JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
6.10.08 05:33

Ach jo,malej je už hodinu vzhůru a já bych chtěla táááák spát…

Miruš - to si děláš srandu neeee?No ještě že jsem koupila jen 2 balíky,neměla jsem víc peněz.Kámoška je má a že zatím dobrý,no uvidím.Ale díky.

Daisy - pěkný fotečky. :potlesk: A ty si taková malinkatá?

…no nic,jdu ho zkusit uspat.Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.10.08 07:41

Dobré ranko,
tak tu máme další týden - pracovní i těhulkovský, fakt se to nějak rozeběhlo, už jsem 24. týden 8O

U nás za víkend asi nic moc nového, jen na mě pořád něco leze a nemůžu se toho nějak zbavit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.10.08 08:01

tak a tady sem vám po netu našla ještě fotečky toho mého pátečního nákupu:

přebalovací podložka - je fakt obrovská, ten igelit na ní samozřejmě není :)
 http://img.mimibazar.cz/…15107527.jpg

tuhle barvu té zavinky od emitexu
http://img.mimibazar.cz/…10986790.jpg

podložku na matraci proti počůrání od emitexu
http://img.mimibazar.cz/…13102919.jpg

takovou modrou osušku s kapuckou a autíčkem na ní - ale mám teda tmavší modrou, ale obrázek sem nenašla
 http://www.anicka.cz/…ds/v820.jpeg

a pak už jen žlutý prostěradýlko :)

Jo a chtěla jsem se vás zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s kvalitou prostěradel z IKEY - maj tam dětský prostěradla 2ks za 150,– bílý a za 200,– barevný, což je super cena, ale taky aby za něco stály :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.10.08 08:11

Ahojky!za chvilku jdu na pracák a pak musím uklidit.Po víkendu tu je spoušť..pak se stavím..Asi večer.papa

Peti:Pěkné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.10.08 08:50

Dobré ránko.

Kačudko, ty jsi tedy nedobrovolné raní ptáče :lol: . Usnul ještě malý?

Peti, věci jsou krásné, úplně se rozplývám :lol:

Medu, ptala jsi se na ten fusak, je to tento : http://88.86.105.149/…b1985871.jpg .
Tak říkáš, že nakonec všechny plány předěláváš? Ale to je správné. Když můžete ty kachličky mít levněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.10.08 08:52

Všechny zdravím,ale jedu pryč,tak jsem tu jen na skok…
Peti:mám možnost levné a kvalitní české prostěradýlka do postýlky,tak pokud budeš chttí,ráda ti pošlu na tu holku kontakt a ona ti řekne..já od ní brala bílé,zelenkavé a oranžové, a posílala mi to poštou a platila jsem za to vše 420kč..takže si spočítej,jedno mi vyšlo cca i s poštovným na 140kč afakt jsou kvalitní…kdyžtak pošli mailíka a já ti na něj pošlu její mailík..hm?! Ale budu tu až k večeru,je to na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
6.10.08 09:47

Peti - já mám prostěradla z Ikei,stály 2ks asi 129,–,ale mám je chvilku tak ti neřeknu.Ale normálně jsem loni kupovala prostěradla v Hypernově za 100,– a ty jsou v pohodě.Jinak věcičky jsou moc krásné.

Sammy - jj malej ještě usnul na hoDku a půl,tak jsem i vyspaná,ale nějak rozlámaná.

Daisy - dobře pořiď na pracáku.Fuj když si vzpomenu jak jsem tam chodila,baby nepříjemný jak prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.10.08 10:15

Ahojky kecalky,

Peti , krásné věcičky!

Sammy , jé máš krásný fusak!

Daisy , tak hodně příjemných lidí na pracáku. Moc jich tam není!

Až jsem dostala depku, že ještě nic pořádného nemám. Když já vždycky čekám na KO či UTZ, pak si řeknu, že bych už mohla začít nakupovat, ale zase raději čekám na další vyšetření. Mám akorát pár plen a 2× zavinovačky.

Kacudko , uf to je brzká hodina, to já dneska vstávala až po 6 :wink:

Ad plíny - stejně každému mimču vyhovuje jiná značka. Kamarádka měla zase samé ty nejdražší a malej měl po nich hroznou vyrážku, tak nakonec skončila u Tesco plen a žádná vyrážka nebyla. Jo, je to věda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
6.10.08 11:07

Ahojka,

Daisy, krásný fotečky, moc ti to na nich sluší. :wink:

Petti, ty jsi se zase rozjela v tom nakupování. :wink: Ale mě to taky čeká, doufám, že už příští týden vyrazím něco pokoupit, když budu vědět pohlaví miminka.

Plínky. No já určitě nebudu dávat látkové. Jsem asi moc zhýčkaná, ale představa praní a věčného žehlení mě děsí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.10.08 11:13

Ahojky!jsem zpět…Oni jsou na mě te´d příjemný ale jako na netěhotnou to byly krá..Vždy tam přijdu oni se zeptaj jestli je vše v pořádku a řeknou že mám přijít za měsíc…Jak blázen…nevím proč tam musím chodit každý měsíc…
Pak jsem nakoupila a šla z morčákem k veterináři.No a te´d jsem si uvařila polévku a jdu jíst.
Pak budu uklízet…
Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.10.08 11:17

My se dnes v práci popravili jídlem. Kolega slavil narozeniny, tak donesl chlebíčky, zákusky a já jen sedím a funím :lol: .

Kačudko, i 1,5 hoďky k dobru se počítají. I když Ti vůbec nezávidím. Já jsem totiž hrozný spáč, tak teď si ještě užívám, dokud můžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.10.08 11:51

Dneska jsem se byla poptat na rodičovskej příspěvek ..tak nemám nárok čerpat ten 3letej, ale musím ten 4letej protože jsem na pracáku!!!takže do 21 měs 7600 a pak do 4 let 3800..Do prdele!Omlouvám se že jsem tak sprostá.Ale naštvalo mě to…navíc o to musím žádat v Táboře…A já te´d jsem kde a kde budu rodit, no v Dobrušce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.10.08 12:27

Zdravím jarní matky!

V sobotu tatouch provozoval turistiku se spolužáky " jako zamlada", a do dneška skoro nemůže chodit.
V neděli jsem byla s mamkou na otočku za babičkou ve špitále v Hranicích - nějak jí blblo srdíčko, ale to už lepší nebude, je chuděra jak na houpačce…Je jí 86, tak musíme počítat se vším.
No a dnes do rána jsem ztratila hlas, nějak jsem asi prochladla, tak čekám, až mi to spadne na průdušky a prolívám se čajem.Odpoledne mám volno, tak se budu intenzivně válet.
Tož tak…

Daisy - prosím tě, jak ty to máš s tím bydlištěm a přesunama? :lol: Jsem tady nebyla od začátku, tak mi to uniklo…A s tím rodičákem je to naprd - však oni páni poslanci věděli, jask to udělat, aby nás odrbali. Mě to naštěstí vyjde, protože jsemsi loni "předplatilaů, jinak bych byla taky v háji. Teď je ještě otázka, co buce v novým zákoně, co má platit od novýho roku…zatím se neví.

Juko - jo, taky plánuju až po vyšetření, ale nevydržela jsem " nátlak" místních nakupujících… A ty už bys klidně mohla, ne? Seš daleko dopředu přede mnou. Tak vzhůru do toho!!!

petro - krásný úlovky!

Sammy - tak takovou popravu bxch si dala líbit. Já jsem teď drtila segedím od včera - no, taky dobrý…

Ostatní zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
6.10.08 12:29

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.----0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 15.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ??.?.---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 7.10.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 14.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 17.10.–0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO ????.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 9.10.---5 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
6.10.08 12:42

Ahojky všem :wink:

Já byla dopo s kamarádkou na kafíčku v cukrárně, tak js načerpala zase nějaké informace i mimču a příjemně si pokecala - s chlapem doma to holt není ono :) Teď si vařím oběd a pak pojedu objednat ty obklady, už to mám spočítaný, jen to překontroluju.

Daisy , hezký fotky :wink: pořád přemýšlím o tom cvíču, ale jsem lenoch, vůbec se mi nechce :? na to čtvrteční plavčo se mi taky vůbec nechce, ale tam musím, počítají se mnou. …budeš tam jezdit pravidelně? že bych šla příště …
Miruš , s tím praním, co mám od kamarádky js už vyprala, nové věcičky né, všechno pak ještě jednou vyperu asi 2 měsíce před termínem, to myslím stačí :wink: ..jojo, na sluníčku by to schlo líp, no
Kacudko , ju, chybělo vám 20 kachlliček? :roll: tak není problém je dokoupit? vím, že většinou to pak už bývá jiná série a může být trošku jiný odstín :?
Peti , hezký věcičky pro Kubíka! já js na tu bleděmodtrou ulítlá :P
Sammy , jé, ten fusak je parádní! :P a koukám, že sis dneska užila dobrot v práci, to se máš :)
Juka , koukám, že jdeš zítra taky na kontrolu, už by ses měla dozvědět pohlaví? …nezoufej, že toho moc nemáš, pak to doženeš, až budeš vědět, jakou barvičku kupovat :wink:

Je mi od včera nějak šoufl :? , tak budu mít dneska trochu dietu, vařím si natural rýži a udělám si nějaký zeleninový rizoto, snad se to spraví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí