ne :lol: no sranda :lol: a po tech 13 dnech uz jis zas normalne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.8.08 11:59

Peti , Sammy , já normálně na sladký moc nejsem a teď taky ne, jen už nevím, co bezmasého vařit, tak mě napadnul ten nákyp a přišel mi k chuti :wink:
Jinak mi smrdí všechno maso, nejvíc asi to kuřecí :-( :lol:
Holky, vy se teda v tý práci flákáte 8) :wink: já jdu na chvíli žehlit, ať aspoň něco udělám :)
Daisy , no vidíš, možná bych mohla jezdit k vám … no ještě uvidím, zatím je na to dost času :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.8.08 12:04

Medu: Hele co děláš ve středu, možná pojedem po 4 hodině do Nováče…Mohli by jsme se sejít,, co ty nato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.08 12:29

Hele babuchy kde jste zase???? :evil: ja tu nemam sefa a vy tu nejste :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.8.08 12:30

katy ja tu sem, ale temer spim s otevrenejma ocima :lol: