JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
21.8.08 13:08

Jdu k telce,fandit Špotákové :wink: Šebrle to pěkně podělal…,myslím,že nakonec odstoupí,aby nevypadal blbě,že nebude medaile..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.8.08 13:18

Tak jsem zpet holky tak hodinu a padesat minut :lol: :lol: celkem to slo Adik uz v polovine ze uz nemuze ale statecne dojel :wink: ale v klidu :wink: :lol: :lol: tak jsem si vyzvedla v tom centru brozurku a jeli jsme zpet :wink: dobryyy :lol: no a vecer jdu na pilates :wink:
Ale ted jdu neco varit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 13:23

medu koprovku omajdu nebo polivku? ja si ted chodim mlsat do ty vegetarky, tam maj porad takovyhle dobroty :)

katy vidis jaka jsi sportovkyne :lol:

bef tak poradne fandi at to aspon ji dopadne dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.8.08 13:26

Holky tak se podržte! tak já už stěch lidí nechápu, fakt! Už se tomu jen směju…tak mi psala ségra, že teta řekla že jsem pěkná sviňucha že mamka věděla od začátku že sem těhu a ona ne (nepochopila jsem jestli tím myslela ségru nebo sebe)A že to Klára vědělas už než jsem to dala na spolužáky, že se to dověděli od cizích…To teda nevím, od koho..Páč těm co jsem to řekla, tak ty by to neřekli.....leda že by natrefila na tuhle diskuzi…Ale to je málopravděpodobné, že?........

navíc je to moje věc komu to řeknu, že…takže já z toho žádné výčitky nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.8.08 13:39

Peti , omajdu s bramborama a vajíčkem, kulajdu nemám ráda brrr :D
Daisy , nic si z toho nedělej, mě zase manžel vyčítal, že to ví moje mamka i ségra a jeho rodiče né, až jsme jim to nakonec řekli, abych měla klid. no a teď to vědí lautr všichni i celá jejich firma a to js to chtěla říct až po 12tt :evil: :)

Holky, jak js na starým pc (nový ej v reklamaci) tak nemám přístup ke svým odkazům, co js pečlivě za ten cca rok nasbírala a nemůžu se dopídit nějakých dobrých stránek na výběr jména pro mimčo, nemáte nějaké? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.8.08 13:58

Medu: to nemám…tak zadej do vyhledávače křesní jména..Ono ti to něco najde..
Jdu poklidit stavím se navečer pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.8.08 14:04

Daisy , jasně, ale měla js odkaz na stránky, kde byly ke jménům různé zdrobněliny a tak, ..no budu ještě pátrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 14:08

medu tak to ja bych radsi polivecku nez omajdu, tu zas nemusim moc ja :wink:

daisy a co je na tom nepochopitelnyho pro tvoji tetu ze to mamka vedela driv? to je snad samozrejmy ze to mamka bude vedet prvni ne?

ja mam desnou chut na velkou tvrdou hrusku, ale zadnou tu nemam a do obchodu uz nepoletim, protoze zanedlouho pujdu domu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.8.08 14:18

Peti , já měla dvě máslovky z Alberta, taky js na ně měla děsnou chuť :P

Já si jdu lehnout k tv, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 14:24

to je teda moralka, vsechny se valite u telky a my s barunkou aby jsme tu makaly :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.8.08 14:38

tak mame dalsi zlato :) a ani na to nemusim sedet u telky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.8.08 14:40

No,ho Peti :válíme se u telky a slavíme zlato,který hodila posledním hodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.8.08 14:40

Ahoj holčinky :-)

zatím nebudu reagovat, pač jsem nedočítala-vyrábim karbanátky a musím upéct buchtu, kterou jsem chtěla upéct už včera :roll:

Ale mám teď něco k Peťuli:

Ppetí vím, jak se cítíš-abych pravdu řekla, tak já jsem blbka začala šťourat a študovat ty screeningy na internetu, pač když jsem byla na tom NT v Gennetu, tak mi všechno vyšlo v pořádku, ale krev mi tam neodebírali-výsledek jsem si vezla sebou z domova..........No a tam jsem ho paní doktorce jenom dala a oni to dávají do počítače-a ten to přeci dohromady vyhodnotí..............No a paní doktorka mi řekla, že tu hodnotu toho PAPP-A mám malinko nižší než by měla být.....oni to přepočítávají podle váhy a věku na nějaké jednotky MoM-a ta je prý normální od 0,5 MoM do 2,0 MoM-no a mě vyšlo 0,44 MoM-screening celkově je negativní.......1:1150, ale já takhle co čtu, tak ty nízký hodnoty můžou svědčit pro nějakou neplechu............Sice ve všech těch internetovejch poradnách těm maminám, co se ptali zrovna na ty nízký hodnoty-tak jim doktoři odpovídají, že správnej screening má výsledek buď negativní nebo pozitivní-že jednotlivý hodnoty nemá význam zkoumat-ale to víš-přesně jak si tuhle řekla-červíček hlodá a hlodá :cry: :cry: :cry: Navíc-tu krev mi odebíral můj gynekolog proto, aby to pak porovnal s těmi tripl testy-že prý proto, že vycházejí tak často falešně pozitivně, tak on si odebírá tu krev v tom 10.tt-aby to pak zpřesnilo ten výsledek toho triplu-takže já vím už teď, že to nevyjde........a co potom??????Na to NT-jsem šla právě kvůli tomu, abych nemusela na plodovku, pač se bojim-kvůli riziku.......ani se mi to nechce vyslovovat-viz.případ LOANKY :cry: Ale asi mi nakonec nic jinýho nezbyde :cry: :cry: :cry:
Můžu se přiznat, že už jsem dneska dvakrát brečela(samozřejmě tajně, aby mě nikdo neviděl) Honí se mi hlavou-i to, .....no ani se mi to nechce psát-před chvílí si to tu psala-že si nedovedeš představit, že by to nemělo být v pořádku......to samý se mi honí hlavou taky......chjo-zase bulím, ještě, že je drahoušek s Terkou pryč :cry: :cry: :cry:
U tebe to bude v pořádku-to je nad slunce jasný-tam ti hapruje ten zatracenej nesoulad.....a to se ví, že pak ty tripláky nevyjdou...........A ten roštěp by byl vidět na tom utz-už v tom 12.tt-takže žádný strachy.......................já se zblázním-jdu dělat ty karboše...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.8.08 14:41

No,ho Peti :válíme se u telky a slavíme zlato,který hodila posledním hodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.8.08 14:41

No,ho Peti :válíme se u telky a slavíme zlato,který hodila posledním hodem :)
ježíš,já ji to tak přeju,už to vypadalo blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital