Poradna duly
Jana Čurdová
Mischi..ale jo jde to…byla jsem se trochuprojít na vzduchu…tak to pomohlo…snad mě nevolnosti nebudou pronásledovat ![]()
Hlásím dnešní oběd v práci - halušky se sýrem. (ale na pravý halušky s brynzou to nemá ani omylem…
)
Meduli, užij si návštěvu, pěkně podrbejte a pomazli malého
.
Vladi, to jsi tedy dost vysoká. A na tu výšku nemáš vůbec špatnou váhu.
Já měla před 2 lety po rozvodu 58 kg, což už jsem vypadala jako podvyživená. Pak jsem s Petrem přibrala na 63-65 kg a to mi zůstalo.
Až když jsem vy:,–(ila prášky, tak jsem přibrala na skoro 80 kg
. Před těhu jsem pak ještě shodila na těch 74 kg…
Tak teda joo
já měla před těhu 57-58kg te´d mám 61-62kg…a měřím 167cm.
MEDU:jedeme na 14:45h.takže za dvě hodinky a něco vyrážíme(cesta trvá cca 30-40m) pak vám večer poreferuju,jaké to bylo,i když při mém štěstí bude nějak otočené,že to nepůjde… ![]()
VLADI:však ty zítra ![]()
jj holky,je slaďunký,když se narodil,měl 2.80 a te´d má 4kg takže drobínek,na fotce asi vypadá větší,jak je focený zblizoučka ![]()
No,já taky čekám vlasatici,manža i jí máme svoje vlasy hnědočerné,takže tak si nějak tu naši Ádu představuju..no,abych nebyla nakonec překvapená plešounkem
![]()
Holky,už vám zarůstá pupík?Já včera koukala,co tam mám napuchlé a šáhnu a on už se mi tak jakoby zakrucuje
a nějak mi poskočilo břicho,ale roste mi jakoby jen břicho,zezadu ani nevypadám jak těhu ![]()
Tak sleduju že taky ste s váhou jak na houpačce, to já mívala kolem 55kg pak sem začala s manželem a stouplo mi to na 58-60, to byli ty večeře, ale pak sem se držela, pak sme měli (díky manžovi) pauzu a to sem zhubla na 53 a to sem měla menší i prsa a přišla sem si jako malá holka, já sem byla asi nejrači když sem měla těch 56-58, no a pak sme se začali snažit o miminko a díky každoměsíčnímu doufání a říkání si přece nebudu hladovět sem nabrala na 66 a pak už to nešlo shodit a pak se nám povedlo IVF, a teď si kynu a doufám že to vykojím a že se dostanu aspoň na těch 60
Mae já mám pupík pořád stejnej, nic se nemění, zatím.
Holky a když byl prcek nějak otočenej nebo schoulenej do klubíčka tak vás dr neposílal se procházet aby se rozbalil? mě jo já sem chodila skoro hodinu, hrůza ![]()
Mae, vždyť už se na zítra těším. Už tam máme být v 10:30.
Tak to máš stejné jako já. Mě roste jenom bříško, zezadu to není ani poznat.
tak to byl malinkatej prďolka, když se narodil. A 4 kg teď jsou krásný. Já se obávám, že ten náš prcek bude mít při porodu 4kg.
Přítel mě dokonce straší 4,5kg a 55 cm. To mu vždycky říkám, že si takovýho obříka půjde porodit sám.
![]()
HOlky,mě se ted dost už otevřel pupík,mám tam takovou díru
,a to se bude prý vystrkovat pak nahoru. ale co mě trápí jsou chlupy kolem pupíku,a hlavně nad pupikem mám takovou úpnou cestičku
![]()
To jsem nikdy neměla…
Nemáte to taky? já celkově nějak víc ted chlupatím
Befi, já jsem okolo pupíku taky šíleně chlupatá. Petr si už ze mě dělá srandu
. Ono se říká, že to mají těhule, co čekají holčičky. Tělo produkuje více testosteronu, který z velké části vezme chlapeček, ale holčička ho tolik nepotřebuje. Proto maminka chlupatí. Mě už se dělá i tmavá rýha od pupíku až po pochvu.
A pupík se mi už pěkně vystrkuje. Normálně mám místo pupíku dírku a pepík schovaný. Ale teď už je skoro venku..
Miruš, moc přeju, ať se mrňousek pořádně ukáže. Pěkně mu už domlouvej
.
Vladi, na tebe budu zítra taky nakukovat ![]()
Ilčo:peřinku do kočárku kupovat nebudu. Koupím deku.
Befi: já taky chlupatám.
Samy: taky mám čáru ale světloučkou.Ale je vidět.
Holky tak to mám prý jen trochu zvýšený. Za 14 dní jdu na kontrolu a zase mám píchat (den před tím. S, O, V) prý jestli zabere dietka a kdyby se to náhodou zvyšovalo tak si budu muset píchat inzulín.Ale jestli to bude stejné tak nevím.Ale takové diety jako sou na netu dodržovat nemusím. Prostě né sladký a ovoce můžu ale né sníst naráz toho hodně. tak dvě jablka mě nezabijou.Jedno dopo a druhé večer.A nesladit…
Jo a prý po ránu to je nejhorší, protože tam působí protihormóny.....
Sammmy, určitě dám vědět.
Holky, mě se ale taky zdá, že mám okolo pupíku nějak moc chloupků a to čekám asi chlapečka. A ten pupík, ještě mi zatím tedy nahoru neleze. Ale mám vevnitř ho takový jakoby hodně napnutý a jsou vidět ty čárky vevnitř nebo jak to napsat.
Daisy, tak to je fajn, že to zatím není žádná hrůza a bude to jen lepší, uvidíš ![]()
hlásím se taky po obídku
už bych nejradši jela domů, ale to mám smůlu ![]()
daisy tak aspoň že to dopadlo takto, ne? ![]()
pupík maximálně 2 týdny a mám ho uplně venku, už teď to není dírka, ale taková mělká mistička ![]()
chlupy mám i normálně
takže myslím že mi nepřibyli
zato se mi brutálně měněj bradavky a občas když je zmáčknu tak vyteče kapička něčeho průhlednýho ![]()
Peti, tak to se Ti spouští moje slavné mlezivo. Budu mrška, ale mám radost, že v tom nejsem sama
.
Počkej tak měsíc a bude Ti z bradavek při sebemenším stlačení kýpat. Když si 1× za 2 dny neodstříkám, tak navíc prsa šíleně bolí…
sammmy no poprvé se mi to stalo asi před 10 dny. je to fakt kapička, navíc ani ne každej den
tak snad se to při tomhle stavu udrží až do konce
a prsa mě bolej i bez toho ![]()