Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko , tak to máte fajn vyhlídky! My dostavěli loni v listopadu a jsem za to ráda, domeček je domeček! Budete na to mít firmu nebo budete stavět sami?
JInak mě utěšuje, že ti nevolnosti začaly ustupovat 12-13tt, jsi jedna z mála, kéž bych to měla obdobně ![]()
Peti , tak ty máš takový pupíno, jo?
a to se ti na začátku týdne zdálo, že žádný nemáš
![]()
MEDUŇKA:základy budeme stavět sami a potom na ostatní už firmu…snad to bude utíkat a ani se nenaděju a budeme ve svém..teď sice taky bydlíme v RD,máme vše svoje,ale samostatné je samostatné bydlení…
už aby to bylo..naštěstí na jaro bude mimi, tak si říkám, že budu mít péči o něj, tak to bude utíkat …no uvidíme!
No, bývalo mi fakt ouvej, zvracení, někdy mě chytlo, když jsem se chystala na bus, to byl fofr,a bála jsem se, že mě to chytne i tam,ale dobré a pak to nějak ustávalo a už nezvracím,ale pořád nemám moc chu´t k jídlu:(
Jinak mě sem tam pobolívá podbřišek, ale prý je to tím, že se děloha rostahuje, aby měl mimísek prostor, tak snad ![]()
A tobě je jak?!
Mirko , tak to vám půjde rychleji než nám, my bourali a stavěli 3,5 roku
ale teď js za to ráda
To nechutenství není taky nic moc, viď, taky se musím do všeho nutit. Já mám žaludek na vodě poslední dobou celý den, zvracení se mi naštěstí vyhnulo. Mě podbřišek nepobolívá vůbec, jen ze začátku, až mi to přijde divný …no, asi se nesmíme tak pozorovat ![]()
Bereš nějaké vitamíny? Chtěla bych teď koupit nějaké od 2. trimestru, ale nevím jaké … do teď js brala Calibrum BabyPlan.
Jdu na kutě
dobrou všem a zase zítra ![]()
Meduňko:jj, žaludek na vodě jsem taky měla, to mi taky nevzpomínej..ale k tomujsem i zvracela, ale naštěstí je oboje už pryč, jen někdy jak něco ucítím, tak je mi trošilinku zle, ale jinak ok..jen že moc nemám hlad, snad to přijde:)
Já taky brala Baby plan, to mi doporučila doktorka a teď beru Gravital…takže je to na tobě, co si pak koupíš! Tenhle se mi zdá dobrý, mám ho napsaný i jako reklamu vzadu na průkazce…
a ten podbřišek, jak začíná růst bříško, tak sem tam pobolívá..nebo jak mimi roste…jeden den jsem měl na utz 2,94cm a potom za pár týdnů skok na 7,12cm, takže asi proto ten podbřišek…
No, taky jdu chrupkat, tak se loučím,papa a kráásné sníky všem ![]()
Dittuš, mě vážily a dali mi tam tu váhu .....
Tak mám ještě chvilku čas tak jsem sem na chvilku zavítala…Mám zbaleno, ale jen igelitku, nechci táhnout cestovní tašku v praze mám jen 5 minut na přestup tak budu ráda když to stihnu, Navíc tam mám jen ty potřebný věci a ani víc nemám, páč se do toho nenasoukám ![]()
Dobré ranko ![]()
Dituš jj váhu tam mám, hlásím váhu při každé návštěvě dr - takže tam mám 80 ![]()
Mirka tak to se máš že už máš uplně po nevolnostech, u mě je to sice o hodně lepší, téměř už neblinkám, ale špatně mi bývá každý den ![]()
už nespěteeeee
člověk aby vás každý ráno tahal z pelechu, hrůza s váma
![]()
Dobre ranko
Jak se mate pri patku????
Tak me se taaakkk nechtelo vstavat, no bodejt po vcerejsku jsem mrtva
![]()
Dneska frcim do prace tak pak pozdeji bude sef
ale rano jeste pisnu ![]()
PPETRA: no jo a to se mi zdálo, že je to nekonečné, naštěstí ťukám a je mi ok, kromě toho, že nemám moc hlad ![]()
Katkaty:mě se taky nechtělo vstávat, ale řve tu korela, nejradši bych ji zaškrtila, každé ráno
tak mám po spánku…dneska mám nějakou depku, blbou náladu:(
Hezké ránko těhulky ![]()
Katy , jak jsi to včera přežila, byla jsi nakonec i na Pilates? ![]()
Daisy , tak příjemnou cestu!
Mirko , jj, všechny ti tu s teěma nevolnostma závidíme
![]()
Já js zase vstávala v 5:30, manža se chystal do práce a přitom honil na terase myš, co chytla naše Pusinka a blbě jí zakousla, fuj, js to viděla a bylo mi jí líto. Chvíli dělala mrtvou, pak se snažila utíkat, byla taková hezká, s bílým bříškem …bůh ví, co to bylo za hlodavce
no a pak js dospávala ![]()
Dituš: tak já mám tu hodnotu proti Pétě taky nízkou:
1,01 IU/ml = 0.69 MoM, váha 61kg,výška 170cm,věk 30
MEDUŇKO:já v tvém týdnu ještě zvracela, vydrž, to přejde, ne naráz,ale bude to přecházet a den ode dne to bude lepší… ![]()
Mirko pryc s depkou
a dej si treba neco dobreho ![]()
Medu jj byla jsem i na Pilates hihi a rano jsem myslela ze nevstanu ale ted jsem se rozhybala a normalne jsem myslela ze to bude horsi ale skoro nic me neboli a mam dobrou naladu ale to asi jeste prijde
tak a ted musim vydrzet a zacit cvicit pravidelne
bylo to supr jsem byla uplne spocena ![]()
Dneska je mi celkem líp,tak uvidíme
. Ted svištím do banky a na oběd jsem zase doma ![]()
tak papa
Mirko: to je potěšující zpráva,že kolem 13tt ti přetalo být špatně,já chci takýýý ![]()