Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, jak se vede?
Ja sem zase ve spitale
a kevsemu se mi prorezava 8 tak je to vesely.
Jaky kocarky se vam libi? zajima me to ale nemam silu se prokousavat prispevkama
ilco copak???
to je mi lito
copak se deje?? proc tam jsi?? jo a s tou osmickou ti vubec nezavidim
znam to
Jinak hlasim ze varim obed a s Adikem jsme jeli dnska nejakych 35 km
a vecer jeste sfrknu na pilates
ale vaha se porad nehybe
teda jo ale nahoru pac pres vikend to zas byla zravka porad maso a pivko
no jo no
Zacala sem 20 spinit a celkem dost tak me zavezl manzel do spitalu a nechali si me tady na pozorovani, projistotu ale hematom tam snad uz nebyl
tak sem holky nasla jak ste se byvily o tech kocarkach, no me se taky libi ten X lander ae ma ho u nas uz 1 holky kterou moc nemusim, takze se mi nechce porizovat stejnej kocar, jo a je jeste celkem dost malicka korbicka, na ten druhej sem se taky divala ale kamoska mi rikala ze deti maji rady kolibani do stran a to s 3kolkou neudelas a ze sou celkem nestabilni, sice nevim jestli tato znacka ale raci se ted 3kolkam vyhybam.
JO u me vede tento a hlavne ta svetla barva ale jaka to jeste bude to se teprve uvidi ale libi se mi skoro vsechny http://www.malvik.cz/…ana-sport-08
Ahoj těhulinky, tak se hlásím po příjezdu z kontroly ![]()
Výsledek negativní, jupíí, mám fakt radost! ![]()
Dr. tam byl ale jiný, než naposled (asi se tam střídají) a to bylo něco
Byli jsme z něho s manželem vyjukaný! Pořád si něco povídal pro sebe, byl pobrkanej, v hodně věcech si nebyl jistej a ten UTZ mi dělal jen asi 2 minuty, tak js si mimíska teda vůbec neužila, no skoro js ho neviděla, jak tím utz rychle šmrdlal a nevydržel chvíli na místě
ale hlavní je, že srdíčko tluče a nosní kůstka i šíjové projasnění bylo ok!! ![]()
Peti, Befi, jak dlouho dělali ten utz vám? Mě vůbec nekontroloval nožičky, ručičky, nic, jen tu kůstku a š. proj. ![]()
Ilco , to mě moc mrzí, že jsi zase v nemocnici!
ale je fajn, že se ten hematom vstřebal, to je dobrá zpráva, jen tak dál!!
Katy , koukám, že směle pokračuješ v pohybu, bezva! ![]()
Mirko , ahojky, už js si říkala, že ses dlouho neukázala, jakpak sis užila prodloužený víkend? ![]()
Peti , zase ti je zle? ch jo, to je snad nekonečný, viď? ![]()
Befi , tak už jsi přestěhovaná? Jak jsi to zvládla?
Jezi , to je bezva, že sis dovču takhle užila!!! ![]()
Meduňko:ano, užila, byla jsem s kámoškama, co jsem dlouho neviděla a taky v kině na film MÁJ, tak jsem si to užila, taky jsem koukala po věcičkách na mimčo, no a tak za tři měsíce budeme nakupovat-postýlka, kočárek…oblečky dřív,až budu vědět po velikém ultrazvuku, že je to ok.
No, jak jsem já byla na screeningu, tak mi to taky moje doktorka(dělá normálně v ordinaci a pak i ty testy)lítala sem a tam, ale kontrolovala vše a hlásila to přes mikrofon sestře a ta to psala do pc..taky to mám negativní, i když mám potíž s mou krví, tak to hlídají.
Jinak příští týden jdu na kontrolu a bude mi brát krev na tripl test-16-17tt. a pak asi veliký ultrazvuk, ale na ten se musí objednat, to se taky dělá tam, kde ty screen.testy…tak jsem zvědavá, jestli mi řeknou, co čekáme:)
Mirko , tak to jsi se měla fajnově!
já si dneska koupila první novorozenecký bodýčka, akční v tescu, pořád na ně zírám
![]()
Tak tvoje dr. to taky dělala jen tak na rychlovku!? Hmm, já čekala, že to bude něco a ani srdíčko js v tý rychlosti neviděla blikat, na to js se těšila nejvíc. A co máš s tou krví? ![]()
No jo, to už by ti měli říct, co to bude
Můj dr. to Pacce z těhulek řekl už kousek po 12tt!
Ilco tak preji at se to brzy spravi a muzes jit domu ![]()
Medu tak gratuluji k dobrym vysledkum
parada
Mirko zdravim ![]()
Tak jsem se ted najedla a chce se mi spat
ty jo
tak Terka z těhulí má holčičku Verunku jenže ještě malinkou - 1,90kg a 46 cm… jestli sama dýchá nevíme! zatím! zdravím!!!
Ppetí nevolnosti jo? no to je děs! tebe ta Barunka zlobí!
Zdravím Meduňku a ostatní co mě znají!
k vám chodí Ditta??? jak je na tom???
MEDUŇKO:no, já byla na tom screeningu v 13+1 těhu a neřekla mi to, spíš počítám až teď jak půjdu na ten ultrazvuk který je spojený s tripl testem v 16-17tt…ale stejně možná to ještě neřeknou…
No, moje doktorka rychle jezdila, ale dlouho, ukazovala mi srdíčko, nohy, ruky a jak sebou mlelo:) ale taky jezdila sem a tam, tak jsem se nemohla moc soustřsit na mimíska,ale manžel čučel div ne s otevřenou pusou:) ale na každé kontrole mi dělá ultrazvuk, tak si ho užívám, i když to nemá zase v ordinaci tak přehledný ultrazvuk:)
JJ, v Tescu mají krááásné kolekce, já si tam už taky pár věciček koupila,bodíčka a duopačky a takový jakoby kabátek-mikinku na zip s kapucí:)
KATKATY: ahojky, taky zdravím..ty
nestydíš se nám tady říkat jak sportuješ?! Já jsem líná jako veš na všechno ![]()
Mací , děkujeme za zprávičku o Terezce, chudáček malinká, budeme jí držet pěsti!!!!
jinak doufám, že u tebe je vše v pořádku!!
Jinak Dituš jde zítra na kontrolu, věřím, že to bude ok ![]()
Mirko , aha, tak to my ručičky ani nežičky neviděli
ale manža viděl zřetelně obličejík, tak aspoň něco
tak už máš taky zásobičku věciček, no člověk pak neodolá ![]()
Meduňko v pohodě! nakupuju výabvičku.. hodně jsem dostala tak už končím! spíš nějaký to ťutu si koupím když neodolám.. včera jsem vyprala ložní do postýlky a plýnky.. nechci to dělat až budu jak velryba! a teď je mi skvěle! nevolnosti jsou pryč a bříško ještě nepřekáží! chystám se na žehlení zbytku ložního.. a dělá se mi přebalovací komoda. no prostě si to užívám maximálně! a co ty? ještě v práci? nebo jsi na neschopence?? a jak se cítíš???
MACÍK 74:tak to je super, taky se na to hrozně těším,jak si tady ten koutek pro mimi budem zařizovat a chystat věcičky a postýlku atd.ale teď je ještě brzo, počkám až do toho listopadu:) to teprve budeme tyto věci pořizovat!
Holky, pošlete fotečky jaké máte bříška a věcičky ![]()
MEDUŇKO:jj,mě to ukazovala,ona je hrozně hodná,ale jinak to taky byla rychlovka…
Oblečeníčko je tak roztomiloučké, že se nedá odolat, ráda se tím prohrabuju a vybírám,ale stejně zatím kupuju jen malinko, mám jen neutrální věcičky a klasické,spíš pak budeme potřebovat něco na zimu a taky už začít moci vybírat barvičkové věcičky, až řeknou co to je
co ty máš nakoupené?
Mací , tak to je bezvadný, že si to takhle užíváš! Teď to je takový nejlepší období těhu, viď!
No já js doma na neschopence, už od začátku a je mi šouflík, ale to snad brzy přejde, naštěstí je to bez blitíčka. Tak se opatrujte s pupíkem a zase někdy nakoukni, a´t o tobě máme zprávičky!!! ![]()
Mirko , nemám zatím nic, čekala js na dnešek na KO, přeci jen je to do toho 12tt takové nejisté. Až dneska js poprvé koupila tu
u bodýček, byly levňoučký a takový neutrální, jinak ještě nic nemám, teprve začnu ![]()
Je mi nějak
, tak si jdu na chvíli lehnout, zatím pa ![]()