JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
19.8.08 13:40

Medu ty se mnou nemluvis?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.8.08 13:42

No holky jestli vam tu vadim tak ja pujdu ke snazilkam treba k jinym pac u nas nikdo neni :cry: :cry: tak ja uz vas nebudu otravovat :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
19.8.08 13:46

Katy , co blázníš, jasně že mluvím !! :evil: :D jen js zrovna nevěděla, na co reagovat :wink: Jsme přeci rády, když tu jsi s námi, však víš!!!!!! :wink: jen mám pocit, že je tu dnes nějaká smutná nálada, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
19.8.08 13:47

Katy , hele keliško naše, jakpak pokračuje tvoje dietka?? co jsi měla dneska k obídku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.8.08 13:52

Medu faktttt tak muzu tu zustat??? normalne tu bulim jak debil :lol: :lol:
No houby dietka :oops: proste jsem to nevydrzela ale aspon se snazim jist mene :wink: ale kaslu na to nebo aspon ted pac nevim jestli fakt nejsem tehu jaaaa ccchhhhccciiiiiii :-( :-( mam nejakou divnou naladu , porad se mi chce brecet a nevim co mam delat mame doma dusno ale ne s manzou ale se segropu a to me moc mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.8.08 13:54

Jo a taky me boli podbrisek nebo spis jako to citim nejak divne nebo co ja se asi dneska zblaznim 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
19.8.08 14:00

Katy , co je to s tebou? 8O nejsi náhodou těhule? :lol: :wink: Tak bych ti to přála a štve mě, že to nemůžu nijak ovlivnit :evil: A je dobře, že jsi s tou dietou přestala, určitě je lepší nějaká míň drastická. No já mám teď pořád stejnou váhu a to js právě na netu četla, že v 1. trim. by se mělo přibrat 1,5 až 2,5 kg, no ale mě to neuškodí, mám pěkný základ :D …tak bolest v podbřišku vypadá dobře a jak ta prsa, máš citlivá na dotyk? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.8.08 14:13

Medu no prsa me boli sem tam jako by me tam neco pichlo 8O a jak jdu ze schodu rychleji tak to boli a musim si je drzet :lol: :lol:
Myslim si ze nemusis proibrat nic ja bych to teda brala aspon ze zacatku nic nepribrat :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
19.8.08 14:20

Katy , no jestli to normálně nemíváš, tak to je těhu příznak! :wink: jdu na chvíli mrkat na tv, zatím pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.8.08 14:25

Medu no vis jak to je me se zda ze mam vsechny priznaky kazdy mesic :lol: :lol: tak jsem snedla cockovou polivku a ted jdu delat palacinky :lol: mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
19.8.08 14:40

Katy , mám reklamy :) …taky js dneska měla čočku, s vajíčkem, povedla se mi mňam a hlavně je děsně zdravá. No, ale ty palačinky nevím nevím :D :wink: …však ono to miminko jednou přijít musí, když už i ke mě přišlo, což se mi zdálo neskutečný po tý době. No js na tebe zvědavá! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.8.08 14:42

Medu nerikala jsi ze jdes k tv?? :lol: :lol: ale ja delam takove hodne tenoucke a ja je jim vetsinou se syrem mnam a treba jen jednu na chut s marmoskou :wink: no me uz to taky prijde neskutecne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.8.08 14:49

Katy: Já když šla ze schodů tak jsem si ze začátku těhu musela taky držet prsa :lol:

tak jsem zpět od Dr…No a nic mi nedal. A ani na stěr nejdu až asi měsíc před porodem 8O Kdyby tam pořád byla tak by se to muselo přeléčit ATB…Ale je mi divný že tam nejdu třeba za 14 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.8.08 14:55

Katuško no řekla bych, že s tebou pěkně cloumají hormony-podle toho, co popisuješ, by to vypadalo na těhu-i ta plačtivost a smutek...........no kéž by to už bylo ono 8)

Medu děkuju za držení pěstí na ty tripláky......fakt mám strach-to se přiznám......na NT jsem byla právě proto, ba ymě pak nikdo neotravoval s plodovkou, ale........ :roll: :roll: Přeju si-aby všem všechno dobře vyšlo...........Taky jdeš brzo na NT viď????To bude pokoukáníčko-už se těším, až taky poreferuješ......my jsem byli v Gennetu-na drobečka jsme koukali všichni-Terka i drahoušek.......krásný bylo a smáli jsme se i s doktorkou-jak si vždycky prcek skrčila opřel nožičky o stěnu toho svýho bytečku a pak se odrazil.......no je to nádherný, když vidíš-jak si tam ty drobečkové u nás v bříšku hrajou a dělají blbinky-je to fakt dojemný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.8.08 15:03

Ahoj katkaty a ostatní holky… taky mám bulící náladu a včera jsem brečela manžovi na rameni že se asi nikdy nedočkám :-( v podbříšku mě už bolí asi 5 dnů a MS příjde (doufám že nepříjde) asi za 10 dnů! :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex