JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
22.8.08 14:44

Holky jdu se natáhnout k telce,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.8.08 14:55

to jste se zas rozutekly jo? ja jeste makam :( ale ted sem si musela skocit pro svacu, udelalo se mi spatne :(

daisy ta tvoje cesta teda to byl hnus, me staci kdyz jedu dve zastavky tramvaji na obed a mam problem tam nikoho nepoblinkat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.8.08 15:04

Peti: já tu ještě chvíli jsem,ale za chvilku mě vyzvedne mamka a půjdu k nim-je tam víc živo a taky jídlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.8.08 15:06

Medu to je dobře, že ses rozptýlila…já se taky vždkycky rozptýlim úklidem, nebo něčím podobným.........a díky,že mě chápeš :srdce:

Daisy díky za výsledky.....já myslela, žes na tomhle vyšetření nebyla????Asi si o tom skoro nemluvila, nebo mi to nějak uteklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.8.08 15:10

jo a taky už jsem chtěla vylézt ven, ale je mi blivno z toho, že mám poloprázdnej žaludek.......když mi vyhládne, tak je mi taky hrozně špatně…to si myslím, že bude můj konec vždycky.........mívala jsem to i dřív, že mi z hladu bývalo špatně, ale teď je to ještě stokrát horší :roll:
tak si dělám čaj a dám si k němu buchtu, pač nevim jinač co???Vůbec dneska nemám chuť k jídlu a musim se nutit...............Ale nikomu z vás to nemusim povídat-všechny to znáte :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.8.08 15:32

bef kdyby te mamka slysela ze k ni jedes kvuli zvanci :lol: :lol: :lol:

dituš hele me o nechutenstvi vykladat muzes, ja sem totiz desne rozezrana a i kdyz sem blila o 106 tak jakmile sem to vyklopila, tak sem se mohla jit znovu najist :lol: :lol: :lol: takovy trochu prasatko no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.8.08 15:34

Tak jsem zpráskala buchtu k čaji-docela mi to bodlo, dneska představa masa apod. mi teda fakt nedělá dobře :-(
a konečně vyrazíme :oops: :roll:
a při tom ládování se-jsem narazila na jednu diskuzi.......abyste věděly, že nejsem jenom já plašan :oops: :lol: :roll:
 http://www.neplodnost.cz/…t/forum/read?…

Tak zatím pááááááááááááááááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.8.08 15:44

Bef no to teda jo-kdyby tě mamka slyšela, že k ní jdeš kvůli žvanci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ba ne-od toho mamky jsou…ta moje vždycky když se ohlásím, že přijdem, tak mi navaří nejmíň dva druhy mýho oblíbenýho jídla-abych měla na výběr a ještě mi upeče něco dobrýho a v lednici má připravenej pohár.....je to moje zlatá maminečka :srdce:

**Ppetí teď si mě teda zase od srdce rozchechtala.........ale to je jenom dobře, že když něco vyklopíš-že si schopná se znova najíst 8) 8) 8) akorát teda škoda peněz, když to hodíš do záchoda :lol: :lol: :lol:
ba ne-dělám si srandu.....už kecám blbiny :roll: :oops: :lol:

tak už jdem, nebo se odsaď netrhnu :x :lol: :lol: :lol:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.8.08 16:10

Dittuš, mě dělal utz můj dr a bral mi kref a poslali to do Hradce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.8.08 16:57

Konecne jsem se zbavila vsech v kanclu a tady nikdo 8O
Ale cetla jsem vas poctive a tajne ale nic nevim hihih :lol: :lol: :lol:
Copak delate o vikendu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.8.08 19:22

Ahoj… jen jsem sem nahlížela ,nestíhala jsem psát ,ale prosím o vyřazení o miminko jsem přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.8.08 19:36

malvino to je mi moc lito :( posilam hodne sily a pohlazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.8.08 20:27

Malvíno : to mě moc mrzí! :cry: Teda to je hrozný,nějak je toho tu poslední dobou moc :( Když si vzpomenu,jaký si už vybírala jména,ach jooo......Drž se!

Já jsem dneska taky celá vyplašená,poříd přemýšlím o tý plodovce,a pořád se mi vybavuje scéna s dlouhatánskou injekční stříkačkou,jak mi ji rvou do břicha.. :roll:
Jinak u mamky je fajn,stará se o mě jako v bavlnce.hlavně je na mě jediná hodná,nenutí mě pořád do jídla,a všechno chápe.dnes mi říkala,že ona na začátkku těhotenství zhubla 9kg,takže já jsem pro tí ní se 4kg borec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.8.08 20:45

Malvíno , to je moc smutná zpráva :( moc mě to mrzí, drž se!!! :srdce:
Befi , tak ty jsi taky po dnešku vyplašená, no fakt je lepší na tyhle věci ani nezačít myslet, nic nečíst, … :roll: však jsi měla komb. testy v pořádku, tak neboj :wink: ..tak mamka si tě opečovává, jé, to závidím

1. já osiřela, manža šel s kamarádama na pivko, už se těším na ty pivní výpery v noci :-( :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.8.08 20:49

Medu: ale ted jsem taky osiřelá.chodím spát k sobě do bytu,co teda od října pronajímáme.tak si užívám poslední nostalgie a hlavně to tu mám lepší než u našich na rozkládacím gauči..
Ditka mě vyplašila,holka jedna 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital