JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
8.10.08 20:49

Malví - ten ambulatní porod mě celkem zaujal.Můžeš mi napsat ve kterém časáku si o tom četla??Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.10.08 21:11

Ambulantní porod - porodíš a za nejméně dvě hodiny a nejdéle noc jdeš domů. Největší problém bych vyděla v neochotě v porodnicích a proto začnu vyjednávat už teď nejlépe s písemným souhlasem porodnice. Dětský lékař musí okamžitě převzít péči za porodnici a zodpovídá za mimčo .Myslím že to bylo v časopisu máma-ráno upřesním ,mám ho v práci.Jinak ty krevní testy mi vydou asi špatně už mě na to lékař upozornil ,myslím že už jsme to i psala. Ale vypadá že je v pořádku . Na plodovku bych nešla protože mimčo bych si stejně nechala. Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
8.10.08 21:22

Kačudko jejda jejda jejda :oops: :oops: :oops: to jsem to trdlo........no nevim, jak jsem na tebe mohla zapomenout :lol: :lol: :lol: promiň-no těhudemence jasná :oops: 8)já myslela, že už to máme všichni z „krku“..........

Mischni díky za info.....načuhovala jsem na Snažilky-nějak vždycky nevím, co napsat-mám pocit, že už tam nepatřím :oops: ............taky čekám na fotky od Páji......a Honzíček od Sluníčka je k sežrání-zlatíčko :srdce: a s těma aukcema to mám taky skoro tak-taky mám radši ty cenovky, ale občas mi to prostě nedá :lol:
A stím úklidem-máš reht…je vidět, že si normální ženská…mě vždycky fascinujou ty lidi, kteří doma uklízejí i všechny šuplata a drbou koberce(pokud nemaj plovoučku) a pak místo toho-aby si užili vánoční atmosféru-tak padaj na hubu a na Vánoce každým rokem nadávaj :roll: :roll: :roll:
Já říkám-uklízím celej rok, tak toho na Vánoce vezmu o fous víc.....Vánoce přece nejsou o úklidu, ale právě o té atmosféře 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.10.08 21:37

holky jak tak tady ctu tak se bavite o ambulantnim porodu, no nevim nevim, kacudko u tebe treba uz vis do ceho des ale prvorodickam bych to moc nedoporucovala, neni to moje zkusenost ale mam svagrovou na detskym JIP a vim o hodne vecech co se da prehlednout a nepritomnost doktora nebo personalu co si umi s nekteryma vecma poradit muze byt osudova. Vim ze doktori a sestry nejsou vsemocny a ze se muze i v porodnici stat cokoli, ale …
No proste bych to asi neriskovala, sice je to hezky byt brzo doma, ale uz jenom to ze pokud vas vylozene neco netahne dom (stasi deti…) tak bych si raci uzila to ze se staram jen o miminko a ze s koupanim mi pomuzou sestricky, jidlo mi donesou pravidelne (sice nic moc, ale mam obavy jestli budu zezacatku zvladat nejaky vyvarovani) a zbytek donesou navstevy, a uklizeni to ve spitale neresime no asi tak nejak.
No proste sem srab. Ja bych ani nedala porod doma, proste bych se zblaznila strachy ze nejsou kolem me doktori. nemusim je ale sou chvilky kdy bych bez nich nedala ani ranu :wink:
jezis ja se vzdycky rozepisu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.10.08 21:39

Holky přeji dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
8.10.08 21:52

ILCI:mám úplně stejný názor jako ty,že pak se něco zanedbá a něco se stane..se divím,že to povolí…v dnešní době…kdy je tak těžké otěhotnět,jsou umělé oplodnění apod…prstě bych to taky nechtěla, i kdybychmohla!!!

SAMMY:tak to jsi dobrá,jsem na tebe myslela, že se někde léčíš v postýlce a jak vidím,jsi uklízela a řádila 8O :lol: Opětjsineodolala a nakupovala?! :wink:

DITTY:taky jsem myslela, že ještě nevíš přesně co čekáte..nám teda řekl děvčátko,tak taky kupuju růžovou…ale nějak se ted už zarážím a radši neutrální..si říkám,že nakoupím a pak to bude kluk..jak se to občas stane 8O ale růžováje tak sladká…bundička už mi teď otevřít šla…jsou fakt obě sla´doulinké,určitě si je vem..i když já preferuju kombinézku,že se mimčovi nic nevyhrnuje apod…ale jsou fakt krásné a suoer cen,tak neváhej!!! :wink:

MALVI:hodně štěstíčka na KO…krvi.

MISCHNI:dvacet druhů,tak to jste šikovní a ještě když budeš na konci těhu..skoro:) jsidobrá!!!To já si zamluvím krabici zákusků a tak to mám vyřešené…manža totiž na sladké moc není,já trochu,tak jen tak pro atmosféru… :oops:

Ostatní zdravím a jdu hajat,včera jsem se moc nevyspala,jak mě chytaly křeče a seděla jsem v pět ráno na wc :oops: :( a teď je to jakoby opět..ale přijde mi to jako zácpa,přitom jsem byla,tak nechápu :( snad to bude zítra ok…opatrujte se a mějte sladké sny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.10.08 21:54

Dituš - neboj já se nezlobím,já jen aby v tom byl pořádek :lol: :lol: :lol:

Ilčo - mě ten ambulantní porod zaujal jen tak,jakože jsem o něm nikdy neslyšela ne proto že bych to chtěla vyzkoušet.Možná právě proto že už jsem rodila tak bych do toho nešla.Neměla jsem jednoduchý porod a nastaly i poporodní komplikace(Hlavně u malého).Proto bych třeba nikdy nerodila doma.

Malvi - taky nevím jestli bych šla znova na plodovku.Nebyla to zase taková hrůza jak se všude píše,ale myslím si že to bylo zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.10.08 07:21

Dobré ráno,
já vás poslední dobou nějak nestíhám :roll:
Dneska jsem takový tělo bez duše.bolí mě hlava,mám ještě trochu kašel,břicho mě bolí,no prostě celej člověk. Cesta do práce v hrozný mlze,no to na náladě nepřidá :(
Doufám,že všechny střevní virozy jsou zažehnány - mě taky dr.potvrzovala,že ted řádí jednodenovky,já to tenkrát akorát měla zvracecí,ne průjmový…
Medu: pohyby určitý už cítím,zvláště večer v klidu.
Jinak poslední dobou špatně spím,neumím spát na boku..
Mae: já se chystám na předporodní kurzy do porodnice,ale to je až po 30.týdnu. Ted až se vrátím na neschopenku,začnu chodit na těhu aqua aerobic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.10.08 07:46

Dobré ranko kuličky :wink:

já se cejtím pořád prachbídně :( mám pocit že je mi snad ještě hůř jak včera :( Dočetla jsem vás ale nevím jistě jestli vím na co jsem chtěla reagovat :oops:

předporodní kurz kdybych měla rodit normálně tak bych šla, jestli mi nakonec odklepnou císaře, tak by pro mě asi byl zbytečný takže bych nešla.

pohyby nevím už kdo se ptal jestli je to příjemné nebo nepříjemné - na psychiku je mi to příjemné, fyzicky žádná nádhera, kor když se prcek rozhodne odcestovat do nějakýho zákoutí a tam nacvičovat na spartakiádu :lol:

bundičky koukám že jsem jediná kdo bude prcka v zimě mrazit :lol: nojo, řiká se že má mít o jednu vrstvu víc jak rodiče a vzhledem k tomu že mamince je pořád vedro a bude asi lítat v zimě v bikinách, tak prcek jen bikiny a přes to něco :lol: :lol: ba nééé, ale mám tu zavinku od emitexu do sedajdy, tak asi použiju místo kombinézky tu ;) Navíc co jsem koukla na ty odkazy (ty věcičky jsou nádherné) tak i když je to pojmenovaný jako bundička, tak mě to přijde spíš jako mikinka - resp. takovýhle bundičky mám taky, jen nemám prostě mega silnou zateplenou kombinézku - i když se musím řpiznat že jeden zateplený kompletek se mi na netu mooooc líbí a asi mu neodolám - jdu najít a dám vám sem obrázek.
tak to je on
 http://img.mimibazar.cz/…10880779.jpg

možná ho nakonec v tý 62 vezmu, v 56 asi nee, kdoví jestli nebude takovej mráz že třeba s prckem nebudem moct jít měsíc ven, přinejhoršim se dá ta 62 ohrnout :)

tak a víc už nevím - jo ještě ambulantní porod, no ten já bych skutečně nezvládla, dyk ani netušim co mě čeká :lol: teda to že budou kubu ze mě někudy dolovat tušim, ale to je tak všechno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.10.08 08:15

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.----0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 15.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ??.?.---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ???.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 14.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 17.10.–0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO ????.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 9.10.---5 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.10.08 08:29

Hezké ránko :wink:

Peti , ten kompletek je parádní, asi bych neodolala :P …a jakpak ti dneska je, je to lepší? Doufám, že doma nemusíš pracovat? :wink:
Daisy , vím, že jsi nechtěla žádný z těch nejdražších kočárů, tak myslím, že je to dobrá volba, navíc když ti v prodejně poradili! Já osobně bych z nich vybrala asi ten zelenočerný, světlý je podle mě nepraktický :wink:
Miruš , tak jak je dneska? doufám, že už žádné křeče! Já dobrý, měla js o 1,5 kg míň a už js na svý váze, takže střevní viróza je zažehnána 8) na zahrádce js ostříhala nějaké trvalky, pořádně zalila tůjky na zimu a natrhala lampiónky pro kamarádku, toť vše, o víkendu bude pokračování :wink: Na ten předporodní kurz ještě nevím, jestli se vydáme, možná ano, manža je takový studený čumák a možná by mu pomohlo vědět, jak by mi pak mohl ulevit …sám od sebe by těžko něco udělal :lol: a s pohybama bohužel neporadím, asi je u mě ještě brzy :)
Sammy , tak místo odpočinku jsi gruntovala? :roll: no ale udělala bych to samý, kdyby se k nám chystala kamarádka! A jak to dopadlo u zubaře?
Dituš , bundička je nádherná, se úplně rozplývám :P
Malvi , juu, ty jsi odvážná, já bych do toho ambulantního porodu jako většina holek nešla ..ale u tebe je to asi daný zkušenostma, viď :wink:
Befi , ty pohyby cítíš jako bublinky, jak jste tu jednou psaly? Mě od včera jakoby sem tam píchne pod pupíkem, že by to bylo ono? 8O no jen jestli to nejsou ještě následky tý střevní virózy :lol: Ohledně toho spaní na boku js měla stejný problém, ale napíšu ti, co mi pomohlo. Js zvyklá spát na břichu a ještě k tomu mít úplně placatý polštář, to miluju :) No a jak mě teď pořád pálí ta žáha, tak js si polštář podložila ještě jedním a najednou spím na boku a nemám problém. Druhou noc už mi to ani nepřišlo a překulit se na břicho mi s tou podloženou hlavou ani nejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
9.10.08 08:45

Ahojka,

jaké máte počasí? Tady je hnusná mlha.

Ditto, gratuluji ke KO. Mě by to určitě nedalo a znovu a znvou by jsem se ptala, jestli je to opravdu holčička. Tak snad se u vás dr. nespletl :wink: .

Petti, krásná soupravička. Já vůbec netuším do čeho budu prcka oblékat. Přeci jen mám termín na konci února, tak zatím netuším, jaké bude počasí. Třeba bude už +20st., tak nebude nic hooodně teplého potřeba. No jo naivka jsem :lol: . Budu se muset alespoň po jedné teplejší bundičce podívat.
Doufám, že už je ti lépe.

Nějak se tady začínají ty bacily šířit. Tak hezky baštit vitamínky, ať nemoc nemá šanci.

Jinak mě včera dorazila ta rychlozavinovačka, co jsem si objednávala a je fakt krásná a hrozně měkoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.10.08 09:06

Ahojky!
přeji hezký den!
Medu:Žejo…Že je světlej nepraktickej a kor pro mě když mám zvířectvo a budu lítat na výstavy se psema (teda né tak jako doposud) A u tchánovců je taky spoustu hafíků…Sice světlý jsou pěkný ale pro mě nepraktický.....Tak uvidím…co R.navíc s ním budu nejvíc jezdit já že?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.10.08 09:09

Ohledně těch teplejších věciček, já mám toto a asi už jen pořídím fusak, mimčo se má narodit začátkem března a stejně počítám, že budu ze začátku spíš doma … no uvidíme :)

Vlaďko , a kdepak jsi tu ryhlozavinovačku objednávala, jestli se můžu zeptat? :wink: nechceš jí taky vyfotit, ať se můžeme pokochat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.10.08 09:37

Tak jsem po kontrole , vše v pořádku . Krev se uvidí . Měla jsem i rychlý UTZ tak jsem vyděla jak hýbá ručičkou a srdíčko .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí