Poradna duly
Jana Čurdová
medu i mě dělali normálně vnější. Jo a u tohohle kočárku mi zas přijdou málo teréní kolečka - přeci jen k nám na venkov potřebuju něco trochu teréního - prostě X landera
![]()
Peti , taky vnější? …vzpomínám ale, že některé těhulky z nově snažících ti tenrát psaly, že i vnitřní … no byla bych jen ráda, díky za info
a máš pradu, že já budu spíš shánět kočárek do města, do terénu budeš mít lepšího X landera
![]()
medu tenkrat mi tusim jen 1 napsala ze vnitrni, jinak vsechny vnejsi - jestli jdes na nakou vetsi kliniku, tak urcite bude vnejsi
kor kdyz uvidej ze si tahnes chlapa ![]()
Peti , bezva, tak to js si oddychla
zítra poreferuju, doufám, že to všechno dobře dopadne, trochu se bojim. …a jak ty tvoje pohyby, cítíš ještě něco? švargová už je cítila kolem 17tt ![]()
juko jj chodila jsem tam a teda cumim ze si me pamatujes
no jo taky me to potkalo
a zatim porad nic ![]()
No jo kdyz ted prisla ms tak jsem si rekla ze zascnu neco delat pac bych se asi zblaznila, tak jsem zacala cvicit a jezdit na kole tak jsme byli u takoveho jezera a nejak nechtic jsme si to objeli uplne cele
je to totiz jak ucko a chteli jsme to objet jen dokola ale jak jsme nemeli mapu tak jsme si to objeli uplne po obvodu takze jsme byli i uvnitr v tom ucku
no sranda ale celkem to bylo v poho ani nohy me moc nebolely ![]()
medu neboj, dopadne to dobre a zitra si to pekne uzijete ten pohled na mrnouska
no a ja s pohybama furt nevim, vcera sem citila docela zretelny zatukani hned nekdy dopoledne ale ted zas uz nic, tak ja fakt nevim …
No,s těma kočárkama máte pravdu,každá máme jinou prioriru ![]()
Já taky potřebuju kočár do města,a hlavně aby se mi snadno skládal do auta a byl lehký-převážení kočáru někam asi bude moje nejhlavnější činnost.
Medu: vůbec se neboj,naopak se těš. Oba dva uvidíte mrňouska,je to fakt krásnej pocit. a testy budou 100%ně v pořádku! ![]()
Peti , no js na to zvědavá
tak Barunka na tebe ťukala?
hele a co ten stetoskop, zkoušela jsi ho? je už něco slyšet? ![]()
Befi , díky, snad máš pravdu!
js zvědavá na manžu, jak bude reagovat, je tak trošku studenej čumák, tak jestli roztaje
a jak dneska, udržela jsi tu dvourohlíkovou snídani?
Mě je teda dneska líp ![]()
Tak uz to mam naplanovane dneska jdu vecer na pilates a zitra pojedeme s Adikem na kole a pojedeme k me praci a zpet coz je asi zase 40 km
hihi jestli tam dojedem a zvladnem to
![]()
medu no stetoskop testuju porad ale jediny co slysim jsou moje streva
![]()
Ahojky holky! Tak dneska jsem stihla 2 známé..A odpo jdu k babičce…Už začínám mít hladík, večer se tu stavím…papa
Katy: Užij si volna.
Bef: tyjo aby jsi nakonec nezkončila v némocnici na kapačkách
No a už nevím na co jsem chtěla reágovat, chjo…
Peti , čekala js nějaký dojemnější zážitek!
![]()
Katy , teda ty jsi nezmar
ale fandím ti ![]()
nahlídnu zase večer, zatím pa ![]()
Krásný večer,
tak u nás nakonec bylo docela hezky, ale tak do 20°C.
Petro , máme labradorku a do nedávna 6 štěňat. Teď už nám zbývá jen jeden kluk a snad ho udáme. Sice jsme štěňata plánovali až na přes rok, ale naše „madam“ si to zařídila po svém!
Meduňko , mě taky dělali vnější UTZ a byla jsem ráda, nevím jestli by to partner vydejchal ![]()
Držím na zítřek palečky!
Katkaty , doporučuji kontryhelový čaj, celkové očištění organismu a taky jsem začala cvičit Mojžíšovou.
Dalších 40 km? Hm, tak to máš můj obdiv a hlavně malej ![]()
Ad kočárek - vidím to na nějaký do terénu a taky, aby byl skladný do auta - což bude asi problém.
Ad hlad - já mám teď hlad pořád, nemůžu se dojíst ![]()
juko no kontryhel znam a piju ho
zrovna mam hrnek na stole
muzu se zeptat jak jsi ho pila???? cely mesic????kolikrat denne???
Holky kdo zna Markyska tak je tehu a moc ji drzim palecky ![]()
Tak jsem se nastvala pac jsem dojela do toho centra kde mel byt pilates a maji tam zavreno a bylo tam plno pakistancu a meli tam nejaky turnaj ![]()
No tak mi to zhatilo plany, no asi zitra rano pojedem na to kolo a vecer teda zajdu na pilates ![]()
copak delate?? koukam na House
a zrusili mi redakci ![]()