Poradna duly
Jana Čurdová
to jste se zas rozutekly jo? ja jeste makam
ale ted sem si musela skocit pro svacu, udelalo se mi spatne ![]()
daisy ta tvoje cesta teda to byl hnus, me staci kdyz jedu dve zastavky tramvaji na obed a mam problem tam nikoho nepoblinkat …
Peti: já tu ještě chvíli jsem,ale za chvilku mě vyzvedne mamka a půjdu k nim-je tam víc živo a taky jídlo ![]()
Medu to je dobře, že ses rozptýlila…já se taky vždkycky rozptýlim úklidem, nebo něčím podobným.........a díky,že mě chápeš ![]()
Daisy díky za výsledky.....já myslela, žes na tomhle vyšetření nebyla????Asi si o tom skoro nemluvila, nebo mi to nějak uteklo ![]()
jo a taky už jsem chtěla vylézt ven, ale je mi blivno z toho, že mám poloprázdnej žaludek.......když mi vyhládne, tak je mi taky hrozně špatně…to si myslím, že bude můj konec vždycky.........mívala jsem to i dřív, že mi z hladu bývalo špatně, ale teď je to ještě stokrát horší ![]()
tak si dělám čaj a dám si k němu buchtu, pač nevim jinač co???Vůbec dneska nemám chuť k jídlu a musim se nutit...............Ale nikomu z vás to nemusim povídat-všechny to znáte
![]()
bef kdyby te mamka slysela ze k ni jedes kvuli zvanci
![]()
dituš hele me o nechutenstvi vykladat muzes, ja sem totiz desne rozezrana a i kdyz sem blila o 106 tak jakmile sem to vyklopila, tak sem se mohla jit znovu najist
takovy trochu prasatko no ![]()
Tak jsem zpráskala buchtu k čaji-docela mi to bodlo, dneska představa masa apod. mi teda fakt nedělá dobře ![]()
a konečně vyrazíme
![]()
a při tom ládování se-jsem narazila na jednu diskuzi.......abyste věděly, že nejsem jenom já plašan
![]()
http://www.neplodnost.cz/…t/forum/read?…
Tak zatím pááááááááááááááááá ![]()
Bef no to teda jo-kdyby tě mamka slyšela, že k ní jdeš kvůli žvanci
![]()
Ba ne-od toho mamky jsou…ta moje vždycky když se ohlásím, že přijdem, tak mi navaří nejmíň dva druhy mýho oblíbenýho jídla-abych měla na výběr a ještě mi upeče něco dobrýho a v lednici má připravenej pohár.....je to moje zlatá maminečka ![]()
**Ppetí teď si mě teda zase od srdce rozchechtala.........ale to je jenom dobře, že když něco vyklopíš-že si schopná se znova najíst
akorát teda škoda peněz, když to hodíš do záchoda
![]()
ba ne-dělám si srandu.....už kecám blbiny
![]()
tak už jdem, nebo se odsaď netrhnu
**
Dittuš, mě dělal utz můj dr a bral mi kref a poslali to do Hradce…
Konecne jsem se zbavila vsech v kanclu a tady nikdo ![]()
Ale cetla jsem vas poctive a tajne ale nic nevim hihih
![]()
Copak delate o vikendu???
Ahoj… jen jsem sem nahlížela ,nestíhala jsem psát ,ale prosím o vyřazení o miminko jsem přišla
Malvíno : to mě moc mrzí!
Teda to je hrozný,nějak je toho tu poslední dobou moc
Když si vzpomenu,jaký si už vybírala jména,ach jooo......Drž se!
Já jsem dneska taky celá vyplašená,poříd přemýšlím o tý plodovce,a pořád se mi vybavuje scéna s dlouhatánskou injekční stříkačkou,jak mi ji rvou do břicha.. ![]()
Jinak u mamky je fajn,stará se o mě jako v bavlnce.hlavně je na mě jediná hodná,nenutí mě pořád do jídla,a všechno chápe.dnes mi říkala,že ona na začátkku těhotenství zhubla 9kg,takže já jsem pro tí ní se 4kg borec ![]()
Malvíno , to je moc smutná zpráva
moc mě to mrzí, drž se!!! ![]()
Befi , tak ty jsi taky po dnešku vyplašená, no fakt je lepší na tyhle věci ani nezačít myslet, nic nečíst, …
však jsi měla komb. testy v pořádku, tak neboj
..tak mamka si tě opečovává, jé, to závidím
Medu: ale ted jsem taky osiřelá.chodím spát k sobě do bytu,co teda od října pronajímáme.tak si užívám poslední nostalgie a hlavně to tu mám lepší než u našich na rozkládacím gauči..
Ditka mě vyplašila,holka jedna ![]()