JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
7.11.08 11:35

Mischi..ale jo jde to…byla jsem se trochuprojít na vzduchu…tak to pomohlo…snad mě nevolnosti nebudou pronásledovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.11.08 11:39

Hlásím dnešní oběd v práci - halušky se sýrem. (ale na pravý halušky s brynzou to nemá ani omylem… 8O )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 11:39

Meduli, užij si návštěvu, pěkně podrbejte a pomazli malého :wink: .

Vladi, to jsi tedy dost vysoká. A na tu výšku nemáš vůbec špatnou váhu.
Já měla před 2 lety po rozvodu 58 kg, což už jsem vypadala jako podvyživená. Pak jsem s Petrem přibrala na 63-65 kg a to mi zůstalo.
Až když jsem vy:,–(ila prášky, tak jsem přibrala na skoro 80 kg 8O . Před těhu jsem pak ještě shodila na těch 74 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
7.11.08 11:43

Tak teda joo :lol: já měla před těhu 57-58kg te´d mám 61-62kg…a měřím 167cm.

MEDU:jedeme na 14:45h.takže za dvě hodinky a něco vyrážíme(cesta trvá cca 30-40m) pak vám večer poreferuju,jaké to bylo,i když při mém štěstí bude nějak otočené,že to nepůjde… :roll:

VLADI:však ty zítra :wink:

jj holky,je slaďunký,když se narodil,měl 2.80 a te´d má 4kg takže drobínek,na fotce asi vypadá větší,jak je focený zblizoučka :lol:
No,já taky čekám vlasatici,manža i jí máme svoje vlasy hnědočerné,takže tak si nějak tu naši Ádu představuju..no,abych nebyla nakonec překvapená plešounkem :lol: :wink:
Holky,už vám zarůstá pupík?Já včera koukala,co tam mám napuchlé a šáhnu a on už se mi tak jakoby zakrucuje 8O a nějak mi poskočilo břicho,ale roste mi jakoby jen břicho,zezadu ani nevypadám jak těhu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.11.08 11:45

Tak sleduju že taky ste s váhou jak na houpačce, to já mívala kolem 55kg pak sem začala s manželem a stouplo mi to na 58-60, to byli ty večeře, ale pak sem se držela, pak sme měli (díky manžovi) pauzu a to sem zhubla na 53 a to sem měla menší i prsa a přišla sem si jako malá holka, já sem byla asi nejrači když sem měla těch 56-58, no a pak sme se začali snažit o miminko a díky každoměsíčnímu doufání a říkání si přece nebudu hladovět sem nabrala na 66 a pak už to nešlo shodit a pak se nám povedlo IVF, a teď si kynu a doufám že to vykojím a že se dostanu aspoň na těch 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.11.08 11:50

Mae já mám pupík pořád stejnej, nic se nemění, zatím.
Holky a když byl prcek nějak otočenej nebo schoulenej do klubíčka tak vás dr neposílal se procházet aby se rozbalil? mě jo já sem chodila skoro hodinu, hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
7.11.08 12:00

Mae, vždyť už se na zítra těším. Už tam máme být v 10:30.

Tak to máš stejné jako já. Mě roste jenom bříško, zezadu to není ani poznat.

tak to byl malinkatej prďolka, když se narodil. A 4 kg teď jsou krásný. Já se obávám, že ten náš prcek bude mít při porodu 4kg. :lol: Přítel mě dokonce straší 4,5kg a 55 cm. To mu vždycky říkám, že si takovýho obříka půjde porodit sám. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.11.08 12:00

HOlky,mě se ted dost už otevřel pupík,mám tam takovou díru :lol: ,a to se bude prý vystrkovat pak nahoru. ale co mě trápí jsou chlupy kolem pupíku,a hlavně nad pupikem mám takovou úpnou cestičku :roll: :cry:
To jsem nikdy neměla…
Nemáte to taky? já celkově nějak víc ted chlupatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 12:14

Befi, já jsem okolo pupíku taky šíleně chlupatá. Petr si už ze mě dělá srandu :lol: . Ono se říká, že to mají těhule, co čekají holčičky. Tělo produkuje více testosteronu, který z velké části vezme chlapeček, ale holčička ho tolik nepotřebuje. Proto maminka chlupatí. Mě už se dělá i tmavá rýha od pupíku až po pochvu.
A pupík se mi už pěkně vystrkuje. Normálně mám místo pupíku dírku a pepík schovaný. Ale teď už je skoro venku..

Miruš, moc přeju, ať se mrňousek pořádně ukáže. Pěkně mu už domlouvej :lol: :wink: .

Vladi, na tebe budu zítra taky nakukovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.11.08 12:26

Ilčo:peřinku do kočárku kupovat nebudu. Koupím deku.
Befi: já taky chlupatám.
Samy: taky mám čáru ale světloučkou.Ale je vidět.

Holky tak to mám prý jen trochu zvýšený. Za 14 dní jdu na kontrolu a zase mám píchat (den před tím. S, O, V) prý jestli zabere dietka a kdyby se to náhodou zvyšovalo tak si budu muset píchat inzulín.Ale jestli to bude stejné tak nevím.Ale takové diety jako sou na netu dodržovat nemusím. Prostě né sladký a ovoce můžu ale né sníst naráz toho hodně. tak dvě jablka mě nezabijou.Jedno dopo a druhé večer.A nesladit…
Jo a prý po ránu to je nejhorší, protože tam působí protihormóny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
7.11.08 12:27

Sammmy, určitě dám vědět.

Holky, mě se ale taky zdá, že mám okolo pupíku nějak moc chloupků a to čekám asi chlapečka. A ten pupík, ještě mi zatím tedy nahoru neleze. Ale mám vevnitř ho takový jakoby hodně napnutý a jsou vidět ty čárky vevnitř nebo jak to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 12:28

Daisy, tak to je fajn, že to zatím není žádná hrůza a bude to jen lepší, uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.11.08 12:39

hlásím se taky po obídku :) už bych nejradši jela domů, ale to mám smůlu :)

daisy tak aspoň že to dopadlo takto, ne? ;)

pupík maximálně 2 týdny a mám ho uplně venku, už teď to není dírka, ale taková mělká mistička :)

chlupy mám i normálně :oops: takže myslím že mi nepřibyli

zato se mi brutálně měněj bradavky a občas když je zmáčknu tak vyteče kapička něčeho průhlednýho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 12:44

Peti, tak to se Ti spouští moje slavné mlezivo. Budu mrška, ale mám radost, že v tom nejsem sama :oops: :lol: .
Počkej tak měsíc a bude Ti z bradavek při sebemenším stlačení kýpat. Když si 1× za 2 dny neodstříkám, tak navíc prsa šíleně bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.11.08 12:48

sammmy no poprvé se mi to stalo asi před 10 dny. je to fakt kapička, navíc ani ne každej den ;) tak snad se to při tomhle stavu udrží až do konce ;) a prsa mě bolej i bez toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí