Poradna duly
Jana Čurdová
Mischni , to je mi líto s tou babičkou, chození do nemocnice není nic moc na psychiku
mám taky jednu 85 a druhou 82, holt už je to věk, no
…tak si užij dnešní váleníčko ![]()
Mischni: No já mám trvalé bydliště v Táboře. A bydlím v Dobrušce a v Sokolově má Přítel barák, který opravujem…
Medu, já jsem taky ráda, když si můžu vyrazit s holkama a povykládat. S Petrem se doma sice taky dá, ale jak píšeš, chlapi jsou přece jen chlapi…
Je fajn, že sis to s kamarádkou užila a dobře pořiď s obkládačkami
. A ať šouflík brzy přejde
.
Daisy, taky jsem v tom tvém přesouvání měla hokej. Ty se tedy nacestuješ…
Daisy - no těbůh! Ty to máš teda rozcestovaný po celé republice. A kde seš teda DOMA? ![]()
Medu - no jo, je to život. A špitály mi moc nevadí, jsem bývalá sestra, takže otrlá…
Ať ti vyjdou kachličky a povolí žaludek.
Mischni, tak to Ti závidím, že Ti špitály nevadí. Já u dr. nebyla (když nepočítám pravidelné ko u zubáka a gyndr., tak 5 let a když mě teď honí po všech čertech, tak jsem z toho docela na mrtvici. Chození po dr. nesnáším…
Já se zatím loučím, přesunu se z práce domů ![]()
Ahojky holky ![]()
obcas k vam nakouknu a i napisu,potrebovala bych se na nec zeptat…
Na 21.11. jsem objednana do detske kardiologicke ambulance na echo srdicka plodu,mela bych byt +-20-21tt ale vubec nevim,proc se tam chodi a co vlaste se zkouma a zjistuje?U nas o tom holky moc nevi a tady jsou i tehulky po 20tt tak se chci zeptat,jestli jste na tom byly a co se delo,atd???
Moc diky!
Niky, tak v tom Ti bohužel neporadím. Malé kontrolovali srdíčko při genet. UTZ ve 20 tt a nikam jinam mě neposílali…
Sammy , moje řeč
![]()
Mischni , jé, tak to ti závidím, na mě nemocnice působí hrozně
a to mi teď gyndu přestěhovali do nemocnice (z důvodu rekonstrukce) na bývalý infekční
fujky , to bude zítra v poradně zase tlak
…jinak nám před 3 týdny zemřela manželova babička, měla js jí strašně ráda, snad víc než moje babči
je t neštěstí, tak držím pěsti té tvojí, ať je brzy v pořádku!!
Nikynko , já ti bohužel taky neporadím, zkus ledňátka …hodně štěstí!! ![]()
Holky, tak obklady mám objednaný, jupíí, dokonce js dostala 8% slevu
Jinak ta moje dietka jaksi nepomohla a mám průjem jako blázen a děsný křeče, chjo. Včera js asi něco špatnýho snědla, nejspíš hrozno
tak js volala do lékárny a můžu černý uhlí, no snad zabere ![]()
Daisy , ještě, že js na to cvíčo nešla … pak napiš, jaký to dnes bylo ![]()
ahoj pupkajdy - sice sem vás dočetla, ale jsem nějak mimo, zmohla mě chřipajzna, jsem zvědavá jak dlouho se jí bez prášků budu zbavovat, tak sem si nakoupila aspoň pomeranče a citrony
A teď jdu zalízt do postele, protože je mi zle, tak papa ![]()
Ahoj,
Medu - já myslím že ty kachličky objednat půjdou,když jsme je kupovali,tak nám říkali že kdyby nám něco chybělo,tak že není problém to dokoupit,že to mají na skladě pořád.Třeba ne za 2 roky,ale teď po měsíci by to mít měli.
Nikynko - taky ti neporadím,já jsem nebyla nikde ani u prvního ![]()
Peti - ať si brzo fit
Ahojky! No teda Medu, to ti nezávidím, snad už ti je lépe…na cvíčo můžeš jindy......
Cvíčo dobrý, dnes jsme cvičily na míčích.....Měly jsme cvičit s gumama a posilovat ruce, ale oni tam nebyly, tak jsme cvičily na míčích, bylo to super.Dne jsem mohla cvičit vče, akorát pak nakonci když jsme relaxovaly, tak jsem se pak nemohla zvednout......
Holky te´d mi psala ségra že se s ní rozešel přítel tak jsme si psaly, proto sem jdu až te´d.A zas odcházím se vyspršit a musím se taky věnovat Ráďulkovi.
Tak zítra papa
ahojky,
zdravím po malé odmlce…Taky mě skolila chřipka,takže jsem celý víkend a včera ležela..Rýma strašná,a žila jsem taky jen na ovoci a měla jsem vincentku-kapky do nosu,ale moc nezabraly.
Dneska už jsem v práci,a už mám jen trochu kašel,snad jsem to přemohla ![]()
holky,přijela mi nová kolegyně,tak nebudu mít asi moc čas…
je divná,jsem jí nabízela čaj nebo kafe,a odsekla mi,že si ho udělá sama… ![]()
dobré ranko, tak už opět v procesu …
bef ať je kolegyňka co nej… ![]()
Přeju pěkný den pupíci!
Dneska jen na skok, páč jdu čistit hlodavce a pak asi hnízdit ![]()