JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.8.08 17:48

MACI?díky:) já kuknu,ale ještě je brzo já jen tak pro představu,víš? A není to blbé, když rukojeť nejde přehodit, jak třeba bude foukat vítr nebo svítit sluníčko, že je to blbé, že to nemůžeš jakoby otočit?! A když už, tak bych koupila jak je u sporťáku ten podvozek ne jakoby do špičky ale hranatý,je to 2007, tedy ne nový typ, ten je hezčí než 2008:)
Ale to je čas a třeba mi padne do oka něco jiného:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.8.08 17:51

nooo každý kočár má něco blbého! a k tomuhle se dá dokoupit slunečník… pak ho seženu a bude! je dobrý se poohlídnout… a hlavně vidět v reálu! to je důležité! já jsem nechtěla tříkolku, ale je fakt, že Jané pro vypadá docela fakt suprově a holky jí moc chválí! ale to je už cca 22 tis! určitě vybereš něco podle tvého gusta!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.08 17:56

MACI:Ano, je samozřejmě lepší to vidět naživo, je fhodně typů, proto chci kukat už teď,ať mám na listopad-prosinec představu:)co koupit…a co mylý, od kdy ti kopká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.8.08 18:17

Mirko malý kkopká už dlouho! protože jde o třetí dítko.. tak ho cítím cca od 17 týdne.. a myslím že asi už jsem cosi cítila od 15 týdne! ale neplašila jsem dr.. tomu jsem řekla až dýl! teď už kope pořádně. a nejvíc ho pozlobím když si lehnu rovně na záda… to se mu moc nezdá.. začne se motat aby se urovnal.. a kope! ale vím, že bude ještě hůř! boule po břiše.. a kopance bolestivé! ale to těhotenství těma pohybama nabírá absolutně nový rozměr! je takové víc… „opravdové!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.08 18:33

MARCI:já jsem jakoby v 17tt začínám a mám taky pocit jakoby začínalo, ale je to jenjakoby takové lehké dotknutí jakoby vevnitř něco puklo-chápeš, ne vyloženě kopnutí,ale jakoby dotyk:) je to možné? Ještě dítě nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.8.08 20:26

čau holčiny :)

škoda že mě teď nevidíte, vypadám úžasně, mám na sobě bahenní pleťovou masku a celá sem zamotaná v tmavě zelených ručníkách - vypadám jak ropucha :lol: :lol: :lol:

jinak pořád vás moc nestíhám takže nevím na co reagovat :( tak mi to odpusťte a mějte se krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.8.08 20:28

ahojky,byli jsme odpo na chatě,když bylo tak hezky. a zrovna jsme popřáli malýmu synovcovi,co má v sobotu 2roky :wink: Je tak sladkej. Pořád si něco mele,a furt se na cokoliv ptá „co je to?“a člověk furt dokola odpovídá :)
Petí : doufám,že máš klidný večer,a napiš nám,at nemáme o tebe strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.8.08 20:35

bef ale jo, mam se v poho a strach o me mit nemusite, nic mi neni jsem v poradku, jen jsem bohuzel narazila na nejaky hovada lidi, takze se mi nekdo pokousi trosku „zprijemnit“ zivot - je to o to lepsi ze nevim presne o koho jde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.8.08 20:47

někdo v práci??
no,to ti nezávidím,pocit,že to na mě někdo zkouší a nevím kdo.. Lidi se fakt hrozný hovada,já se o tom přesvědčuju poslední dobou dost často.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
27.8.08 21:26

Ahojky
Ppeti no to jako co si nekdo dovoluje??? :evil: nedej se :wink: a co ti vlastne kdo dela??? at si na neho naslapnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
27.8.08 22:08

Holky tak jsem vás dnes ještě stihla zkouknout…Akorát jsem unavená jak psík, jdu hajat
Dobrou noc pupíčci.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.8.08 22:24

Nazdárek,

já jdu zase jen na skok,ale dočetla jsem.

Jen chci ještě reagovat na jméno Marek.........můj chlap je Marek a je bezvadnej,tak si myslím že je úplně jedno jaký má chlap jméno- každej může být grázl.

Tak paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.08 23:02

KACUDKA:jsem se zasmála-každý chlap může být grázl:) to jo, to je pravda a pořád a pořád zastávám ten názor, že chlapi to mají v životě lepší po všech směrech-většina nic neřeší..prostě bájo :lol:

PPETI:taky doufám, že je vše ok..a taky jsi mě pobavila,ropuško:) ale někdy je fajn si udělat takhle večer pro sebe, viď?

Já jsem se dneska smála, jak včera volal brácha, že má tři dobré zprávy-jedna, že škola ok(byl na zápise,dělá dálkově 4tý rok výšku),druhá, že Tomík měl do rána dva zoubky(první,pořád na ně čekali, má 9měsíců) a třetí, že jejich tříletá Anetka na volání ať jde obědvat mlčela, tak ji zavolali unova a ona zavoalla taky-zavŘi hubu(řekla poprvé Ř) :lol: :lol:
Tak to byly zprávy, že jsem se smála a usmívám ještě si na to vzpomenu:)
Jinak zítra razím k nám(vedle do města, kde bydlí mamka)tak kní, mám srazík s kámojdou a pak dojedou právě brácha, neviděla jsem je 14dnů, už se mi po holkách i malém stýská, na to opusinkování(naštěstí ještě se nechají všichni tři :lol: )
A jdu hajat, takže vám přeju sladké sníčky, zítra papá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
28.8.08 07:33

Krásné ráno,

teda vy jedete, tolik stránek… :D

MirkoS , malá Anetka už má pekně prořízlou „hubu“, ale už umí Ř!
Užij si výlet do města a kámošku :D
Pohyby závidím a zároveň hrozn přeju.

Kacudka , ke každému jménu se najde něco špatného

Petro , s tou ropuchou jsi mi rozesmála, živě jsem si to představila :lol:

Macíku , ty jo už od 15 týdne, to je nádhera, já už chci taky!!!!

Víc nevím, tak se případně omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
28.8.08 07:55

holky vemte za me prosim nekdo docasne seznamek. tady vam ho posilam jako kod, staci to zkopirovat …

[size=14][b] [img]http://img399.imageshack.us/img399/3310/glitteryourway5e4ec793hy2.gif[/img]

[color=blue]ppetra[/color] (Petra, 27)-----------[color=red]TP 1.2.2009[/color]---KO 1.9.---0 dětí [color=blue]Daisyzbopo[/color] (Lenka, 24)----[color=red]TP 5.2.2009[/color]---KO 11.9.---0 dětí [color=blue]Sammmy[/color] (Míša, 24)--------[color=red]TP 14.2.2009[/color]---KO ???.---0 dětí [color=blue]Ditta77[/color] (Dita, 31)-----------[color=red]TP 16.2.2009[/color]---KO ???.---1 dítko [color=blue]juka[/color] (Katka, 27)-----------[color=red]TP24.2.2009[/color]---KO 26.8.---0 dětí [color=blue]befana[/color] (Hanka, 30)---------[color=red]TP 4.3.2009[/color]---KO 2.9.---0 dětí [color=blue]ilca[/color] (????)-------------------[color=red]TP 5.3.2009[/color]---KO ???----?? dětí [color=blue]Meduňka[/color] (tajnůstkářka, 30)-[color=red]TP 9.3.2009[/color]---NT+ 26.8.---0 dětí [color=blue]ajule[/color] (Aja, 29)--------------[color=red]TP 11.3.2009[/color]---KO ??.?.---1 dítko [color=blue]azaleia[/color] (????)---------------[color=red]TP 18.3.2009[/color]---KO ???.---?? dětí [color=blue]kacudka[/color] (Katka, 28 )-------[color=red]TP 23.3.2009[/color]---KO ???.---1 dítko [color=blue]Charisa[/color] (????)--------------[color=red]TP 25.3.2009[/color]---KO ??.?.---?? dětí [color=blue]In.ka[/color] (Jindřiška, 30)-------[color=red]TP ?????.2009[/color]---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY [color=green]Katkaty[/color] [color=green]ajik[/color] [/b][/size]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí