JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
7.11.08 07:44

dobré ranko, konečně je pátek :dance:

dnesa jsem málem ráno cestou bourala, přes dálnici se rozhodl přecházet bažant a zrovna přede mnou, no naštěstí jsem se mu vyhla - asi o 2 milimetry ale aspoň že tak - myslím že tu mojí plechovku by takovej bažant dočista rozmlátil :lol: :lol: :lol:

o víkendu budeme mít u nás mecheche pro 10 lidí, tak zítra budu celý dopoledne chystat občerstvení, po obědě si doufám stihnu schrupnout abych večer pak neodpadla už v 10 :)

jinak v Brně poprchává, doufám že nezačne lejt, nemám deštník :roll:

Dituš tak tenhle kočárek má hezkejch barviček víc, nemůžu říct že bych nějakou vybrala, kdybych měla vybírat sobě tak u toho strávím mládí :lol: Mě stačilo vybírat Speediho kterej má barev minimálně o polovinu míň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 07:45

Dobré ránko.
Tedy vy jste po večeru akční. Já odpadla a už na zprávy jsem ležela :oops: .

Dituško, tak ať je moč co nejdřív v pořádku a není to nic vážného. Opatruj se mamčo :wink: .
Jo a mě se líbí barva Team gold..

Daisy, to píchání Ti tedy nezávidím. Uvidíš, jak se ty hodnoty budou pohybovat dále…

A já jdu snídat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 07:46

Peti, tak bažent, jo? Mohli jste mít večeři :lol: :lol: .
Mě se jelo dneska taky hnusně. Je tu mlha jako v řiti a jela jsem krokem :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.11.08 08:09

Dobré ráno,já jela taky mlhou,je to na h… ale už se vyjasnuje (teda u Poděbrad :wink: ), Praha ta zas bude celý den zahalená v inverzi.

Ráno jsem si vyfotila pupík - pořád na vás nějak nemám… :roll:
 http://www.modrykonik.cz/…61101_th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 08:25

Befi, vždyť ty jsi jako proutek. A na to máš moc krásný pupík :potlesk: .
Až Ti závidím, protože já už funím jako lokomotiva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.11.08 08:26

bef jsi hubenourek, ale bud rada, ten pupek zacina byt fakt otravnej a prekazi. ja ti zavidim maly brisko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
7.11.08 08:37

Ahoj holčátka při pátku :wink:

PETI:tak bažant?!No věřím,že ani srážka by nebyla tak krutá jako třeba s divočákem :lol: ,ale přesto na sebe dávej pozor a opatrně! Tak mejdánek pro 10lidí?jejej,mě stačilo vařit te´d dva dny pro 6chlapů a dneska pro 4..ale dneska udělám rychlovku,protože teď musím do obchodu a poobědě jedu s manžou na ten utz a ty věcičky nakupovat,se těěěšííím :D

BEFI:ano,jsi hubeńoučká,kde jsou prosímtě ty kila nahoru,jak jsi psala?Ale je pravda,že když je člověk hubeńoučký jako proutek před těhu,tak s bříškm vypadá jinak..ale neboj,to přijde..
Kamarádka mi včera říkala, že do pátého měsíce nabrala pomalinku,jen 3kg a potom od pátého do devátého ještě plus 9kg,takže celkem měla dvanáct..sice to jde,ale to mě překvapila,že pak nabrala tolik za pár měsíců.. 8O Já už pomalu začínám sedmý a mám plus 4kg…takže si myslím,že 20tka se nebude konat,snad :lol:

SAMMY:taky jsem včera v osm odpadla,ale je pravda,že sem dojela až v sedm,tak jsem povečeřela,umyla se,trochu uklidila(teda jen dala nádobí do myčky a zapla :lol: a buchla sebou s manžou k tv,ten toho taky měl plné brejle)ale jsou hrozně šikovní,kluci :potlesk:

Jinak včera jsem si potulinkala 7mi týdenního danečka,je rozkošný a kolik má vlásků,krasaveček! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
7.11.08 08:42

Ahoj holky,
Dituško moooc děkuju :srdce:
Jinak teda nevím jestli to není nějak brzo…ale mám od rána žaludek na vodě…tak nevím … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.11.08 09:10

Mirko: vždyt ty jsi taky skoro nic nepřibrala - 4kg v 7měsíci,je stejný jako moje 3kg v 6měsíci :wink:
Peti,Sammy : na stav ala lokomotiva se taky teda netěším,už ted špatně spím a břicho mi překáží :( Musím si pořídit ten kojící polštář,zatím se podkládám plyšovým medvědem :lol:

Ajiku: doufám,že tě něčekaj podobný nevolnosti jako mě,je to fakt něco otřesnýho.ale zase pak budeš štíhlá jako proutek (jak říkají holky..) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.11.08 09:21

Ahoj holky,
Bef a kolik si přibrala zatím? a jak si vlastně vysoká? asi tak kolem 170 co?
Peto s tím bažantem to buď ráda že to byl jen bažant, má kolegyně jela z Bračic, jestli ti to něco říká, taky po dálnici do Brna a během takovýdleho počásí sice ještě zatmy sejmula rovnou 2 divočáky, sviňu s mladým (teda už větším mladým) no a auto bylo na odpis, jí se sice nic nestalo, díky bohu, ale ten šok, nezávidím.
tady u nás se pěkně rozpršelo.
Mae závidím že už deš nakupovat s manžem a že ještě budeš mít slevu, teda ty se máš.
Aji no co nevolnoszi zvládneš, aspoň budeš vědět že tam ten raubíř je já sem to tak brala, sice sem nezhubla jak holky,ale naštěstí sem ani nenabrala, ale zato teď v 6 měsíci mám 8,4kg :evil: no ale mám holky radost za týden sem teď přibrala jen 0,4kg a né jako vždy 1kg. Jinak á sem lokomotyva už teď, ve středu sem byla na pojišťovně a paní mi dávala vizitku kdyby sme chtěli pojistit mimčo, a ptala se kdy, no já že březen, no ak se zděsila a říkala že by mě tam poslala za měsíc, no a včera na masáži se taky paní divala jak mám velký břicho, jo a abych nezapoměla tak v obchodě se jedna známá taky divila, už mě ti lidi serou, začnu nosit pytel a bude, těším se na zimní bundy to tam nějak skovám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.11.08 09:25

Holky ale víte co mě těší, sem si našla na modrým koníkovy fotoalbum, kde holky hubnou, no a na začátku měli kolem 80kg +- a těsně před porodem kolem 110kg +- tak si říkám takle skončit nechci, ale zase kdyby náhodou tak nebudu sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 09:55

Ilčo, však ty kila po porodu shodíš. Hlavní je, že je mrně v pořádku :wink: .

Miri, tak ses včera pomuchlovala, jo? :D . Já už se na malou těším nehorázně. Asi ji samou láskou sním :lol: :lol: .

Befi, vidíš to, to jsi mi připomněla, že nemám ještě kojící polštář. Já se zatím ničím nepodkládám, max. peřinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.11.08 10:14

Ahojky!
Dituš: Ono to píchání není tak strašný.Myslela jsem že to bude mnohem horší.A je to vpohodě…
Ilčo: ty kalorie jsou na normálního člověka, né na těhuli…tak se tím neři´d...... navíc po porodu to schodíš, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.11.08 10:18

Ilčo: já měřím asi 172cm, původní váha před těhu 65kg, pak jsem zhubla na 61kg,a od toho jsem doted přibrala na 64kg.
Díky tomu blití vypadám zezadu líp než před otěhotněním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.11.08 10:20

Bef:ty si ale hubeňour. Já mám te´d na svých 153cm 61kg :)
A pupíček máš malinkej :)

Holky včera jsem na sebe koukala do zrcadla a vypadám už jak vorvaň. A včera na té oslavě na mě R…Ty už vypadáš jak vorvaň :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí