JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
25.8.08 12:55

medu i mě dělali normálně vnější. Jo a u tohohle kočárku mi zas přijdou málo teréní kolečka - přeci jen k nám na venkov potřebuju něco trochu teréního - prostě X landera 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.8.08 13:04

Peti , taky vnější? …vzpomínám ale, že některé těhulky z nově snažících ti tenrát psaly, že i vnitřní … no byla bych jen ráda, díky za info :wink: a máš pradu, že já budu spíš shánět kočárek do města, do terénu budeš mít lepšího X landera :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.8.08 13:07

medu tenkrat mi tusim jen 1 napsala ze vnitrni, jinak vsechny vnejsi - jestli jdes na nakou vetsi kliniku, tak urcite bude vnejsi ;) kor kdyz uvidej ze si tahnes chlapa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.8.08 13:12

Peti , bezva, tak to js si oddychla :wink: zítra poreferuju, doufám, že to všechno dobře dopadne, trochu se bojim. …a jak ty tvoje pohyby, cítíš ještě něco? švargová už je cítila kolem 17tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
25.8.08 13:25

juko jj chodila jsem tam a teda cumim ze si me pamatujes 8O :lol: no jo taky me to potkalo :( a zatim porad nic :evil:
No jo kdyz ted prisla ms tak jsem si rekla ze zascnu neco delat pac bych se asi zblaznila, tak jsem zacala cvicit a jezdit na kole tak jsme byli u takoveho jezera a nejak nechtic jsme si to objeli uplne cele :lol: je to totiz jak ucko a chteli jsme to objet jen dokola ale jak jsme nemeli mapu tak jsme si to objeli uplne po obvodu takze jsme byli i uvnitr v tom ucku :lol: no sranda ale celkem to bylo v poho ani nohy me moc nebolely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.8.08 13:38

medu neboj, dopadne to dobre a zitra si to pekne uzijete ten pohled na mrnouska :) no a ja s pohybama furt nevim, vcera sem citila docela zretelny zatukani hned nekdy dopoledne ale ted zas uz nic, tak ja fakt nevim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.8.08 14:06

No,s těma kočárkama máte pravdu,každá máme jinou prioriru :wink:
Já taky potřebuju kočár do města,a hlavně aby se mi snadno skládal do auta a byl lehký-převážení kočáru někam asi bude moje nejhlavnější činnost.
Medu: vůbec se neboj,naopak se těš. Oba dva uvidíte mrňouska,je to fakt krásnej pocit. a testy budou 100%ně v pořádku! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.8.08 14:15

Peti , no js na to zvědavá :P tak Barunka na tebe ťukala? :) hele a co ten stetoskop, zkoušela jsi ho? je už něco slyšet? :wink:
Befi , díky, snad máš pravdu! :) js zvědavá na manžu, jak bude reagovat, je tak trošku studenej čumák, tak jestli roztaje :D 8) a jak dneska, udržela jsi tu dvourohlíkovou snídani? :wink: Mě je teda dneska líp :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
25.8.08 14:30

Tak uz to mam naplanovane dneska jdu vecer na pilates a zitra pojedeme s Adikem na kole a pojedeme k me praci a zpet coz je asi zase 40 km :lol: hihi jestli tam dojedem a zvladnem to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.8.08 14:52

medu no stetoskop testuju porad ale jediny co slysim jsou moje streva :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.8.08 14:55

Ahojky holky! Tak dneska jsem stihla 2 známé..A odpo jdu k babičce…Už začínám mít hladík, večer se tu stavím…papa

Katy: Užij si volna.
Bef: tyjo aby jsi nakonec nezkončila v némocnici na kapačkách
No a už nevím na co jsem chtěla reágovat, chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.8.08 15:11

Peti , čekala js nějaký dojemnější zážitek! :lol: :lol:
Katy , teda ty jsi nezmar :D ale fandím ti :wink:

nahlídnu zase večer, zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
25.8.08 15:31

Medu no uvidim jak dlouho mi to vydrzi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.8.08 19:10

Krásný večer,
tak u nás nakonec bylo docela hezky, ale tak do 20°C.

Petro , máme labradorku a do nedávna 6 štěňat. Teď už nám zbývá jen jeden kluk a snad ho udáme. Sice jsme štěňata plánovali až na přes rok, ale naše „madam“ si to zařídila po svém!

Meduňko , mě taky dělali vnější UTZ a byla jsem ráda, nevím jestli by to partner vydejchal :D
Držím na zítřek palečky!

Katkaty , doporučuji kontryhelový čaj, celkové očištění organismu a taky jsem začala cvičit Mojžíšovou.
Dalších 40 km? Hm, tak to máš můj obdiv a hlavně malej :-)

Ad kočárek - vidím to na nějaký do terénu a taky, aby byl skladný do auta - což bude asi problém.

Ad hlad - já mám teď hlad pořád, nemůžu se dojíst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
25.8.08 19:27

juko no kontryhel znam a piju ho :wink: zrovna mam hrnek na stole :wink: muzu se zeptat jak jsi ho pila???? cely mesic????kolikrat denne???
Holky kdo zna Markyska tak je tehu a moc ji drzim palecky :wink:
Tak jsem se nastvala pac jsem dojela do toho centra kde mel byt pilates a maji tam zavreno a bylo tam plno pakistancu a meli tam nejaky turnaj :evil:
No tak mi to zhatilo plany, no asi zitra rano pojedem na to kolo a vecer teda zajdu na pilates :lol:
copak delate?? koukam na House :lol: a zrusili mi redakci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital