Poradna duly
Jana Čurdová
Juko: seš taky doma? My jsme na neshopence s Medunkou,a Daisy je taky doma
Jenom „naše velitelka“ Petra už maká ![]()
katy no u nas se na kole jezdi s destnikem normalne - teda ja bych tak nejela, ale hodne lidi tak jezdi, fakt nechapu ![]()
bef
jaka velitelka?
![]()
Petí : no seš šéfová skrze seznámek ![]()
Katko: s tím cvičením opatrně! nás ve škole učili,že optimální pohybová aktivita by měla být 3-4× týdně (denně je nevhodné,tělo nestačí regenerovat),měla by trvat tak 30-45minut,a měla by si jí provádět při tepové frekvenci 60-80% tvé maximální tepovky (tu si vypočítáš 220 - věk).Pokud cvičíš nad tímto pásmem,nezhubneš ani omylem,tělo si bude brát jenom cukry..proto tolik doporučují svižnou chůzi (třeba na pásu ve fitku je lepší rychle jít než běžet).
Taky je na hubnutí dobré aerobní cvičení,což pilates rozhodně není. Takže být tebou,nakombinovala bych to 1× týdně kolo,1× týdně pilates a 1× týdně třeba dlouhá procházka.A hlavně jez,jen se prostě nepřejídej v 8večer..
Ted jsem si prohlížela ty kočárky X-lander. Peti :ty máš vyhlídnutou tu čtyřkolku?
http://www.kocarky.cz/…nder-xa.html
U mě zatím pořád vede Jané,je o maličko větší a hlavně je lehčí ![]()
http://www.kocarky.cz/…lom-pro.html
bef jj tenhle kocar u me vede, jen se musim podohadovat s manzelem, on by chtel neco vic extravagantniho
jo a to Jané se strasne podle fotek libilo prave mymu chlapovi, ale kdyz ho pak videl nazivo tak rekl ze se mu uz nelibi - ted ma favorita Cortinu - ale ten se nelibi me a jeste ma plastovy kolecky
takze vybirej podle netu, ale urcite si to zajed nekam zkouknout a vyzkouset ![]()
Peti : já ho mám ozkoušený,mají ho 2 moje kámošky a švagrová(takže má ho odzkušený i jedna babi a děda). a další má Quinny,ten by se mohl tvýmu líbit,je takovej kosmickej ![]()
bef no coz o to, jemu by se mozna libil, ale ja proste nechci 3kolku, me se za prvy moc nelibej a za druhy mi nejprijdou moc prakticky …
ale musim rict, ze co se tyce barev, tak maj Jané i cortina rozhodne lepsi vyber nez xlander, tam se s barvama moc nevytahli ![]()
Befi jj ja vim jim celkem normalne ale ted pres vikend jsme jedli prave nejvic vecer
coz neni dobre a s tim cvicenim to vim a na kole budu jezdit ale zalezi na pocasi a hlavne musim vymyslet kam budu jezdit
no asi si projedu tu trasu na ten zavod hihih ![]()
Koukam ze resite kocarky me osobne se strasne libi quinny ![]()
Jé, vy už vybíráte kočárky?
Tak to já si raději ještě počkám. A co se týče barvy, tak se ve mě pere tmavá barva (to kvůli údržbě) a nějaká veselá. No uvidíme.
Katkaty , nechodila jsi chvilku do diskuse Jak posupovat po potratu? Já si t pamatuji ![]()
Teda 40 km na kole, to je slušné! A hned závod ![]()
Petro , tchýn na kole no coment, až se za břicho popadám ![]()
Na kole s deštníkem - to jsem ještě neviděla.
Bef , jo, jo jsem doma a nejspíš i budu. A rozhodně se doma nenudím, dávám dohromady domácnost po 1/4 ročním neuklízení.
juka no zatím ty kočárky jen okukujem a vybíráme, nejlepší je prej stejně nakupovat v zimě, kdy jsou na ně slevy, protože přichází nové kolekce - a nebo si pak počkat právě na tu novou kolekci
Máte doma labrouška? nebo podle fotky tipuju špatně?
Katy , taky js ti psala, ať to nepřeháníš, že máš cvičit třeba obden
ale jis dobrá, že se donutíš! ![]()
Befi , 5kg dole, jo?
ale asi to máte genetický, jak jsi psala, však ty to brzy zase nabereš …hlavně, aby ti bylo líp ![]()
Peti , no jo, mně se taky nelíbí tříkolky a tím se výběr dost zužuje
Mě teď kamarádka poradila kočárek CASUALPLAY http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , líbil by se mi ten černý s modrou boudičkou uvnitř, no ještě uvidím, času dost
Holky, úplně js zapomněla, ten NT UTZ se dělá vnitřní nebo se pletu?
Medu : mě dělali vnější přes břicho. už se ti to blíží ![]()
Casualplay myslím propaguje Alena Šeredová,co vím má dost malou korbičku,a podle mě je ještě dražší než Jané,ale nejsem si jistá
Befi , no ta sestava korbička, sporťák a autosedačka vyjde spejně jako Jané, docela se mi líbí, no ještě uvidím.
Fak ti dělali vnější UTZ? jé, to bych byla radši, před manžou a taky mě to minule jaksi bolelo, asi málo namazal
![]()