JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
21.8.08 15:37

Jé, tady je to samá výletnice a cestovatelka :) užijte si to holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 15:40

musim vas pobavit, ted sem se v praci tak nejak uvolnila, zhluboka vydechla a tak a ted nemuzu narvat bricho pod stul :lol: :lol: :lol:

jinak teda krasne vyletovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.8.08 15:42

Peti, teda :lol: tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.8.08 15:49

a pak že nemáš bříško, Peti : wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 15:52

bef nojo, uz mam poradnej balon :lol: ale jak v kterym obleceni, no v tom co mam dneska si prijdu jak kdybych mela jit rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.8.08 15:53

Holčičky zlatý-jste hodný, že se mě snažíte uklidnit.........já se taky nechci nervovat-kvůli prďolkovi-vždyť to prožívá se mnou, ale chvíli je to dobrý-a najednou se mi zas začne něco honit hlavou........

Befi prosímtě-máš ty výsledky doma???Tu zprávu o tom NT???A jestli jo-byla bys tak hodná a podívala ses na tu hodnotu PAPP-A???
Já jsem totiž včera celej večer študovala a našla jsem si hromadu otázek na tohle téma-maminky se ptaly a docela mě zarazilo, že některé, které měly to PAPP-A snížené-tak uváděly-že krvácely, špinily-prostě měly nějakej problém, nebo hematom-tak mě napadlo-jestli to nemůže mít nějakou souvislost.......A jestli tam máš napasanej přesnej počet kg-kolik vážíš????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 15:56

tak kočky, za chvilku posvištím dom, tak se tu mějte a opatrujte se :)

dituš taky se ti doma podívám když nezapomenu ale napíšu to asi až zítra zas v práci, doma se mi na PC už nebude chtít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.8.08 16:11

Ppeti díky :huban: .....já si tak moc a moc přeju, aby všem všechno vyšlo-tak jak má..........Proč se musíme nervit, místo toho, abysme si to užívaly…chjo :cry: všech holčin je mi bylo vždycky hrozně moc líto, když prožívaly tyhle obavy-vždycky jsem s nima fakt soucítila-a teďjse v tom taky ...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.08 16:22

PPETRO:no, ani mi nevzpomínej, zvracela jsem každý den, neměla na nic chuť, hlad…a to až tak do zhruba 12-13tt.ale už nezvracím,jen nemám moc hlad :? takže zatím jsem nepřibrala, ale břichajdo se už pomalu rýsuje…

KATKATY: neboj, to brzo vyjde, my první chtěli, snažili se, a nic, potom zase ne, protože sme se brali, tak abych neměla břicho a chtěli sme v srpnu na dovču a najednou e to povedlo, asi jak jsem na to už nemyslela a brala to, že nebudu…sice nejedem k moři,ale mimísek je přednější…tak to zkus, soustřeď se na něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.8.08 17:15

Mirko no uvidime jak to pujde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.08 17:23

MEDUŇKA:tak já nevím, co byste o mě chtěli vědět:) Je mi 26,v dubnu jsem se vdávala po dvou letech chození a na začátku června jsem zjistila, že jsem těhu:) bydlíme s manžou nahoře, jeho rodiče dole, ale další rok chceme stavět, tak budeme bro(reklativně) bydlet sami i s mimískem:)

KATKATY:neboj, dočkáš se, prostě se zabav něčím jiným, najdi si koníčky, choď na kosmetiku, plavání atd.a uvidíš, jak se na mimi nebudeš soustředit, že to bude hnedka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.08 17:25

DITTY:nestresuj se, vš bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 17:45

Dituš tak z NT mám tu hodnotu toho Papp-A 2,8 mlU/ml , 0,98 Mom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.8.08 18:17

Ppetí dík-tak to máš dobrou hodnotu 8)
Tak to je v pořádku.......skoro ti závidím :oops:

Miruš S. vítej i tady na Jarňátkách-u nás v Únoru to někdy vázne viď???Tak je lepší chodit tam, i tam-udělalas dobře :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.8.08 18:19

Ppetí prosímtě a máš tam někde i kolik kilo vážíš????Nebo-ptal se tě na to někdo???Já nechci samozřejmě, abys to tu psala, ale jestli se prostě zadává přesnej počet kil, pač mi to s doktorkou vzaly odhadem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí