Poradna duly
Jana Čurdová
Ale nevím, zda to jsou pohyby, přijde mi to moc vysoko…jeto cca 3cm až 5cm(nemám odhad) nad pupíkem.....Tak nevím…V levo…pokaždě jen vlevo
Daisy no to by bylo supr ze???
Hele nepichalo te ze zacatku na vajecniku???? me picha na prave strane teda uz zaas ne ale treba jen chvili ![]()
Katy no v bříšku no v bříšku mě bolelo docela dost. Aj píchalo…A prsa mě svědily brněli a pak i bolely a byla i horká…
Daisy horka prsa?????no myslim ze to stejne nevypozoruji co
no musim si pockat ale se z toho zjevim asi ![]()
Medu: no práce mi hodně pomáhá,že se odreaguju.většinou dělám dopoledne.ale dnes jsem to nějak přehnala,a hlavně řešila nestandardní věci ![]()
Katy: netrap se furt těma těhu příznakama,oni přijdou,neboj ![]()
Bef jj ja vim ale znas to
necham to byt no jen me pichalo na vajecniku tak jsem se ptala
![]()
Čauky baby,
jdu vás jen v rychlosti pozdravit než půjdu spát.Vůbec teď nic nestíhám,když malej usne tak musím rychle uklidit a spát,takže na vás nemám nějak čas,tak doufám že se na mě nezlobíte.
Daisy - klidně to můžou být pohyby,někdo je cítí takhle brzo.Já jsem je u prvního těhu cítila až kolem 24 týdne,takže hodně pozdě.Jinak u prvorodiček to bývá zpravidla po 18 tt, u druhorodiček to může být dříve.
Tak páááááá
Dobré ranko ![]()
katy co dnešní teplotka, jak vypadá?
daisy asi tě zklamu, ale jestli to cítíš nad pupíkem, tak to pohyby být nemůžou - podle chytré knížky co mám doma teď ještě děloha vůbec k pupíku nedosahuje, končí pod ním, do úrovně pupíku se dostane cca ve 20 tt, takže fakt nemůžeš cítit pohyby nad ním …
holky představte si, že jsem včera přijela domů asi v půl pátý, šla jsem spát, vzbudila sem se jen na Přátele a pak sem šla zas spát a vstávala sem až dneska v šest
ale uplně jsem to potřebovala. Jo a dneska ráno mě potěšil manžel, když jsem se ho zeptala jestli v tom co jsem si oblíkla vypadám tlustá, tak řekl že kdyby mě neznal a potkal, tak že už si nemyslí že to bříško je špek, ale že je vidět že je těhotenský ![]()
Peti: Však jsem říkala že se mi to zdá moć vysoko......Jinak to cejtím i níž včera jsem to zkoumala..No asi to bude jak mi kyne břich…A všechno se napíná…Zklamaná nejsem
Neboj…
Jinak já včera nemohla vůbec usnout, no děs..Za hcvilku jdu na pracák…Nejraději bych spala, chjo..
daisy no ja uz par dni taky citim „neco“ - teda urcite to nejsou kopanecky, spis takovy valici pocit, citim to teda uplne dole v mistech kde krasne nahmatnu bouli ze je tam deloha, ale pohyby to asi jeste nejsou, spis se to tam vsechno rozpina …
No ale mě zarazilo to dvakrát cvrnknutí jakoby zevnitř, to bylo teda pod pupkem…Bylo to před 2 dnama a přední ještě před 3 dnama…To jediný mě opravdu zarazilo, že tam možná dělal salto. Ale tohle je takové šimrání, brnění, nevím…Ani nevím kde to přesně cejtím…Prostě to pořádně nejde popsat, no…
tak já valím, na ten pracák pak se stavím pa
Hezké ránko!
Peti , no vidíš, bříško se ti začíná kulatět
to jen my vidíme pořád ten svůj špíček, okolí to tak nevidí ![]()
Katy , tak jak teplotka???
Kacudko , koukej se ukázat častěji ![]()
Holky, mám pocit, že je nás tu hrozně málo, vlastně trvale jen 4 těhulky ![]()
Jinak já v noci zase nespala, pálila mě žáha a asi hodinu se mi hlavou honila klučičí jména
, tak js dospávala teď ráno
Taky pořád přemýšlím, jestli by už v HK neměly ty výsledky krve, tak tam dneska zkusím cinknout.
medu no ja se furt natacim pred zrcadlem a stejne mi to porad prijde jako spek
ale malo nas tu fakt je, ale ono se to zlepsi, az nam prestane byt zle, neboj ![]()