JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
6.11.08 09:26

Aji já je vidím, to byla asi chyba v načítaní dat u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.11.08 09:28

Mikulasek se mi taky libi. Jednoho zname a je to desne fajn kluk. Bořkovi budeme rikat asi Boříku nebo proste Bořku, ale nejspis „bobošku“. Tak si doma rikame s manzelem a rikame tak nekdy i dcerce, takze tim to trochu vyresime :-) Diky za nazor, ja vim, ze je jen moje volba, ale znas to … :-)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.11.08 09:31

jojo znám zrovna včera mi babička na Mikuláše házela ksichty ale vyplodit jiný jméno nedokázala.
holky co bedete dneska vařit nebo jest ne o? dochází mi nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
6.11.08 09:34

Ahojky,

Adel - vítám tě mezi náma.A Bořek je normální jméno jako každé jiné a pokud to tak cítíš tak se vyprdní na reakce okolí.Bude to tvoje dítě ne jejich.

Mae - gratulace k úspěšné KO

Daisy - to je fajn jak si dopadla v poradně,i když já bych asi neslazenou krupičku nejedla :lol: .Si fakt závislák. :lol:

Mischni - dr mi amnio nabízel a já mu řekla že podle UTZ.Prostě pokud vyjde blbě že na to půjdu ale pokud bude vše v pořádku tak ne.Na amnio jsem byla u prvního a myslím si že naprosto zbytečně.Navíc mám doma roční dítě,takže bych určitě nemohla být pár dní v klidu.

Do porodky bych určitě koupila porodnické vložky Samu v zdravotních potřebách a kalhotky síťované s nohavičkou(jsou i přeprat).Ty jednorázové jsou na prd.

Tak já mám vybrané 3 jména:TOBIÁŠ,SEBASTIÁN a DAMIÁN.Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.11.08 09:39

adélo vítej mezi náma. Bořek mi přijde uplně v pohodě jméno, není nijak směšný nevim proč by se mu měli děti smát. A to že se ti rodina xichtí na výběr jména - to je asi všude stejný - mě se xichtěj i na obyčejnýho Kubu :roll:

kacudko 8O teeda, takovy exoticky jmena jo? asi bych vybrala z tehle 3 Tobiáše - ty další mi nějak nejdou zkomolit a já jsem na komolení jmen úchyl :lol: :lol: :lol:

ajik já metříky v pohodě vidim, ale je možný že na tom webu měli nějakej krátkej výpadek ;) A ty jsi Andrea jo? Pořád jsem si tak nějak myslela že jsi Ája - jen když nad tim tak nějak přemýšlím tak nevím jaký jméno by to vlastně mělo být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.11.08 09:45

Ahojky!
Holky tak vpů 11 mě čeká první píchání do prstu a měření toho cukru. Se bojím. mě to příde jako :,-(omaso. Píchat sama sebe do prstu, chjo :roll:

Adél :mě na Bořkovi nepřijde nic špatného?Ale jeslti ho chcete tak ho dejte na okolí nedejte. Bude to vaše mimi a né ostatních že…No mi chceme Jindřišku a Mamka ze ségrou do mě pořád hočí že Jindřišku né. Jenže mi už jsme rozhodnutý. mamka říká že to je prý tvrdé jméno atd......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.11.08 09:46

Ají:já je taky vidím…

Holky In.ka tu dlouho nebyla, nevíte co s ní je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.11.08 09:49

Ahoj bříška a mimísci v něm :wink:
Zdravím opět jako rychlovka,protože opět mě čeká vaření pro 6chlapů(dělám uzené žebra,je tam hodně masa a bramborovou kaši,uzenou polívku a okurek)a chystám chleby na odpoledne,protože v půl jedné jedu zase pryč,jdu se s mamkou podívat k sestřence na měsíčního Danečka a přijedu až večer…kdyžtak hodím foto,pokud malý nebude pořád spát 8O :lol:
Jinak všem děkuju za gratulky,dneska se cítím naprosto super,jen jsem málo vyspaná,no hold pro domeček trochu musím vytrpět :wink: kluci jsou fakt šikulky,jde jim to od ruky a nadřou se(tahají těžké obrubníky)a za včera toho udělali hrozně moc…ještěže manža má takové kamarády,kteří rádi pomlžou i jemu,když on pomáhá zase jim…no,skoro všichni,někteří tak ochotní nebyli..ale to se vždy pak pozná ten kamarád,co?! 8O :evil:

PETI:neplač,jak tady někdo říkal, za chvíli bude prcek,tak s ním budeš jezdit do práce ukazovat,tak nebu´d smutná :wink: a na doma si rchle zvykneš!!!

MEDUŠKO:ahojky,jakpak se máš a cvičím ty cviky na dvd 2× týdně,tak budu muset asi trochu přidat na protažení, a cvičím i na balónech,ale dneska je to nějak lepší…Břicho mi připadalo jakoby tvrdé i včera jak jsem byla u doktorky a ona právě říkala, že nee,že ho maám měkké,že to mám tělo ztuhlé od zad,že mám právě skákat na balonu :roll: :wink:

VLADI:zítra s manžou jedeme na 14:45,tak se těším a jsem zvědavá,hlavně jsem ráda,že tam bude má gynek.že se jí zeotám nacokoliv,že je hodná a vše povídá sama a jsem zvědavá,co prcek bude dělat,zda bude uraženeček a bude otočený nebo bude rád,že nás vidí :lol: :lol: a hlavně,co to bude,zda opravdu ta holčička.. :lol: :D

ADY:jméno Bořek-Bořík,Boři,proč ne,každý má jiný vkus a je to na vás,co se vám líbí a co dáte,je jasné,že každémus e právě vybrané jméno,co kdo chceme zamlovat nebude a´t už nějakou osobou která mu ho připomíná nebo se mu zdá divné,ale je to vaše dítě,tak si do toho nenech kecat :wink:

ILČI:já právě nevím kdy kupovat tu kojo podprsenku,myslíte,že prsa se nalijou až po porodu a co když pak bude malá?nebo jak to budete dělat?Koupíte už teď… :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
6.11.08 09:50

Jojo holky už je taky vidím…asi jim to chvilku nefachčilo..tak mě zmátli :lol: :oops:
Peti…jojo já jsem Andrea…ale odmalička mi všichni říkají Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.11.08 10:08

Miruš, tak se s Danečkem pořádně pomuchlej.
Já už se tak těším, až bude malá venku :srdce: .

Adél, jak už psaly holky, Bořek je normální jméno a na okolí se vykašli. Maximálně Ti „poděkuje“ synátor v pubertě, pokud se mu jméno nebude zdát :lol: . Ale myslím, že to dělá většina, ať má sebehezčí jméno :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.11.08 10:37

Holky tak jsem se píchla a hodinu po jídle mám 7,1 :( Tak jsem si říkala jsetli jsem to neudělala nejk blbě tak jsem si to ještě dvakrát přeměřila a to bylo (7,2 a 7,3) Včera jak mě píchala ona tak tam bylo 5,2 a to říkala že to je v normě,ale tohle už asi nebude…Ach jo. No pila jsem ovocný čas, dopila ho těsně před tím, ale byl neslazenej, ten by to ovlivnit neměl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.11.08 10:46

Ahojky holky… hlásím se z kontroly ve 20 týdnu. Vše je super a čekáme…holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.11.08 10:48

Malvi, tak to moc gratuluju ke kontrole a také k holčičce :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.11.08 10:56

Malvi: Gratuluji k holčičce!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
6.11.08 11:50

Malvi…velikánská gratulace k holčičce http://i.dama.cz/s/e882.gif