Poradna duly
Jana Čurdová
MACI?díky:) já kuknu,ale ještě je brzo já jen tak pro představu,víš? A není to blbé, když rukojeť nejde přehodit, jak třeba bude foukat vítr nebo svítit sluníčko, že je to blbé, že to nemůžeš jakoby otočit?! A když už, tak bych koupila jak je u sporťáku ten podvozek ne jakoby do špičky ale hranatý,je to 2007, tedy ne nový typ, ten je hezčí než 2008:)
Ale to je čas a třeba mi padne do oka něco jiného:)
nooo každý kočár má něco blbého! a k tomuhle se dá dokoupit slunečník… pak ho seženu a bude! je dobrý se poohlídnout… a hlavně vidět v reálu! to je důležité! já jsem nechtěla tříkolku, ale je fakt, že Jané pro vypadá docela fakt suprově a holky jí moc chválí! ale to je už cca 22 tis! určitě vybereš něco podle tvého gusta!!!!
MACI:Ano, je samozřejmě lepší to vidět naživo, je fhodně typů, proto chci kukat už teď,ať mám na listopad-prosinec představu:)co koupit…a co mylý, od kdy ti kopká?
Mirko malý kkopká už dlouho! protože jde o třetí dítko.. tak ho cítím cca od 17 týdne.. a myslím že asi už jsem cosi cítila od 15 týdne! ale neplašila jsem dr.. tomu jsem řekla až dýl! teď už kope pořádně. a nejvíc ho pozlobím když si lehnu rovně na záda… to se mu moc nezdá.. začne se motat aby se urovnal.. a kope! ale vím, že bude ještě hůř! boule po břiše.. a kopance bolestivé! ale to těhotenství těma pohybama nabírá absolutně nový rozměr! je takové víc… „opravdové!“
MARCI:já jsem jakoby v 17tt začínám a mám taky pocit jakoby začínalo, ale je to jenjakoby takové lehké dotknutí jakoby vevnitř něco puklo-chápeš, ne vyloženě kopnutí,ale jakoby dotyk:) je to možné? Ještě dítě nemám…
čau holčiny ![]()
škoda že mě teď nevidíte, vypadám úžasně, mám na sobě bahenní pleťovou masku a celá sem zamotaná v tmavě zelených ručníkách - vypadám jak ropucha
![]()
jinak pořád vás moc nestíhám takže nevím na co reagovat
tak mi to odpusťte a mějte se krásně ![]()
ahojky,byli jsme odpo na chatě,když bylo tak hezky. a zrovna jsme popřáli malýmu synovcovi,co má v sobotu 2roky
Je tak sladkej. Pořád si něco mele,a furt se na cokoliv ptá „co je to?“a člověk furt dokola odpovídá ![]()
Petí : doufám,že máš klidný večer,a napiš nám,at nemáme o tebe strach.
bef ale jo, mam se v poho a strach o me mit nemusite, nic mi neni jsem v poradku, jen jsem bohuzel narazila na nejaky hovada lidi, takze se mi nekdo pokousi trosku „zprijemnit“ zivot - je to o to lepsi ze nevim presne o koho jde ![]()
někdo v práci??
no,to ti nezávidím,pocit,že to na mě někdo zkouší a nevím kdo.. Lidi se fakt hrozný hovada,já se o tom přesvědčuju poslední dobou dost často.. ![]()
Ahojky
Ppeti no to jako co si nekdo dovoluje???
nedej se
a co ti vlastne kdo dela??? at si na neho naslapnu ![]()
Holky tak jsem vás dnes ještě stihla zkouknout…Akorát jsem unavená jak psík, jdu hajat
Dobrou noc pupíčci.papa
Nazdárek,
já jdu zase jen na skok,ale dočetla jsem.
Jen chci ještě reagovat na jméno Marek.........můj chlap je Marek a je bezvadnej,tak si myslím že je úplně jedno jaký má chlap jméno- každej může být grázl.
Tak paaaaa
KACUDKA:jsem se zasmála-každý chlap může být grázl:) to jo, to je pravda a pořád a pořád zastávám ten názor, že chlapi to mají v životě lepší po všech směrech-většina nic neřeší..prostě bájo ![]()
PPETI:taky doufám, že je vše ok..a taky jsi mě pobavila,ropuško:) ale někdy je fajn si udělat takhle večer pro sebe, viď?
Já jsem se dneska smála, jak včera volal brácha, že má tři dobré zprávy-jedna, že škola ok(byl na zápise,dělá dálkově 4tý rok výšku),druhá, že Tomík měl do rána dva zoubky(první,pořád na ně čekali, má 9měsíců) a třetí, že jejich tříletá Anetka na volání ať jde obědvat mlčela, tak ji zavolali unova a ona zavoalla taky-zavŘi hubu(řekla poprvé Ř)
![]()
Tak to byly zprávy, že jsem se smála a usmívám ještě si na to vzpomenu:)
Jinak zítra razím k nám(vedle do města, kde bydlí mamka)tak kní, mám srazík s kámojdou a pak dojedou právě brácha, neviděla jsem je 14dnů, už se mi po holkách i malém stýská, na to opusinkování(naštěstí ještě se nechají všichni tři
)
A jdu hajat, takže vám přeju sladké sníčky, zítra papá ![]()
Krásné ráno,
teda vy jedete, tolik stránek… ![]()
MirkoS , malá Anetka už má pekně prořízlou „hubu“, ale už umí Ř!
Užij si výlet do města a kámošku ![]()
Pohyby závidím a zároveň hrozn přeju.
Kacudka , ke každému jménu se najde něco špatného
Petro , s tou ropuchou jsi mi rozesmála, živě jsem si to představila ![]()
Macíku , ty jo už od 15 týdne, to je nádhera, já už chci taky!!!!
Víc nevím, tak se případně omlouvám.
holky vemte za me prosim nekdo docasne seznamek. tady vam ho posilam jako kod, staci to zkopirovat …
[size=14][b] [img]http://img399.imageshack.us/img399/3310/glitteryourway5e4ec793hy2.gif[/img]
[color=blue]ppetra[/color] (Petra, 27)-----------[color=red]TP 1.2.2009[/color]---KO 1.9.---0 dětí [color=blue]Daisyzbopo[/color] (Lenka, 24)----[color=red]TP 5.2.2009[/color]---KO 11.9.---0 dětí [color=blue]Sammmy[/color] (Míša, 24)--------[color=red]TP 14.2.2009[/color]---KO ???.---0 dětí [color=blue]Ditta77[/color] (Dita, 31)-----------[color=red]TP 16.2.2009[/color]---KO ???.---1 dítko [color=blue]juka[/color] (Katka, 27)-----------[color=red]TP24.2.2009[/color]---KO 26.8.---0 dětí [color=blue]befana[/color] (Hanka, 30)---------[color=red]TP 4.3.2009[/color]---KO 2.9.---0 dětí [color=blue]ilca[/color] (????)-------------------[color=red]TP 5.3.2009[/color]---KO ???----?? dětí [color=blue]Meduňka[/color] (tajnůstkářka, 30)-[color=red]TP 9.3.2009[/color]---NT+ 26.8.---0 dětí [color=blue]ajule[/color] (Aja, 29)--------------[color=red]TP 11.3.2009[/color]---KO ??.?.---1 dítko [color=blue]azaleia[/color] (????)---------------[color=red]TP 18.3.2009[/color]---KO ???.---?? dětí [color=blue]kacudka[/color] (Katka, 28 )-------[color=red]TP 23.3.2009[/color]---KO ???.---1 dítko [color=blue]Charisa[/color] (????)--------------[color=red]TP 25.3.2009[/color]---KO ??.?.---?? dětí [color=blue]In.ka[/color] (Jindřiška, 30)-------[color=red]TP ?????.2009[/color]---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY [color=green]Katkaty[/color] [color=green]ajik[/color] [/b][/size]