JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
26.8.08 15:39

ahoj holky, jak se vede?
Ja sem zase ve spitale :cry: a kevsemu se mi prorezava 8 tak je to vesely.
Jaky kocarky se vam libi? zajima me to ale nemam silu se prokousavat prispevkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
26.8.08 15:49

ilco copak??? 8O to je mi lito :( copak se deje?? proc tam jsi?? jo a s tou osmickou ti vubec nezavidim :evil: znam to

Jinak hlasim ze varim obed a s Adikem jsme jeli dnska nejakych 35 km :lol: :lol: a vecer jeste sfrknu na pilates :lol: :lol: ale vaha se porad nehybe :evil: teda jo ale nahoru pac pres vikend to zas byla zravka porad maso a pivko :lol: :lol: no jo no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.8.08 16:01

Zacala sem 20 spinit a celkem dost tak me zavezl manzel do spitalu a nechali si me tady na pozorovani, projistotu ale hematom tam snad uz nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.8.08 16:15

tak sem holky nasla jak ste se byvily o tech kocarkach, no me se taky libi ten X lander ae ma ho u nas uz 1 holky kterou moc nemusim, takze se mi nechce porizovat stejnej kocar, jo a je jeste celkem dost malicka korbicka, na ten druhej sem se taky divala ale kamoska mi rikala ze deti maji rady kolibani do stran a to s 3kolkou neudelas a ze sou celkem nestabilni, sice nevim jestli tato znacka ale raci se ted 3kolkam vyhybam.
JO u me vede tento a hlavne ta svetla barva ale jaka to jeste bude to se teprve uvidi ale libi se mi skoro vsechny http://www.malvik.cz/…ana-sport-08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
26.8.08 16:20

Ahoj těhulinky, tak se hlásím po příjezdu z kontroly :wink:

Výsledek negativní, jupíí, mám fakt radost! :P

Dr. tam byl ale jiný, než naposled (asi se tam střídají) a to bylo něco 8O Byli jsme z něho s manželem vyjukaný! Pořád si něco povídal pro sebe, byl pobrkanej, v hodně věcech si nebyl jistej a ten UTZ mi dělal jen asi 2 minuty, tak js si mimíska teda vůbec neužila, no skoro js ho neviděla, jak tím utz rychle šmrdlal a nevydržel chvíli na místě :( ale hlavní je, že srdíčko tluče a nosní kůstka i šíjové projasnění bylo ok!! :P

Peti, Befi, jak dlouho dělali ten utz vám? Mě vůbec nekontroloval nožičky, ručičky, nic, jen tu kůstku a š. proj. :?

Ilco , to mě moc mrzí, že jsi zase v nemocnici! :( ale je fajn, že se ten hematom vstřebal, to je dobrá zpráva, jen tak dál!!
Katy , koukám, že směle pokračuješ v pohybu, bezva! :wink:
Mirko , ahojky, už js si říkala, že ses dlouho neukázala, jakpak sis užila prodloužený víkend? :wink:
Peti , zase ti je zle? ch jo, to je snad nekonečný, viď? :?
Befi , tak už jsi přestěhovaná? Jak jsi to zvládla?
Jezi , to je bezva, že sis dovču takhle užila!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 16:32

Meduňko:ano, užila, byla jsem s kámoškama, co jsem dlouho neviděla a taky v kině na film MÁJ, tak jsem si to užila, taky jsem koukala po věcičkách na mimčo, no a tak za tři měsíce budeme nakupovat-postýlka, kočárek…oblečky dřív,až budu vědět po velikém ultrazvuku, že je to ok.
No, jak jsem já byla na screeningu, tak mi to taky moje doktorka(dělá normálně v ordinaci a pak i ty testy)lítala sem a tam, ale kontrolovala vše a hlásila to přes mikrofon sestře a ta to psala do pc..taky to mám negativní, i když mám potíž s mou krví, tak to hlídají.
Jinak příští týden jdu na kontrolu a bude mi brát krev na tripl test-16-17tt. a pak asi veliký ultrazvuk, ale na ten se musí objednat, to se taky dělá tam, kde ty screen.testy…tak jsem zvědavá, jestli mi řeknou, co čekáme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
26.8.08 16:40

Mirko , tak to jsi se měla fajnově! :wink: já si dneska koupila první novorozenecký bodýčka, akční v tescu, pořád na ně zírám 8O :D
Tak tvoje dr. to taky dělala jen tak na rychlovku!? Hmm, já čekala, že to bude něco a ani srdíčko js v tý rychlosti neviděla blikat, na to js se těšila nejvíc. A co máš s tou krví? :?
No jo, to už by ti měli říct, co to bude :wink: Můj dr. to Pacce z těhulek řekl už kousek po 12tt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
26.8.08 17:09

Ilco tak preji at se to brzy spravi a muzes jit domu :wink:
Medu tak gratuluji k dobrym vysledkum :wink: parada
Mirko zdravim :wink:
Tak jsem se ted najedla a chce se mi spat :lol: ty jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.8.08 17:26

tak Terka z těhulí má holčičku Verunku jenže ještě malinkou - 1,90kg a 46 cm… jestli sama dýchá nevíme! zatím! zdravím!!!
Ppetí nevolnosti jo? no to je děs! tebe ta Barunka zlobí!
Zdravím Meduňku a ostatní co mě znají!
k vám chodí Ditta??? jak je na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 17:30

MEDUŇKO:no, já byla na tom screeningu v 13+1 těhu a neřekla mi to, spíš počítám až teď jak půjdu na ten ultrazvuk který je spojený s tripl testem v 16-17tt…ale stejně možná to ještě neřeknou…
No, moje doktorka rychle jezdila, ale dlouho, ukazovala mi srdíčko, nohy, ruky a jak sebou mlelo:) ale taky jezdila sem a tam, tak jsem se nemohla moc soustřsit na mimíska,ale manžel čučel div ne s otevřenou pusou:) ale na každé kontrole mi dělá ultrazvuk, tak si ho užívám, i když to nemá zase v ordinaci tak přehledný ultrazvuk:)
JJ, v Tescu mají krááásné kolekce, já si tam už taky pár věciček koupila,bodíčka a duopačky a takový jakoby kabátek-mikinku na zip s kapucí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 17:31

KATKATY: ahojky, taky zdravím..ty :lol: nestydíš se nám tady říkat jak sportuješ?! Já jsem líná jako veš na všechno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
26.8.08 17:45

Mací , děkujeme za zprávičku o Terezce, chudáček malinká, budeme jí držet pěsti!!!! :wink: jinak doufám, že u tebe je vše v pořádku!!
Jinak Dituš jde zítra na kontrolu, věřím, že to bude ok :wink:
Mirko , aha, tak to my ručičky ani nežičky neviděli :? ale manža viděl zřetelně obličejík, tak aspoň něco :) tak už máš taky zásobičku věciček, no člověk pak neodolá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.8.08 17:53

Meduňko v pohodě! nakupuju výabvičku.. hodně jsem dostala tak už končím! spíš nějaký to ťutu si koupím když neodolám.. včera jsem vyprala ložní do postýlky a plýnky.. nechci to dělat až budu jak velryba! a teď je mi skvěle! nevolnosti jsou pryč a bříško ještě nepřekáží! chystám se na žehlení zbytku ložního.. a dělá se mi přebalovací komoda. no prostě si to užívám maximálně! a co ty? ještě v práci? nebo jsi na neschopence?? a jak se cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 18:02

MACÍK 74:tak to je super, taky se na to hrozně těším,jak si tady ten koutek pro mimi budem zařizovat a chystat věcičky a postýlku atd.ale teď je ještě brzo, počkám až do toho listopadu:) to teprve budeme tyto věci pořizovat!
Holky, pošlete fotečky jaké máte bříška a věcičky :wink:

MEDUŇKO:jj,mě to ukazovala,ona je hrozně hodná,ale jinak to taky byla rychlovka…
Oblečeníčko je tak roztomiloučké, že se nedá odolat, ráda se tím prohrabuju a vybírám,ale stejně zatím kupuju jen malinko, mám jen neutrální věcičky a klasické,spíš pak budeme potřebovat něco na zimu a taky už začít moci vybírat barvičkové věcičky, až řeknou co to je :wink: co ty máš nakoupené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
26.8.08 18:21

Mací , tak to je bezvadný, že si to takhle užíváš! Teď to je takový nejlepší období těhu, viď! :wink: No já js doma na neschopence, už od začátku a je mi šouflík, ale to snad brzy přejde, naštěstí je to bez blitíčka. Tak se opatrujte s pupíkem a zase někdy nakoukni, a´t o tobě máme zprávičky!!! :wink:
Mirko , nemám zatím nic, čekala js na dnešek na KO, přeci jen je to do toho 12tt takové nejisté. Až dneska js poprvé koupila tu :,-(u bodýček, byly levňoučký a takový neutrální, jinak ještě nic nemám, teprve začnu :P

Je mi nějak :-( , tak si jdu na chvíli lehnout, zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí